Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייבים? הם לא חייבים כלום חוץ מלהצדיק את המשכורת ולמכור לך רכב.

עימך הסליחה ואתקן את עצמי, על פי רוב כאשר הרכב פרטי ומגיע למגרש המגרש בטרם הקבלה של הרכב מבקש מבעל הרכב לבצע בדיקה, ככה זה על פי רוב כשבעל הרכב קונה רכב חדש ומעביר את הישן לטרייד או אם הוא לוקח רכב מהמגרש ומעביר את שלו לטרייד. בדיקה מטעם המגרש בד''כ מבוצעת במקרה שהרכב מליסינג. במקרה הזה אולי המוכר באמת פוחד שתבהל ממשהו בבדיקה כגון התאור של התאונה או עוד דברים שמופיעים שם.

לגבי טופס הסליקה של חברות הביטוח בתור אחד שהוציא כזה כבר לפחות 3 פעמים על רכבים שהיו בבעלותי או רכבים שהלכתי לראות (ובקשתי מהבעלים להוציא) זה מסייע אך קח בחשבון שלא תראה שם דברים שבעבורם לא הופעל הביטוח, על פי רוב ברכב חדש תהיה הפעלת ביטוח ומנגד לא מזמן ראיתי סקודה פאבביה 2016 שעברה תיקון בשטחים (צומת אריאל אצל פחח פלסטיני) שבו הוחלפו 2 דלתות, פגוש אחורי ויישור כנף אחורית, לדעתי נזק מעל 20K אם היה מתוקן בארץ, לא ברור לי למה לא הופעל ביטוח אבל ברור שהרכב לא עבר לא הערכת נזק בידי שמאי וברור שזה לא יהיה מתועד בשום מקום.

הכוונה שלכל דבר יש יוצא מן הכלל, כנראה שבמקרה שלך הייתי מושך מעט את המוכר ומראה התלהבות אך אומר לו שעניין החוסר שקיפות מרתיע אותך ואתה מוותר על העיסקה, אם ירצה יראה לך אם לא אז תמשיך הלאה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מנסיון עם החברה הזו לא חושב שיתנו לך היסטורית טיפולים.

הם בטח ימרחו אותך שהרכב עבר השבחה אן משהו בסגנון... שזה חירטוט מוחלט.

מעבר לזה לא ניתן להתמקח איתם במחיר, שהוא גבוה גם ככה ממחיר השוק האמיתי של הרכב.

אם מדובר ברכב שהוא לא נדיר לא רואה סיבה לקנות מהם.

המחיר היה 74 אלף. ירדו ל 70, ובפוטנציה עוד קצת ל-69-68. אבל הכל דיבורים באוויר. לא חתמנו על הצעת מחיר. האם נהוג או מקובל לפני בדיקה לחתום על הצעצ מחיר לאחר מיקוח ראשוני?

הרי בטח אחרי הבדיקה, אני כאילו "מושקע" ב 700 שקל אחריה- אז בטח הם משתמשים בזה לטובתם.

מה עושים?

פורסם
המחיר היה 74 אלף. ירדו ל 70, ובפוטנציה עוד קצת ל-69-68. אבל הכל דיבורים באוויר. לא חתמנו על הצעת מחיר. האם נהוג או מקובל לפני בדיקה לחתום על הצעצ מחיר לאחר מיקוח ראשוני?

הרי בטח אחרי הבדיקה, אני כאילו "מושקע" ב 700 שקל אחריה- אז בטח הם משתמשים בזה לטובתם.

מה עושים?

אם תתקדם הם בטח ירצו שתשלם להם ״דמי רצינות״..

אני אישית לא הסכמתי לחתום להם על כלום אלא רק לאחר הבדיקה

ולאחר הבדיקה תבוצע ההצעת מחיר הכוללת את מה שהתגלה

פורסם
חייבים? הם לא חייבים כלום חוץ מלהצדיק את המשכורת ולמכור לך רכב.

לא חייבים? בהחלט חייבים דבר שנקרא "גילוי נאות".

כמה זה אמין זה סיפור אחר. אבל סירוב לתת מידע קודם הוא עבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקיי, אז מה הדרך הנהוגה לבטל איתם את הקטע של הבדיקה? שריינו ושמנו 1000 שקל ל 48 שעות. האם אני יכול לומר להם שהתחרטתי וישחזירו את הכסף? או שצריך להביא סיבה אחרת למה אני מוותר על בדיקה של האוטו?

פורסם (נערך)

כנס לטופס של גילוי נאות, לא רלוונטי להיסטוריית טיפולים ובפגיעות נניח ירשמו תאונה מקדימה ללא פירוט וזהו, לא ממש רלוונטי.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם בטופס הבדיקה שלהם הכל היה טוב, או לפחות לא היתה בעיה משמעותית, האם גם אז הם היו מסתירים אותו? לא נראה לי.

פורסם

תשמע. לאשתי היה רכב ליסינג משך 7 שנים, למעשה 3 כלי רכב. ראיתי איך הם טופלו.

אני לא צריך טופס גילוי נאות כדי לדעת מה איכות הטיפול. בכל פנצ'ר קיבלתי צמיג סיני אחר. כאשר נשחקו צלחות בילום קיבלתי חלופיות, אבל מאיכות כה ירודה עד שהחברה החליפה אותן פעמיים נוספות. רק בהחלפה האחרונה קיבלתי צלחות מקוריות והרכב הפסיק לרעוד בבלימה. ואל תצפה לקבל שמן מנוע משובח, יכניסו לרכב את הגנרי הזול ביותר (לא שאני מזלזל בשמנים מתוצרת הארץ, אבל כאשר מתקמצנים אז עושים זאת עד הסוף). לזכות אותה חברה יאמר שדאגו להזכיר את הטיפולים הנדרשים. אבל בז זה גם הסתכם.

אז גם אם תקבל דיווח על החלפת שמן בתאריך וקילומטראז' כזה או אחר הדבר הראשון שתעשה יהיה לגשת למוסך ולהחליף את כל הנוזלים, לבדוק את הבלמים ולבדוק שאר חלקים נשחקים המוחלפים לפי השגרה המומלצת על ידי היצרן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, טרייד מוביל לא מציגים היסטוריית טיפולים, ולא מוכנים גם להציג את רשיון הרכב לפני שאתה משלם מקדמה כדי שיביאו את הרכב לסניף שבו אתה נמצא. אני וויתרתי על התענוג, והמשכתי לחפש במקומות אחרים

פורסם

נראה לי שבכללי אין בעיה להגיד סליחה טעות , לא רוצה לקנות רכב. תאבד פה ₪300 "דמי שינוע" שלא חוזרים אליך.

דבר מקובל בטרייד מוביל. ₪700 כן תקבל חזרה אחרי כמה שבועות של טלפונים ותזכורות.

דרך אגב, אני פעם סירבתי לשלם מקדמה וביקשתי את הכתובת הפיסית של הרכב כדי לסוע אליו ולראות בעיניים ללא התחייבות. המוכרן שם התחיל להתפתל ולהתחמק בתשובות. בסוף ויתרתי ועזבתי למקום אחר.

פורסם

הרכב היה בסניף שהגעתי אליו.

אבל עכשיו כשאני חושב על זה- הוצג לי רשיון רכב על שם הבנאדם שהרכב היה בבעלותו. בעוד שאני הבנתי, שחובה על הסוחר להציג רשיון כששם החברה רשום כבעלי הרכב. אז אולי זה כבר מחשיד.

פורסם

בדיוק אני קורא על המלצה לעשות "טיפול מיישר קו" לרכב שאתה קונה יד שניה.

- להחליף את כל השמנים ופילטרים + מסנן דלק.

- פלשינג למנוע

- החלפת נוזל בלמים

- החלפת רצועת טיימינג [אם אין תיעוד קודם- להחליף]

קיצר, טיפול של 4500.

אני עם הרכב הנידון נמצא בערך 2500 ק"מ לפני טיפול 10 אלפים הבא. השאלה היא האם להמתין לטיפול הזה? או כבר להחליף הכל לאחר הקנייה?

פורסם

זה במסגרת המו"מ לדרוש טיפול גדול לפני מכירה וזה שווה ערך לכסף. בהחלט מקובל. אותו דבר קורה לטסט קרוב למועד מכירה.

פורסם
הרכב היה בסניף שהגעתי אליו.

אבל עכשיו כשאני חושב על זה- הוצג לי רשיון רכב על שם הבנאדם שהרכב היה בבעלותו. בעוד שאני הבנתי, שחובה על הסוחר להציג רשיון כששם החברה רשום כבעלי הרכב. אז אולי זה כבר מחשיד.

קודם כל, טרייד מוביל יקרים, ככה שלא הייתי מתקרב אליהם. מספיק להסתכל על "מחיר המחירון" שהם רושמים על הרכבים שלהם כדי להבין שרצוי לברוח עוד לפני שדורכים בתוך המגרש.

דבר שני, בטוח שיש להם העברת בעלות על הרכב, ככה שלהציג לך רישיון עם הפרטים של הבעלים המקוריים לא יהיה כזה נורא (לדעתי זה אפילו יותר שקוף מרישיון שלהם).

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם (נערך)

המחירון ,כמו מחירון, הוא לתצוגה בלבד. המחיר הסופי בדרך כלל הרבה יותר נמוך. הם לא חיים בבועה.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...