Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המתעניינים,

לאחר חיפושים רבים ניגשתי למכון מבדק בפתח תווה לבחון רכב לפני קניה.

בהתחלה סרבו לתת לי מחיר בטלפון. הכריכו אוצי להגיע למקום עם רשיון הרכב. מדוע? השם יודע. כנראה שביקשו לראות אם אני נראה מספיק חננה בשביל שינסו לעקוץ אותי. אז בתור חננה עשיתי מה שביקשו וניגשתי למקום. הפקידה לקחה את הטופס וחזרה אחרי רבע שעה עם הבשורה.

"הבדיקה תעלה 950 ש"ח" חייכתי בנימוס ושאלתי אם כבר 950 אז למה לא 10000. היא אמרה לי אם יש לך בעיה לך ליהודה.

ניגשתי ליהודה וביקשתי לדעת מה פשר המחיר. הוא ענה לי בלי להתבלבל שזה המחיר לרכב 4*4. לקח לי 3 דקות להסביר לו שהרכב ויטרה 2016. הוא 2*4. בסטף הוא התרצה והוריד את המחיר ל850. לא לפני שהעיר לי על כך שאני משגע אותו ומבזבז לו את הזמן.

אם הייתה עילה לתביעה הייתי תובע אבל אין אז אני חש דחף להתריע בפני מי ששוקל להגיע לשם.

כמובן שסרבתי לערוך שם את הבדיקה וניגשתי למכון מ.מ.מ בבני ברק. מכון שהדעות אולי חלוקות לגבי המקצועיות שלו אבל יש להם מחירון עצום מתנוסס במשרד. אין מקום לקומבינה.

שילמתי 490 על הבדיקה.

חסכתי 360 ש"ח בכך שהחננה שבי לא הסכים שיתעמרו בו.

פורסם

עזוב מכוני בדיקה, אפשר לבדוק לבד תאונות ומצב כללי או לקחת לפחח מקצועי. ולהשלים עם בדיקה עצמאית במוסך רגיל על ליפט.

רכבים היברידים או מורכבים אפשר לקחת למוסך מתמחה\ יבואן לסריקת מערכות.

פורסם
עזוב מכוני בדיקה, אפשר לבדוק לבד תאונות ומצב כללי או לקחת לפחח מקצועי. ולהשלים עם בדיקה עצמאית במוסך רגיל על ליפט.

רכבים היברידים או מורכבים אפשר לקחת למוסך מתמחה\ יבואן לסריקת מערכות.

לא מסכים, גם אם רואים שהיה תיקון מסויים קשה להעריך באיזו עוצמה היתה התאונה ומה המשמעות שלה על ירידת הרכב.

יתכן וזה תיקון תחת קטגוריה של משמעות שולית או להבדיל משמעות נמוכה או גבוהה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם
לא מסכים, גם אם רואים שהיה תיקון מסויים קשה להעריך באיזו עוצמה היתה התאונה ומה המשמעות שלה על ירידת הרכב.

יתכן וזה תיקון תחת קטגוריה של משמעות שולית או להבדיל משמעות נמוכה או גבוהה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

אסתכן ואקבע שמקצועיותו של פחח טוב, והידע שלו לגבי עד כמה הנזק משמעותי עדיפה על עוד עובד בעוד מכון בדיקה שמרוויח לפי שעה ואולי עושה עסקאות עם השטן.

הפחח כנראה תיקן כמה רכבים, הוא יודע בדיוק איך תיקנו את הרכב, ואיך היו צריכים לתקן את הרכב ומכאן עד כמה הנזק משמעותי ועד כמה העבודה טובה.

הבעיה העיקרית זה למצוא פחח טוב וקרוב. מכוני בדיקה יש כמו גרביים בשוק, פחח טוב לא תמיד נגיש ולא תמיד קרוב.

פשרה טובה היא לשלם על בדיקת שילדה ומרכב בלבד באם הרכב חדש יחסית, ולהשלים את הבדיקה במוסך מורשה כלשהו. ברכב חדש יחסית סיכוי גבוה שהרכב טופל במוסכים מורשים וההסטוריה היה גלויה לחלוטין.

*יש מוסכים מורשים שמחזיקים גם מחלקת פחחות עם פחח ואז אולי אפשר לעשות את כל הבדיקה באותו המקום.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לדעתי, מכוני בדיקה נותנים אחריות לבדיקה שלהם. אבל היא די מכוסתחת מכל הכיוונים כדי שמשהו לא יחזור אליהם.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

מכוני בדיקה הפכו ממזמן למכוני סחיטה

שום קשר למקצועיות ולבטיחות, גם אם תיקח רכב חדש שיצא מהפס ביפאן מבטיח לך יכתבו נקישות וחוסר שמן.

כמו בבדיקות ככה גם בטסטים הכל קומבינות .

תמצאו מכון אחד בארץ ישר ומקצועי.

כמו שכתבו לפניי .

מוסך טוב שמתמחה בסוג הרכב שקונים שיתחבר לסורק תקלות ופחח טוב שיודע אם הרכב עבר תאונה.

במכוני בדיקה טסטים למינהם מעבירים רכבים שעברו תאונות אובדן כללי ומעלים אותם חזרה לכביש אם הייתה אכיפה .רוב המכונים היו נסגרים והבוחנים אם בכלל ניתן להגדיר אותם כאלה היו יושבים עם כתב אישום.

זהו הוצאנו קיטור.

הבנת את הנק' . אם אתה חננה מכון בדיקה אם לא

מוסך טוב ופחח טוב . יעלה לך פחות

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

זה לא קומבינות אלא כסת"ח משפטי,ברוב המקרים תקבל הסבר בעלפה על מצב הרכב.

הם בודקים עם מד עובי צבע ולפיו קובעים איפה בוצע תיקון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...