Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך את העזרה שלכם.

כיום מחזיק ברכב ספורט שבהלוואה עליו אני מחזיר באזור ה-2,000₪ חודשי הרכב משמש אותי ואת אשתי לנסיעות לעבודה בעיקר וליום יום.

הרכב בן שנתיים ועשה כבר 60,000 ק״מ אנחנו נוסעים המון בערך 30,000 בשנה.

התחזוקה שלו יקרה יחסית, צריכת הדלק גם כן מה שלבסוף יוצא שאני מוציא סה״כ כמעט 4,000₪ חודשי.

אני מעוניין להפחית את ההחזר החודשי שלי ובנוסף לחפש רכב מפנק יחסית זול בתחזוקה וכמובן צריכת דלק נמוכה.

אני מתלבט בין רכב יד 2 לבין רכב חדש בשיטת הליסינג מכיוון ואני מעוניין להחליף כל 3 שנים רכב אבל מבלי להרוג את עצמי בסוף החודש.

אשמח לחוות דעת, המלצות ומקומות לקנייה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

שמעון, מה הצרכים, מה ההוצאה שאתה יכול לעמוד בה? איזה סוג רכב אתה מחפש?

אם אתה מחפש רכב חסכוני, קח הייבירידי או דיזל, תבדוק אם אתה יכול בכלל להחזיר את הרכב באמצע התקופה, שוק הרכב הוא נמצא בעודף היצע, לכן אפשר לקנות רכבים כמעט חדשים, במחירים זולים יחסית.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

צרכים הם:

1. נסיעות לעבודה (באזור ה-200 ק״מ לא כל יום לפחות 2-3 בשבוע)

2. נסיעות יום יומיות קניות וסידורים.

3. נסיעות של אשתי לעבודה כשאני לא עם הרכב 50 ק״מ

חשוב לי לציין שההחזר של ה-4,000₪ כמעט הוא ללא ביטוח ואגרת רישיון חלקית.

החזר חודשי ללא ביטוחים ואגרת רישיון יכול לעמוד 1,000-1,500 גם ללא דלק.

פורסם

יש לי דוד... שכל 3 שנים מחליף את הרכב,

הסיבה שהוא עושה את זה היא כלכלית..

מבחינתו הוא מסתכל רק על התוספת שהוא צריך לשלם על רכב חדש כל 3 שנים ביחס למכיר של המשומש.

הוא גם מנמק את זה שעכשיו עוד קל למכור את האוטו .. שהוא יהיה בן 5 או 6 יהיה הרבה יותר קשה,

וגם לו הסכום שהוא יהיה צריך להוסיף לרכב חדש יהיה ממש גבוה והוא לא בטוח שהוא יעמוד בזה..

תאמינו לי.. לא יעזור כמה ניסיתי להסביר לו .. שום דבר לא עזר.. כל 3 שנים הוא מחליף אותו.

לסיום אתה מבקש "

המלצות ומקומות לקנייה

" , אתה בכלל לא שואל האם זה בכלל כדאי לך?

יש לך רכב בן שנתיים , 60,000 ק"מ , רכשת אותו חדש..

אם השאלה שלך מה יעלה יותר זול

1) להמשיך להחזיק את הרכב שלך עוד שנתיים

2) לקנות רכב חדש ולהחזיק בו שנתיים

אז בלי בכלל לבדוק מה הרכבים (אלא אם כן מדובר באיזה רכב יוקרה בן שנתיים לעומת רנו קליאו חדשה) ,

רוב הסיכויים שיותר זול יהיה להישאר עם הרכב הקיים עוד שנתיים.

אבל, אם אין ברירה ואין לך חשק יותר לרכב הזה, הוא קטן מידי, אז אין ברירה..

פורסם

תבדוק כמה יעלה לחודש ליסינג פרטי למגאן / סיד דיזל או איוניק/ קורולה היברידית חדשה , לכמות הנסיעות שלך ( החבילה הבסיסית בדרך כלל ל 20-22 אלף קילומטרים בשנה ).

אני מניח שהוצאות הדלק באחד מהרכבים האלה תרד כמעט בחצי, מה שמקזז תשלום עבור ירידת ערך של רכב חדש.

אם זה עדיין יקר, תחפש את אותם הרכבים + קיה נירו / פריוס יד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראשית חפש רכב מיד 2 אשר כבר ספג את נפלת הערך.

שנית לנסועה הזו רכבי דיזל ואו היברידי בלבד !

ולבסוף , הלוואה מול קרן השתלמות \ פנסיה, הריבית שם נמוכה משמעותית מכל מסלול הלוואה אחר ובפער ענק !

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בנסועה הזאת אתה צריך דיזל/היברידי.

עכשיו אם צריכת הדלק תהיה חצי, זה למעשה מקזז לך את עלויות הדלק (תחשב בדיוק כמה).

שנית, החלפה של רכב כל 3 שנים היא לא כלכלית, אז או שתקנה רכב בן 3 ותחליף אותו כשיהיה בן 6 (נניח)

או שתקנה רכב חדש (דיזל/היברידי) ותחזיק אותו 5-6 שנים ואז תמכור כשיהיה לקראת 180,000 קילומטר.

רק בצורה הזאת תצליח לחסוך עלויות בכל חודש

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...