Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

מחפש לקנות רכב חדש .. תקציב באזור ה30 אלף שקל

הייתי דיי נעול על 3 סוגי רכבים - seat ibiza , suzuki sweeft , hyundai i20 כולם באוטומט

לאחרונה התחלתי גם להפתח לידני וראיתי המון המלצות על citroen cactus c4 2015

בגדול הדרישות שלי זה רכב אמין , שלא יהיו לו תקלות מעצבנות כאלה , צריכת דלק נמוכה יחסית

ישמש בעיקר לנסוע ללימודים באזור ה25 קמ לכיוון

תודה לעוזרים

פורסם

אז אתה יכול להוריד את הקקטוס, בשנים הרלוונטיות הוא ידני בלבד.

מבין האופציות שהעלית, הסיאט היא הביצועיסתית ביותר, אבל עם סיכוי להוצאות גבוהות יותר בנושא התחזוקה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

למה הוא צריך להוריד את הקקטוס מהרשימה? הוא אומר שהוא נפתח לאחרונה לידני.

הייתי בודק קליאו 4 עם מנוע 0.9T וגיר ידני, יכולה להתאים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אהלן ,

מחפש לקנות רכב חדש .. תקציב באזור ה30 אלף שקל

הייתי דיי נעול על 3 סוגי רכבים - seat ibiza , suzuki sweeft , hyundai i20 כולם באוטומט

לאחרונה התחלתי גם להפתח לידני וראיתי המון המלצות על citroen cactus c4 2015

בגדול הדרישות שלי זה רכב אמין , שלא יהיו לו תקלות מעצבנות כאלה , צריכת דלק נמוכה יחסית

ישמש בעיקר לנסוע ללימודים באזור ה25 קמ לכיוון

תודה לעוזרים

שים לב לפרמטרים כמו מצבו התחזוקתי של האקזמפלר שמצאת. יישור קו שכולל צמיגים טובים למשל עלול לנגוס יפה בתקציב.

שנה טובה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...