Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקציב הוא 20-25 אלף.

הייתי כבר די סגור על ההונדה סיוויק בגלל כל התגובות על האמינות, אבל לאחרונה התחלתי קצת לחקור גם על הפיג'ו שהמחירים שלה ברצפה.

הסיטגמה זה האמינות.

אשמח לשמוע חוות דעת על הפיג'ו 301 אוטומט 1.6 שנים 2012-2015, אל מול רכב הרבה יותר ישן - הונדה סיוויק 2008-2007.

מבחינת אמינות, טיפולים ונוחות.

תודה רבה!!

פורסם
הונדה שמורה ללא ספק. תלוי כמה זמן יש לך לחפש רכב שמור.

מה הצרכים שלך חוץ מאמינות?

,

אני קצת לחוץ בזמן. חוץ מאמינות, חשוב לי שיהיה מרווח וצריכת דלק סבירה, זה בגדול.

אם תרצה חבר שלי מוכר סיוויק 2010 מפוארת בתקציב שציינת.

מה הנתונים?

פורסם

הצריכת דלק בהונדה האוטומטית היא 1/10-11 בממוצע.

החלפים שלה יקרים יחסית בהשוואה ליונדאי I30 וגם מחירי הביטוח.

את הפג'ו אני מכיר בגרסה הרובוטית,לא אהבתי את החוויה אבל חוץ מזה הרכב דיי סביר למחירו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
הצריכת דלק בהונדה האוטומטית היא 1/10-11 בממוצע.

החלפים שלה יקרים יחסית בהשוואה ליונדאי I30 וגם מחירי הביטוח.

את הפג'ו אני מכיר בגרסה הרובוטית,לא אהבתי את החוויה אבל חוץ מזה הרכב דיי סביר למחירו.

איך הi30? עדיפה על מה שהצעתי?

פורסם

היונדאי רכב לא רע.

אם אתה מחפש רכב זול לאחזקה,אחת שטופלה בזמן תהיה זולה יותר חודשית(טסט,ביטוח,אחזקה).

לי המושב בהונדה לא נוח בנסיעות של מעל 20 דקות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כמה שהרכב יותר מודרני, הוא יותר בטיחותי. הונדה מכוניות טובה, מאוד אפילו, אבל לא שווה כאלה סכומים - הייתי ממליץ לך לחפש סיטרואן C4 2009/10 מהדגם הישן (SX, מנוע NFU) שמורה מאוד - היא תעלה פחות מחצי, תהייה חסכונית יחסית, נוחה ובטוחה מאוד.

וודא את עניין דגם המנוע והיסטוריית טיפולים, ויהיה לך רכב הרבה יותר טוב משני הדגמים שאתה שוקל.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הc4 במחירים שהם נמכרים היום, הוא אכן אחלה VFM

אבל להגיד שהוא רכב הרבה יותר טוס מסיויק 2007 2008, זה בדיחה אם לא זלזול באינטיליגנציה של אנשים.

סיויק שמורה ומטופלת תהיה חסכונית מהc4 אמינה הרבה יותר ולמעשה עדיפה עליה בכל פרמטר .

לגבי ה301 גם אם תמצא בתקציב הזה 2015, אל תעשה את זה לעצמך

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

לתת לבהאדם לשמור את הכסף ולשמור על עלות זולה יחסית של תחזוקה זה גם לקנות פוקוס 2010.

פורסם

במחיר שציינת תצליח לרכוש הונדה 2007-2008.

לי יש את ה 2008 כבר 10 שנים.פעם בשנה טיפול וטסט עם חלקים מקוריים והרכב נוסע כמו חדש בלי בעיה.

במהלך 10 שנים שילמתי ממוצע של 800/900 שקל למוסכניק שלי על טיפול והעברת טסט.

השילוב מנוע גיר מצויינים ,ברכב הכל עובד כמו שיצא מהמפעל,אני נוסע כמעט רק בעיר ,העיר היא חיפה ויש כאן מלא כבישים משובשים ועליות , ועדיין קשה לי להיפרד מהרכב ולכן ברור לי למה ערכו כל כך גבוה.

הרכב כפי שציינו לפניי אמין ,חזק ,יפה ומפנק בגרסה המשופרת.

החסרונות זה שהוא נמוך

• תוכן חדש...