Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איזה רכב אני מחפש?

1. פוזה קופה, 4 מקומות (2 מקומות לא פרקטי, למרות שאני רווק, לפעמים מסיע חברים)

2. עדיפות לסאנרוף וכיסאות עור

3. אם אפשר פחות להרגיש מהמורות בכביש כמו היונדאי ולוסטר.

4. תא מטען שלא יהיה קטן.

5. לא משנה לי אם הוא נוסע מהר או לאט, יותר חשוב המראה, אחר כך הנוחות.

מה דעתכם על קאדילק קופה CTS ?

נראה לי דיי מתאים מבחינת מראה ומקום, אבל אולי שותה דלק והוצאות יקרות?

פורסם
הרכב לא שיא האמינות והתיקונים יקרים.

חפש אקורד קופה,נדירות אבל תהיה אמינה יותר.

מצאתי רק אחת עכשיו ביד 2, שנת 2009.

אין עוד שום אפשרויות?

פורסם (נערך)

אני מעריך שרוב מכוניות הקופה-מנהלים בארץ בתקציב שלך הן מהשלשה הגרמנית: אודי A5 קופה, במוו סדרה 3 קופה, מרצדס C-Class קופה. ייכנסו לך בתקציב רכבים עד סביבות 2011 עם מגוון מנועים שקיימים בשוק, אבל הוצאות התחזוקה והביטוח יהיו גבוהים (מוכרת בעיית ה DSG7 באודי, הגיר הזה מגיע עם המנועים החלשים יותר, לגבי האחרים אני פחות מכיר).

האקורד וG37 שהוזכרו כאן בעלות תדמית אמינה יותר אבל נדירות כפי שצויין.

עריכה אחרונה על ידי itaimoto
פורסם (נערך)
אני מעריך שרוב מכוניות הקופה-מנהלים בארץ בתקציב שלך הן מהשלשה הגרמנית: אודי A5 קופה, במוו סדרה 3 קופה, מרצדס C-Class קופה. ייכנסו לך בתקציב רכבים עד סביבות 2011 עם מגוון מנועים שקיימים בשוק, אבל הוצאות התחזוקה והביטוח יהיו גבוהים (מוכרת בעיית ה DSG7 באודי, הגיר הזה מגיע עם המנועים החלשים יותר, לגבי האחרים אני פחות מכיר).

האקורד וG37 שהוזכרו כאן בעלות תדמית אמינה יותר אבל נדירות כפי שצויין.

האם ההונדה אקורד קופה והאינפיניטי G37 קופה גם יותר זולות בתחזוקה מאלו שציינת?

עריכה אחרונה על ידי Tzahi10
פורסם (נערך)

האם יש לך תקציב לתיקונים ?

אם כן אז תוכל למצוא C קופה 180, אודי A5, אופל קסקדה ( גם קופה גם קבריולט ) או פולקסווגן שירוקו

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

האקורד קופה זה רכב שהגיע בייבוא אישי, אז אל תצפה לזמינות גבוהה גם של חלפים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
וולוו v40 וגם דגם קופה של s40 נדמה לי. יש גם קבריולט של a3.

ב-100,000 הוא יכניס רק 8P קבריולט בקושי, שזה לא רכב הכי פוזה לדעתי. הוא מגניב, אבל החדש הרבה יותר יפה ולדעתי לא ייכנס לו בתקציב.

מה עם Lexus IS250C? לדעתי אחד הרכבים המרשימים בארץ ואין הרבה כאלו. התקציב מאפשר לדעתי. ראיתי אחת מאוד שמורה בפייסבוק (2011, מושבי קרם עם 40,000 ק"מ).

2016 BMW M235i.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...