Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לפני רכישה cx5 או 3008 שנת 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה לכולכם,

אני מעוניין לקנות רכב חדש שנת 2019

מתלבט בין הדגמים:

cx5 executive (פרימיום לשעבר מי שיודע) אני מוסיף את הבאג' החשמלי ופגיו 3008 פרימיום.

אשמח לקבל חוות דעת מבעלי הרכבים הללו ולא רק :wink:

צריכת דלק,אמינות (אפילו שזה רכב חדש), ירידת ערך, ביקוש בשוק,נוחות נהיגה, איחסון ועוד....

עשיתי נסיעות מבחן על הרכבים, המאזדה הייתה קצת קשה, אבל אני לא מדד כל כך כי אני רגיל לצרפתיות.

בנוסף הרגשתי קצת חוסר כוח אולי ציפיתי ליותר מידי אבל אני גם לא מחפש לעשות רייסים עם הרכב.

3008 הייתה סבירה, אך אישתי לא אהבה כל כך את נוחות הנסיעה (היא לא הייתה איתי בנסיעת מבחן במאזדה).

במהלך הנסיעה הייתה במושב האחורי וממש סבלה.

איפה מומלץ לקבל מימון?

מה החברות/בנקים נותנים בתנאים? האם יש משחק?

האמת, שעסקת בלון יותר מושכת אותי, בגלל החזר חודשי נמוך, בתום תקופה נשארת יתרה בגובה 50% מערך הרכב, המקדמה שלי בסביבות 30k.

אשמח לדעת מה המסלולים הכדאיים או שבכלל עדיף ללכת על ליסינג פרטי עם החזר גבוה יותר אבל בלי כאב ראש.

תודה לעונים

בנוסף rav4 ההיברידית ירדה מהפרק, בשל חוסר מלאי אצל היבואן, האם כדאי לחכות בכל זאת ?

פורסם

3008 נוחה אבל צפופה במושב האחורי.

רכבים מרווחים ממנה יהיו הסי5 המקבילה והנוחה או ספורטאז' / טוסון.

ממליץ על נסיעת מבחן בספורטאז' פרימיום ובסי5 פק.

על המאזדה הייתי מוותר בגלל מחירה הלא מוצדק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לגבי ס5 היא לא בא בחשבון הרכב נראה מגעיל גם מי בחוץ ומי בפנים (לטעמי כמובן).

לגהי מחיר המאזדה יותר זולה סביבות 11k מה3008 .

לגבי ספורטאז פחות אוהב אותה מבחוץ האמת הדור הקודם היה יותר יפה אבל אולי זה אופצי צריך לראות רמות גימור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי כבר שנה 3008 פרימיום 1.6 (לא ציינת מנועים), הרכב by far הכי טוב שהיה לי, נוח, זריז, מאובזר בטירוף, עד היום ללא בעיות.

יש לנו במשפחה גם את הטוסון וגם את הספורטז ברמות הגימור הגבוהות ביותר - רכבים מביכים מבחינת גימור ואיבזור לעומת ה3008, לא הייתי נוגע.

הcx5 ירדה אצלי מהפרק בגלל המנוע החלש והמחיר שדרשו בליסינג.

לגביי הקארוק - לחבר מהעבודה יש אקסקיוטיב והיא גם מאובזרת לעילא ולעילא, הייתי בודק.

הייתי מכניס למשוואה גם את האחים מבית פולקסווגן הטיגואן והאטקה fr, זהים לקארוק אבל עם קצת סקס אפיל.

נכון להיום אחרי שנה אני עדיין חושב שה3008 לוקח בגדול בקבוצה הזו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

קארוק, אטקה, תעשה נסיעות מבחן ושהאשה תשב באוטו, שלא תקנה ויזרקו אותך מהבית.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש לי כבר שנה 3008 פרימיום 1.6 (לא ציינת מנועים), הרכב by far הכי טוב שהיה לי, נוח, זריז, מאובזר בטירוף, עד היום ללא בעיות.

יש לנו במשפחה גם את הטוסון וגם את הספורטז ברמות הגימור הגבוהות ביותר - רכבים מביכים מבחינת גימור ואיבזור לעומת ה3008, לא הייתי נוגע.

הcx5 ירדה אצלי מהפרק בגלל המנוע החלש והמחיר שדרשו בליסינג.

לגביי הקארוק - לחבר מהעבודה יש אקסקיוטיב והיא גם מאובזרת לעילא ולעילא, הייתי בודק.

הייתי מכניס למשוואה גם את האחים מבית פולקסווגן הטיגואן והאטקה fr, זהים לקארוק אבל עם קצת סקס אפיל.

נכון להיום אחרי שנה אני עדיין חושב שה3008 לוקח בגדול בקבוצה הזו.

תודה על תגובתך חבר,

לגבי המנועים צודק טעות שלי:

ה3008 1.6 טורבו עם 180 כ״ס החדש ,פעם היה 165 כ״ס

הcx5 מנוע 2000 עם 165 כ״ס

מחירים:

3008

189402 ש״ח כולל רישוי

cx5

176312 ש״ח כולל רישוי

כנראה שמאזדה עשו עדכונים במחירים כי הוא יותר זול ב 13000 ש״ח

כמובן שיש תוספת ברכבים למערכת מיגון עוד 2000-2400 ש״ח

לגבי קיה ויונדאי ירדו מהפרק לא אוהב אותם עשיתי אתמול סיבוב על ה2 הדגמים (של חברים), חסר ממני ללכת לסוכנויות.

אבדוק את vw

איזה עסקת ליסינג עשית או שזה דרך העבודה ?

[h=2]PREMIÈRE MONDIALE AU SALON AUTOMOBILE DE TOKYO[/h]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי זה ליסינג מלא מהעבודה, מה שכן מחירון הרכב היה אז 175..

הייתי בודק את האטקה fr יש מצב שהיום הייתי לוקח אותה במחירון 169 וסיאט שידועים בהנחות

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בבעלותי 3008 ,אני מעלה חיוך כל פעם שאני נוהג ברכב,אם זה התא נוסעים המיוחד והמפנק,האבזור,הביצועים {בנזין},התנהגות הכביש,ובידוד הרעשים האיכותי והנוחות,כל החבילה ללא תחרות,וכפי שרשמתי בפורום בעבר,הרכב מנצח כל מבחן השוואתי בעיתונות המקצועית ויש סיבה לזה.

פורסם

למרות אהבתי הגדולה לדגם 3008 במיוחד ברמת פרימיום, קשה לי להבין את מחירו בארץ.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם לדעתי המחיר של ה-3008 תפח לרמות מוגזמות במיוחד.

מאזדה CX-5 מאוד מלוטש ולמרות היעדר טורבו הוא נוסע לא רע ומרגיש מאוד איכותי.

מצטרף גם להמלצות על סקודה קארוק וסיאט אטקה שמציע תמורה טובה מאוד למחיר.

קיה ספורטאז' אמנם קצת לעוס אבל ה-1.6 טורבו הנוכחי מציע עסקה שקשה למצוא בה פגמים מהותיים.

• תוכן חדש...