Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש c1/107/אייגו,

רציתי לדעת האם זה בסדר לקנות את הרכבים עם מנוע 1000 סמק

עם יחסית ק"מ גבהה באזור 130 אלף ק"מ

 

א. האם המנועים האלה יכולים להגיע לקילוטרים רבים (300 אלף) כמו מנועי 1600?

 

ב. האם לא היה קשה מאוד לימכור רכב עם מנוע קטן וקילומטר גבהה (200 אלף ק"מ)?

פורסם

האוטו היחיד שקל למכור אותו עם קילומטראז' גבוה נקרא משאית, מכוניות פרטיות עם קילומטראז' כזה הן במרבית המקרים "סדין אדום", צריך לקחת בחשבון בקניה שהמכירה תהיה גם קשה מאוד גם במחיר אפסי.

פורסם

אצלינו בעבודה היתה יונדאי i10 2011 מנוע 1.1, ששירתה את כל העובדים, המוכרים או כל מי שרצה לנסוע לפגישה "אוטו מסכן", אחרי 160K הלך ראש מנוע, בגלל אחזקה לקויה, אנשים לא בדקו שמן מים, אחרי התיקון נסע עד 200K ונמכר בגרושים כאשר היה תקין לחלוטין.

 

לא מזמן יצא לי לשבת עם מכר שב2010 או 2011 לא זוכר, קנו פיג'ו 107 1.0 רובוטית חדשה, יש להם אותה עד היום עם קרוב ל240 ק"מ ללא תקלות, והם אפילו לא חושבים להחליף, למה? כי הרכב לא עושה בעיות, ויודעים שהם ממש לא יתעשרו ממכירתו .

 

כלל אצבע, רכב מתוחזק בזמן וכראוי, יחזיק הרבה מאוד זמן, ויגיע גם ל300K ק"מ גם עם מנוע ליטר 1, אך למכור אותו, יהיה משימה קשה עד בלתי אפשרית.

פורסם

תודה לכולם על העזרה ,

ראיתי שהרבה רושמים שהרכב צורך ליטר שמן על כל 1500 קמ זה תקין?

בעייה ידועה במנוע הזה?

כי נשמע קצת מוזר

פורסם

זה לא תקין, איפה ראית שרושמים את זה?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל ליטר כל 1500 ק"מ זה מנוע די גמור ודורש אוברול דחוף, ובטח גם פולט עשן לבן עם ריח של שמן שרוף,

אך יש מנועים קטנים שכן צורכים טיפה שמן, אך לא כולם,

למשל

בפיג'ו 301 1.2 שהיתה לי המנוע היה צורך כליטר שמן על כל 15000 ק"מ, אך ה1.0 של ה108 בינתיים כלום.

×
×
  • תוכן חדש...