Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אנחנו מחפשים רכב יד2 שישמש בעיקר לנסיעות סופ"ש מר"ג לאזור פרדס חנה - אור עקיבא ומדי פעם מעבר. הרכב חייב להיות אוטומטי (למרבה האכזבה) בגלל שלחברה שלי רישיון אוטומטי בלבד. התקציב הוא אזור 15-20 אש"ח.

להלן הדרישות שחשבתי עליהן:

1. רכב אמין (פשוט)- זהו הרכב הראשון שיהיה בבעלותי. ברור שצריך לדאוג לרכב ישן יחסית אבל אני מעדיף להימנע בחיים במוסכים.
  2. רכב קטן יחסית - בגלל שאני גר במרכז אני מעדיף רכב קטן יחסית - סופר מיני או מיני. כדי שיהיה קל להחנות אותו. אם עדיף לי מבחינת שנתונים / אמינות לקנות משפחתית בגלל המלצות שלכם - לא פוסל על הסף.
  3. נוחות בישיבה לשעה שעתיים - אני אדם יחסית גדול (1.80 מעט מעל 100 ק"ג) ומאמין שיהיו רכבים שפשוט לא יהיה לי נוח בהם.
  4. צריכת דלק - בגלל שאני מתכנן לנסוע כ140-150 ק"מ בשבוע בממוצע נראה לי שצריכת דלק פחות קריטית. כמובן שאשמח לרכב שזולל פחות.

אז התחלתי לחפש בלוחות האינטרנטיים מספר דגמים באזור שנתונים 2009-2011:

1. דייהטסו סיריון
  2. מאזדה 2
  3. ניסן מיקרה
  4. יונדאי I10

קצת פחדתי ללכת על אירופאיות אוטומטיות בשנתונים הללו. כל דגם שראיתי כמעט וחיפשתי פה בפורום עלה עם בעיות גיר למינהן (פג'ו בעיקר)

לצערי כמעט כל האקזמפלרים בתקציב ובשנים הללו הם בעלות שנייה אחרי ליסינג / השכרה. מצד אחד זה מוריד להם את המחיר כך שאני אוכל לקנות אותם. מצד שני - לך תדע מה עבר עליהם.. יצא לי לראות רכבי עבודה שהתייחסו אליהם כמו אל זבל.

אשמח לסיוע שלכם בשאלות הבאות:

1. המלצות לדגמים אחרים / אזהרות לדגמים למעלה.
  2. האם בעלות קודמת השכרה / ליסינג זה big no no? נראה שכמעט כל השוק הם רכבים כאלו.
  3. האם יד זה באמת קריטי? האם כדאי לצמצם חיפוש ליד2 כדי שאדע מה הבעלות הקודמת?
  4. איזה ק"מ מומלץ לחפש לרכבים בגודל הזה? 180? 200 זה כבר יותר מדיי?
  5. האם הייתם לוקחים רכב כזה למכון בדיקה? מניסיון עגום של בני משפחה עושה רושם שמכוני בדיקה רבים לא עלו על בעיות מכאניות שצצו מספר חודשים לאחר קניית רכב.
  6. האם בתקציב ובשנתונים יש טעם להגיע למגרשי רכב? או שזו תהיה שחיתה לשמה.
    • באותו עניין. האם עדיף לחפש ביד2 / פייסבוק / מקום אחר?

תודה רבה,

רמי

עריכה אחרונה על ידי ramiv
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

לאחר קריאה נוספת בפורום האהבה לצרפתיות והעובדה ששרשור ההמלצות על מוסך גבע הוא מפה עד להודעה חדשה אני שוקל בחום ללכת על צרפתייה אוטומטית. בגלל שהשוק זול - יאפשר לי לרכוש רכב יחסית חדיש יותר, נוח בעלות שפויה עבורי.

בהנחה שמוסך גבע יסכים לבדוק את הרכב ולהעריך כמה יעלה יישור קו.

על אילו דגמים אתם ממליצים לצרכים הללו? אני פחות מכיר את מספרי הדגמים של הצרפתיות (מעבר לקליאו).

כאמור - ידני לא אופציה בשביל חברה שלי.

נסועה צפויה - 5000-7000 ק"מ בשנה.

תודה,

רמי

• תוכן חדש...