Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רב קטן וחסכוני 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

מחפש רכב קטן וחסכוני באזור ה30K

בעיקר נסיעות בינעירוניות קצרות.

בנתיים שמתי עין על פיקנטו\איגו\דאצ'יה סטפווי\ סיטראון קקטוס

אשמח להמלצות\דיס המלצות!

תודה!

פורסם

ידני או אוטומט?

כמה ק"מ אתה מתכוון לנסוע בשנה בערך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם ידני קליאו אופציה טובה, איבזור טוב כבר מרמת איבזור הבסיסית, מנוע עם ביצועים די טובים.

לרעה נוחות נסיוה נוקשה בעיר ומרווח בינוני מאחור.

דאצעה סטפוואי כדי לקחת ידנית, הגיר הרובוטי איטי ולא נעים.

מעבר לכל היט מרווחת יותר מהקליאו ונוחה יותר אך מנגד פחות דינמית ואיכות חומרים פחות טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בספק אם תמצא קקטוס אוטומטית בתקציב שלך, האייגו האוטומטית היא גם רובוטית חד מצמדית כמו הדאצ'יה.

הפיקנטו אוטומטית רגילה, אבל תהיה פחות חסכונית משאר המכוניות שאתה שוקל לרכוש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אני בספק אם תמצא קקטוס אוטומטית בתקציב שלך, האייגו האוטומטית היא גם רובוטית חד מצמדית כמו הדאצ'יה.

הפיקנטו אוטומטית רגילה, אבל תהיה פחות חסכונית משאר המכוניות שאתה שוקל לרכוש.

אנחנו עם רכב שני פיגו 107, ככה שגיר רובוטי מקרטע לא מאיים עלינו ;)

פורסם

ה-107 זהה לאייגו כמעט לחלוטין, אם אתה מחפש משהו בכיוון הזה, אולי הייתי מחפש סיטרואן C3 פיקאסו דיזל רובוטית.

פורסם

מבחינת נוחות בינונית מאוד. טובה בעיר, סבירה מחוץ לעיר בכבישים חלקים, לא משהו בכלל בכבישים בינעירוניים משובשים/גליים.

צריכת דלק- מעולה. בנהיגה רגועה מחוץ לעיר על 100 עם בקרת שיוט ללא מזגן, הגעתי גם ל-1 ל-23. ללא ספק הרכב הכי חסכוני שנהגתי בו(ונהגתי בכול רכבי המיני הרובוטיים)

פורסם

אין לי אחת כזו,הרכב בעל גיר רציף אם אני זוכר נכון ודי חסכוני בדלק-לא יודע אם 1:23 זו צריעכה ממוצעת אבל 1:17 אפשר להוציא ממנו אם לא מתגרזנים ורוב הנסיעה תהיה בינעירונית.

רכב מיני עם גיר רובוטי חד מצמד אולי חסכוני בדלק (לא כמו המיצובישי) אבל לא רכב מהנה-לא בעיר וגם לא בטוח נוח לנסיעות ארוכות וגם זה שיקול,שלא נדבר על קלא'ץ שאם הולך שם זו הוצאה בערך כמו בטויוטה הרובוטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מוזמן לקרוא את הסיכום 5 שנים שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?676431-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-סיכום-5-שנים

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...