Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אז הגיע העת לרכוש את הרכב. הכיוון הוא טויוטה אוריס סטיישן SKY 2016 יוצאת ליסינג. למה ליסינג? בשביל מחיר רכישה נוח ומימון חובה.

השאלה האם יש כאלה שלפחות לא ינסו למכור לי נבלה לאחר תאונה קשה, למשל. שמטפלים ברכב יותר טוב מהאחרים? או שכולם אותו דבר שזה על הפנים?

פורסם

כל מגרש גדול מציע תכניות מימון.

רכבים טובים יש בטויוטה סלקט(עדיין קח לבדיקה,אבל סבירות נמוכה יותר לנבלות).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בטויוטה סלקט - לא תקבל מחיר נוח.

לכל חברות הליסינג הגדולות יש סניפים בירושלים - מרוכזים בתלפיות.

גש אליהם ותראה מה יש לכל אחת מהן להציע.

כולם יציגו לך בדיקה מטעמם - אבל חובה עליך לקחת לבדיקה מטעמך.

בקש גם לראות הסטוריית טיפולים לפני שתקח לבדיקה.

אישית היו לי חוויות (ורכישות) טובות באלדן ובאוטסנטר.(הרץ)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה על אלדן, אבל נבלות יש בכל מקום, אז חייב הסטוריית טיפולים מפורטת כמה שיותר ובדיקה במכון נפרד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

zvit ראיתי שלאופרייט אין סניף בירושלים. או שהם קטנים?

אכן תכננתי סיבוב בתלפיות, אבל רציתי לדעת למי לתת עדיפות. עכשיו בדקתי באתרים של אלדן ואוטוסנטר - באתר של אלדן בכלל לא מצאתי אוריסים למכירה, ובאוטוסנטר יקר מאוד.. או שהמחיר באתר לא סופי, איך זה היה אצלך?

אבל החיפוש באתר של אלדן הוא הגרוע שראיתי, אבקר פיזית בסניף כדי לבדוק מה יש באמת.

כל מגרש גדול מציע תכניות מימון.

רכבים טובים יש בטויוטה סלקט(עדיין קח לבדיקה,אבל סבירות נמוכה יותר לנבלות).

טויוטה סלקט יקרים מאוד ואין שם כרגע רכב מתאים לי גם אם נתעלם מהמחיר, אז כרגע הם לא אופציה.

אז אין גם סביר וגם לא יקר?)

פורסם
מצטרף להמלצה על אלדן, אבל נבלות יש בכל מקום, אז חייב הסטוריית טיפולים מפורטת כמה שיותר ובדיקה במכון נפרד.

ידוע לכם איפה אלדן מטפלים ברכבים שלהם?

פורסם

לאופרייט אין סניף בירושלים.

יש מודעות של אלדן המציעות אוריס למכירה ב-yad2 אז כנראה יש להם.

המוסכים בהם הם מטפלים תלויים במותג של הרכב ובאיזור בו הרכב היה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא הייתי מסתמך על אתרי החברות. לא תמיד זה הכי מעודכן ולא מעט מראה מכונית אחת כשיש 7 כאלה מאותו שנתון למכירה וכל אחת במצב שונה. אלדן מטפלים במוסכים רגילים / מורשים לפי האיזור ולפי הסכם החכירה. בשנים שהיה לי חוזה איתם, כמעט תמיד טופלו אצל היבואן או מורשה יבואן ללא דרישה חוזית.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם אוטוסנטר. אבל כמובן תיקח לבדיקה מטעמך במכון בדיקה שאתה בוחר ואל תוותר.

לכמה קרובי משפחה יש ניסיון טוב גם עם אלדן.

לגביי טויוטה סלקט, הייתה לא מזמן כתבה לגביהם ב"הכל כלול" שמכרו רכב שעבר תאונה לא קלה וזה ממחיש את הצורך בבדיקה מטעמך במכון שאתה בוחר ולא משנה ממי אתה קונה.

פורסם

הייתי במספר חברות.. אלדן כל כך לא רלוונטיים עם המחיר שלהם.

שאלה. נניח ויש רכב באחת החברות בדיוק כמו שאני רוצה, עולה 70 אלף, אחרי עלויות מימון יוצא 75 אלף ש"ח עלות כוללת. עשה 125 אלף ק"ם, דגם 2016. לפי הבדיקה שהראו לי נראה בסדר (בדרך ראינו מספר לא מבוטל של רכבים עם נזקים ודילגנו עליהם, הנציג היה חביב והראה לי הכל על המסך שלו)

בחברה אחרת יש גם רכב שנראה מתאים, אבל עשה 235 אלף ק"ם, דגם 2015, גם לאחר מתיחת פנים. העלות שלו תהיה 48 אלף ש"ח. עכשיו אני לא יודע מה המצב של הרכב הזה, לא ראיתי אפילו את הבדיקה של החברה, כי זה נמצא לא בעיר שלי, מרחק נסיעה של שעה. בתמונות גם חוץ וגם פנים הרכב נראה במצב מצוין.

כדאי לבחון ברצינות את האופציה השניה, לנסוע ולבדוק? על פניו יש חסכון של 27 אלף במעמד הקניה. השאלה האם הרכב לא יאכל את כל ההפרש הזה וגם יאכיל אותי מירורים בדרך?

פורסם

לא ציינת באיזה דגם מדובר - לרכוש רכב בן 4 עם 235K ק"מ ולא משנה גובה ההנחה = הימור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בפוסט הראשון כתבתי - אוריס סטיישן SKY.

אז לא כדאי להתקרב? או כן שווה לבוא ולקחת לבדיקה ולראות מה מצבו בכללי.

פורסם

טויוטה סלקט מודעין (סוכנות אוטופיה), הייתי שם לא מזמן והיתה שם אחת (הם רצו כמדומני 82K),

לא זול אבל לפעמים יש להם כאלו מטרייד מעולות ושמורות מפרטי, ויש שם מימון.

פורסם

אף אחד לא יכול לחזות איך הרכב הזה יתנהג מכאנית, הקניה הזאת היא הימור על כל הקופה, ולא נשמע שאתה יכול להרשות לעצמך להמר.

פורסם

אני קניתי מאלבר בתלפיות ואני די מרוצה.

קניתי פורטה 2015 עם 100k קמ שהיה הגבול העליון.

הקילומטרז לדעתי מאוד חשוב אל תתפשר. 235k לא הייתי לוקח גם בחצי מחיר.

כן, אני מחפש עוד רכב ויודע כמה קשה עד בלתי אפשרי למצוא קמ נמוך.

Sent from my H3123 using Tapatalk

• תוכן חדש...