ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לפני רכישת יונדאי IX35 ברמת גימור ELITE 2400 סמ"ק. שאלותיי: 1) הרכישה היא מטרייד מוביל ולא הבנתי לגבי איזה יד אני אהיה לפי הרשיון. מצ"ב הרשיון 2) ברכב יש סאנרוף *2 (בחלק הקדמי והאחורי). מה ההשלכות של סאנרוף מבחינת תחזוקה וסחירות? 3) ביטוח הראל סויטש (הביטוח לפי מספר הק"מ) . שביררתי מול הנציג הוא ענה שהתעריף לפי ק"מ 0.3 ש"ח לק"מ. לצורך ההשוואה, קאיה ספורטאג זה לפי 0.2 ש"ח לק"מ. הסיבה היא עקב הגניבות של היונדאי .....??? הייתכן ? 4) מה יש לשים לב בבדיקה כאשר ק"מ נמוך מאוד ??? 5) קבוצת זיהום- מצד אחד הרכב נמצא בקבוצה 15 ומצד שני צוין שהוא מופחת זיהום. מה זה אומר ? 6) תאריכים ברשיון- שימו לב בבקשה לתאריכים שמצוינים ברשיון : - תאריך בעלו…
הודעה אחרונה מאת yosi123456, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 819 צפיות
שלום חברים, אני צריך את העזרה שלכם. כיום מחזיק ברכב ספורט שבהלוואה עליו אני מחזיר באזור ה-2,000₪ חודשי הרכב משמש אותי ואת אשתי לנסיעות לעבודה בעיקר וליום יום. הרכב בן שנתיים ועשה כבר 60,000 ק״מ אנחנו נוסעים המון בערך 30,000 בשנה. התחזוקה שלו יקרה יחסית, צריכת הדלק גם כן מה שלבסוף יוצא שאני מוציא סה״כ כמעט 4,000₪ חודשי. אני מעוניין להפחית את ההחזר החודשי שלי ובנוסף לחפש רכב מפנק יחסית זול בתחזוקה וכמובן צריכת דלק נמוכה. אני מתלבט בין רכב יד 2 לבין רכב חדש בשיטת הליסינג מכיוון ואני מעוניין להחליף כל 3 שנים רכב אבל מבלי להרוג את עצמי בסוף החודש. אשמח לחוות דעת, המלצות ומקומות לקנייה. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אשמח אם מישהו ישתף על מה מדובר בימי המכירה המיוחדים של צ'מפיון שמתחילים היום. בדגש על הטיגואנים לסוגיהם. השאלה אם יש הנחות יפות או 1500 שח ממחיר כולל כל התוספות תודה
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! מדובר על מיצובישי לנסר 2010 מפרטי, טופל בזמן עם היסטוריית טיפולים במוסך מורשה קבוע. בנוסף קבענו עם המוכר שהוא יעביר טסט ברכב לפני המכירה. האם אפשר להסתמך על זה שהרכב במצב טוב או לבדוק בכל זאת? ואם כן אז אנחנו מתלבטים איפה עדיף לבדוק, מוסך או מכון (איזור נס ציונה-ראשל"צ)? וכן אם יש בעיות ידועות ברכב ובשנתון הנ"ל שכדאי לנו לדעת. תודה רבה למסייעים!
הודעה אחרונה מאת sapir_b, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 764 צפיות
צהריים טובים לחברי הקבוצה ושבת שלום אני מחפש רכב אמין, בלי ירידת ערך גבוהה בתתקציב של כ 50,000 ש״ח עם עדיפות לרכב לא זולל דלק. כרגע מכוון לסופר מיני בסגנון מאזדה 2 אבל פתוח להצעות נוספות.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
קודם כל רציתי להודות לכל חברי הפורום על כל הטיפים שלכם פה יצא לי ללמוד הרבה דברים חדשים ביומיים האחרונים שלי באתר פה אז תודה לכולם על הזמן שאתם מקדישים לחלוק את הידע שלכם פה ! אוקי אז קצת רקע על עצמי ומה מחפשת- *נהגת חדשה ויחידה במשפחה , להורים לא היה אף פעם רישיון/רכב ככה שאין ידע בתחום הזה בכלל* *רכב אוטומט * *תקציב: 30אלף אם אופציה להוסיף עוד 5* *עד 100ק"מ שהרכב נסע כבר* *רכב שישמש אותי וישרוד לפחות ל4 שנים הקרובות* -סטודנטית כרגע אני מאוד מתעניינת במיצובישי ספייס סטאר/פיגו 208 . הבעיה שלי שכמעט ואני לא מוצאת רכבים בתקציב הנל .. אני מעוניינת לרכוש רכב מחברה/מגרש מוכר ולא מאתר יד 2(אדם פרטי )מהרבה שיקולים , גם כי זה יותר נוח(מבחינת תשלום , בד…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 804 צפיות
שלום לכולם יש לי היום ניסן מיקרה 2012 ואני מעוניין להחליף אותו ברכב אחר באותו בסגנון הייתי אתמול באחת מחברות הליסינג והציעו לי קיה ריו 2016 עם 30,000 קילומטר במחיר של בסביבות 60,000 ש"ח על פניו ההצעה נשמעת טובה אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות על הרכב (אבזור בטיחות נמוך מהסטנדרט וזיהום אוויר גבוה) אשמח לשמוע את את דעתכם האם כדאי לקנות את הדגם הזה
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, התקציב הוא 20-25 אלף. הייתי כבר די סגור על ההונדה סיוויק בגלל כל התגובות על האמינות, אבל לאחרונה התחלתי קצת לחקור גם על הפיג'ו שהמחירים שלה ברצפה. הסיטגמה זה האמינות. אשמח לשמוע חוות דעת על הפיג'ו 301 אוטומט 1.6 שנים 2012-2015, אל מול רכב הרבה יותר ישן - הונדה סיוויק 2008-2007. מבחינת אמינות, טיפולים ונוחות. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני כאן איתו בבדיקה של הרכב.
הודעה אחרונה מאת korola, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, גיסי מחפש רכב משפחתי\מנהלים וזה התקציב גג. יש 3 ילדים קטנים (גילאים 4, 2.5, שבוע) - לא סגור על כמה כסאות ואיזה בדיוק יהיו במושב האחורי (יש אופציה לשים תינוק מקדימה, אני מניח) מאפיינים חשובים לפי סדר: אמינות גבוהה יחסית - אין יותר מידי רזרבות אם תהיה תקלה משביתה רצינית מרווח פנים - 3 ילדים קטנים צריכת דלק - פחות קריטית כי לא נוסעים הרבה. סחיבה "הגיונית" - חשיבות נמוכה אבל עדיין עדיף שלא תהיה עגלה לגמריי נסועה שנתית מאמין באזור ה 8-10K, כ 85% עירוני (פעם בשלושה שבועות בערך נסיעה בינעירונית ב"ש - נתניה) המחשבות לכיוון שנתונים 2010-2011 ובהתאם לתקציב אלו האופציות שעלו: - לנסר 1.5 2010/11 - אמורה להיות אמינה אם כי ידועה כלא חסכונית ודי עג…
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
- 0 תגובות
- 503 צפיות
שלום, מחר אני לוקח רכב ממש רגע לפני קניה לבדיקה, הרכב שנת 2017 ככה שלא אמור להיות בעיות מיוחדות אבל רק רציתי לוודא. יש אולי מקום מומלץ באזור תל אביב? האם זה שווה את הכסף? קראתי לא מעט ביקורות רעות על מכוני בדיקה סה"כ הרכב במצב טוב ובבדיקה שעבר לפני חודשים (על ידי בעל הרכב)לא הייתה שום בעיה מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Ron.cohen13, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, הסתכלתי קצת ביד שתיים, ואני רואה שקיה ריו 2013 עולה בערך כמו הונדה סיוויק 2009-2010. יש סיבה לזה?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני בדיוק לפני רכישה של גרנד קופה 2019 דיזל ורציתי לדעת אם יש או מישהו מכיר את הבעיה לנסוע ברכב הנ''ל בנסיעה עירונית יותר מאשר בינעירונית? מבחינת מסנן חלקיקים ?
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לכל המתעניינים, לאחר חיפושים רבים ניגשתי למכון מבדק בפתח תווה לבחון רכב לפני קניה. בהתחלה סרבו לתת לי מחיר בטלפון. הכריכו אוצי להגיע למקום עם רשיון הרכב. מדוע? השם יודע. כנראה שביקשו לראות אם אני נראה מספיק חננה בשביל שינסו לעקוץ אותי. אז בתור חננה עשיתי מה שביקשו וניגשתי למקום. הפקידה לקחה את הטופס וחזרה אחרי רבע שעה עם הבשורה. "הבדיקה תעלה 950 ש"ח" חייכתי בנימוס ושאלתי אם כבר 950 אז למה לא 10000. היא אמרה לי אם יש לך בעיה לך ליהודה. ניגשתי ליהודה וביקשתי לדעת מה פשר המחיר. הוא ענה לי בלי להתבלבל שזה המחיר לרכב 4*4. לקח לי 3 דקות להסביר לו שהרכב ויטרה 2016. הוא 2*4. בסטף הוא התרצה והוריד את המחיר ל850. לא לפני שהעיר לי על כך שאני משגע אותו ומבזבז לו את הזמן. …
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 543 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב יד2 שישמש בעיקר לנסיעות סופ"ש מר"ג לאזור פרדס חנה - אור עקיבא ומדי פעם מעבר. הרכב חייב להיות אוטומטי (למרבה האכזבה) בגלל שלחברה שלי רישיון אוטומטי בלבד. התקציב הוא אזור 15-20 אש"ח. להלן הדרישות שחשבתי עליהן: רכב אמין (פשוט)- זהו הרכב הראשון שיהיה בבעלותי. ברור שצריך לדאוג לרכב ישן יחסית אבל אני מעדיף להימנע בחיים במוסכים. רכב קטן יחסית - בגלל שאני גר במרכז אני מעדיף רכב קטן יחסית - סופר מיני או מיני. כדי שיהיה קל להחנות אותו. אם עדיף לי מבחינת שנתונים / אמינות לקנות משפחתית בגלל המלצות שלכם - לא פוסל על הסף. נוחות בישיבה לשעה שעתיים - אני אדם יחסית גדול (1.80 מעט מעל 100 ק"ג) ומאמין שיהיו רכבים שפשוט לא יהיה לי נוח בהם. צריכת דל…
הודעה אחרונה מאת ramiv, -
- 2 תגובות
- 562 צפיות
חברים, אנחנו די סגורים על הדגם יונדאי i30 בשנתונים 2015-2016, דגם ההצ'בק. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון ממשי עם הדגם הזה, בדגש על הגיר הרובוטי וחווית נסיעה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
אהלן התעניינתי בחברת טרייד אין [לציין את שמה?] ברכב -יונדאי i30 2015 פרימיום -יד 1 פרטית (בעלים יחיד), 50 אלף ק"מ, סכום בערך 74 אלף ש"ח [אחרי מיקוח סטנדרטי ראשוני, בערך 70 או קצת פחות]. החברה מציעה שנלך לאיזה מכון בדיקה שארצה [רק לא מוסך, מחשש שאולי הלקוח מקומבן עם מוסכניק כלשהו]. וכשאני מבקש לראות מהם דו"ח בדיקת הרכב- הם אומרים שהמדיניות שלהם היא לא לחשוף אותו. הם אומרים רק דברים בעל פה לגבי האוטו. שהוא עבר טיפול 10 אלפים לפני חודשיים, שהוא נקי מפגיעות, ושהמנוע+גיר+שלדה תקינים. ושהייתה רק פגיעה קוסמטית בחלק הקדמי של האוטו. מתחייבים לכך שאם נמצא שיש פגיעה- אז הם מכסים את עלות הבדיקה. בחברת טרייד-אין אחרת, דווקא הראו לי את דו"ח הטיפולים [המסמך המקוצר עם ה- V/X…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחרי שמכרתי את הסיוויק 2008 שלי אני חושב להביא אוטו יותר ישן כדי שישאר לי כסף בצד וחשבתי על הסיוויק SR הישנה 1998. מצאתי אחת ויש לה סאן רוף (אגיע לכך עוד רגע) האוטו נראה במצב טוב מידי מכדי להיות אמיתי: יד 2 (01) אין לו שריטות או מכות בכלל רק 170 אלף ק"מ אוטו משופר עם גאנטים ספויילר וכל מיני שטויות (בבעלות בחור צעיר) השאלה הכי גדולה שלי היא הסאן רוף. איך אני יכול לדעת שהוא יצא מהמפעל עם סאן רוף ולא הותקן לו באיזה מקום שיהיו לו דליפות בהמשך. אילו עוד דברים אני צריך לחפש/להקשיב להם במעמד בדיקת האוטו הראשונה שיכולים למנוע ממני קנייה ישר? הבחור מתחייב בבדיקה של מנוע גיר ושלדה. את האמת האוטו יקר מהמחירון אבל הוא גם נראה טוב מידי מכדי להיות אמיתי ושמור עד כד…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 534 צפיות
שלום, מחפש המלצה לרכב עד 50,000. נסיעה יומיומית מחוץ לעיר של 75 ק"מ לכל כיוון (סה"כ 150 ק"מ ליום) - לא מיני, עדיפות למשפחתי קטן/בינוני - אוטומטי - חסכוני בדלק ככל האפשר בעקבות המרחק - נוחות נסיעה (בעיות גב + מרחק) תודה רבה לעוזרים!
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 678 צפיות
אני בתהליך של קניית רכב יד 2, רציתי לדעת איך עושים את זה בצורה הנכונה ביותר שלא יהיו טעויות שיעלו לי הרבה כסף אני לא מבין בזה יותר מידי, והייתי שמח להסבר אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה בראשון, במידה ויהיה הכל תקין אני רוצה לסגור ולקחת את הרכב משם לבסיס אז הבנתי שצריך כמה דברים: 1. ביטוח - שדיברתי עם הסוכן ביטוח שישר יפעיל אותו 2. טופס שיעבוד מהבנק - אז יש לי את האישור מהבנק לשעבוד כלומר צריך להעביר את הכסף 3. העברת בעלות - מהמוכר אלי מה סדר הדברים, איך אני עושה את זה? קודם בנק ואז העברת בעלות או הפוך? איך אני מעביר לו את הכסף? הדברים קוראים בראשון, ואני לא יכול לצאת יותר מידי מהבסיס בשביל זה אני צריך לעשות את הכל באותו היום אז זה גם אומר להתחשב בזמן …
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 872 צפיות
שלום, אני מנסה לעזור לאישה שאנחנו מכירים למכור את רכב הנכים ששימש את הבת שלה שנפטרה (כאן). היא עולה מאתיופיה שלא יודעת קרוא וכתוב בעברית ובמצב כלכלי לא משהו ואני מאד חושש שינסו לרמות אותה. אני לא יודע איך לתמחר את הרכב שלה (לא כרכב ולא עם כל ההתאמות שנעשו בו). היא מבקשת סכום מסוים שאין לי מושג אם הוא ריאלי. אשמח אם חברי פורום נטולי אינטרסים שיש להם מושג בתחום יוכלו לפנות אלי בפרטי כדי לעזור לי לתמחר את הרכב. מי שיכול לסייע יותר מכך, תבוא עליו הברכה. פרטי הרכב: פולקסווגן קומבי קצר 2.0 דיזל שנת 2018, 7,500 ק"מ התאמה להסעת נכים כולל מעלית. אין התאמה לנהג נכה. תודה עומר
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אז איזה רכב אני מחפש? 1. פוזה קופה, 4 מקומות (2 מקומות לא פרקטי, למרות שאני רווק, לפעמים מסיע חברים) 2. עדיפות לסאנרוף וכיסאות עור 3. אם אפשר פחות להרגיש מהמורות בכביש כמו היונדאי ולוסטר. 4. תא מטען שלא יהיה קטן. 5. לא משנה לי אם הוא נוסע מהר או לאט, יותר חשוב המראה, אחר כך הנוחות. מה דעתכם על קאדילק קופה CTS ? נראה לי דיי מתאים מבחינת מראה ומקום, אבל אולי שותה דלק והוצאות יקרות?
הודעה אחרונה מאת eli669, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, בכותרת נתתי תמצות רציני, כאן ארחיב יותר. תחילה אציין שאני מוכן לחרוג בכ5 אלף אבל הציפייה היא ללכת על הנמוך ביותר האפשרי. אני בקרוב מתחיל ללמוד באיזור נשר, איזור שדורש רכב שיסחוב בעליות. אני אהיה חייב לבצע את זה במגרש שמאפשר לי טרייד אין כדי להעיף את הרכב שלי(הרכב שלי בקושי שווה משהו, סובארו אימפרזה 2007) ככה שרכישה מיד 2 וכו' זו לא אופציה. אז אני לא כל כך יודע מה סוג הרכב שאותו מומלץ לרכוש, בגלל זה מגיע לכאן. בעיקרון יש מספר דברים שאני מחפש והם: 1) כמו כל אדם אני מחפש רכב חסכוני בדלק, בגלל שיש לי נסיעה של כשעה (הלוך וחזור יחד) ללימודים, אני משער שיילך הרבה דלק ולכן אני מחפש את החסכוני ביותר האפשרי. 2) כמו שאמרתי בכותרת, תיבת הילוכים אוטומטית(ג…
הודעה אחרונה מאת maor23, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 717 צפיות
היי, אנחנו לקראת רכישת הרכב מחברת ליסינג. מצורף טופס הבדיקה של הרכב. מה אתם אומרים?
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יצא לי לברר על האלפא רומיאו מיטו, תפסה לי את העין מודעה שראיתי על דגם משנת 2010 (120 כוח סוס) ב30 אלף שח. הבעיה שמדובר ברכב עם שם טיפה בעייתי מבחינת עלות תחזוקה וטיפולים תכופים ולעיתים גם תקלות שמגיעות לסכומים של אלפי שקלים. אשמח אם מישהו שהחזיק בבעלותו את הדגם הנ''ל ויאמר לי כמה יקר כל העסק של התחזוקה ואם זה שווה את זה.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
איך ניתן לקבל מחיר טוב לביטוח מקיף בלי יותר מדי התקנות מקומיות? הרכב במוו 330e 2018. תודה
- 5 תגובות
- 980 צפיות
שלום מתייעץ בקשר לרכישת פריוס 2008 הבנתי שזה רכב מעולה (עומד בתקציב שלי כרגע..) הבעיה היחידה שהלחיצו אותי עליו היא שבגלל שעברו כבר 11 שנה , הסוללה ההיברדית לא תחזיק מעמד.. הרכב עשה 240,000 ק"מ זה נכון שהסוללה כבר לא מחזיקה מעמד? יש דרך לבדוק את מצב הבטריה לפני הרכישה? תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לעצתכם. אני מעוניין לרכוש מכונית משפחתית גדולה/מנהלים. חשבתי בעיקר על מאזדה 6, קיה אופטימה או טויטה אוונסיס בשנתונים 2013-2015. לא מעוניין בגרמנית או צרפתית. נסועה: 80% בעיר. סה"כ נסועה שנתית, כ 10.000 ק"מ בשנה. מה שחשוב לי דלק, אמינות, עלויות אחזקה. איזו מכונית המומלצת ביותר מבין השלוש? בנוסף, האם יש הבדל משמעותי מעבר לצריכת דלק בינן לבין דגמים משפחתיים כדוגמת מאזדה 3, טויוטה קורולה, קיה פורטה מאותם שנתונים. תודה מראש לעונים ולמייעצים.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 933 צפיות
הי, אני קורא יותר ויותר תגובות על כך שבדיקת רכב לפני קניה במכון היא בזבוז מוחלט של זמן וכסף. מה גם שרוב הבודקים באזור פתח תקווה מצטיירים כאן בקבוצה כשרלטנים שבאים לתקתק בדיקות לעומת בדיקה אמיתית ומעמיקה של הרכב. שאלותי הן: 1. האם יש מכון מומלץ ומקצועי באזור פתח תקווה? 2. מה האלטרנטיבה לבדיקה שגרתית? בעל הרכב בחור סבבה לגמרי ולדעתי יסכים להגיע איתי למוסך המורשה בו הוא טיפל ברכב להוציא את היסטוריית הטיפולים. מדובר בויטרה 2016 יד 1 מפרטי עם 58 אלף ק"מ. תודה
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 0 תגובות
- 547 צפיות
מתלבט בין שני הרכבים סופית, הלאון עם 1.8 והאאודי עם 1.4 שתיהן ידניות. בעיות נפוצות ובכללי מה אומרים? הלאון טיפה יותר זולה
הודעה אחרונה מאת Gsham,