Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לברר על האלפא רומיאו מיטו, תפסה לי את העין מודעה שראיתי על דגם משנת 2010 (120 כוח סוס) ב30 אלף שח. הבעיה שמדובר ברכב עם שם טיפה בעייתי מבחינת עלות תחזוקה וטיפולים תכופים ולעיתים גם תקלות שמגיעות לסכומים של אלפי שקלים. אשמח אם מישהו שהחזיק בבעלותו את הדגם הנ''ל ויאמר לי כמה יקר כל העסק של התחזוקה ואם זה שווה את זה.

פורסם (נערך)
יצא לי לברר על האלפא רומיאו מיטו, תפסה לי את העין מודעה שראיתי על דגם משנת 2010 (120 כוח סוס) ב30 אלף שח. הבעיה שמדובר ברכב עם שם טיפה בעייתי מבחינת עלות תחזוקה וטיפולים תכופים ולעיתים גם תקלות שמגיעות לסכומים של אלפי שקלים. אשמח אם מישהו שהחזיק בבעלותו את הדגם הנ''ל ויאמר לי כמה יקר כל העסק של התחזוקה ואם זה שווה את זה.

המיטו יכולה להיות אופציה טובה במחיר הזה.

בעניין ה״שם״ לא כלכך מעניין אותך כי אתה קונה לאחר ירידת הערך.

פעם גם שקלתי לקנות את הרכב וממה שראיתי מאחרים התחזוקה לא נוראית

מכיר אנשים שאומרים שהרכב הוא מממש גרוע, אולי יש עוד אופציות במחיר הזה...

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם

תסתכל ביד 2 על מגאן קופה שנתונים 2013-2014, זה בתקציב שלך. היא נראית ספורטיבית ואמורה להתנהג.

המנוע לא חזק אבל גם לא חלש (אני מתכוון ל1.2 ידנית, יש גם 2 ליטר אוטומטית)

יש שרשור טוב על אחזקת הרכב:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?667007-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%94-1-2-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2014&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95+%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F+%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%94

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אופציה נוספת שיכולה לספק מראה ספורטיבי ללא התנהגות היא יונדאי וולוסטר ידנית מ-2011. לדעתי היא תיכנס בתקציב.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

תודה על ההצעות אבל הרנו מגאן קצת ארוכה ופחות "יפה" בעיניי ולגבי הולוסטר ממה שהבנתי אין לה ממש התנהגות ספורטיבית למרות ה140 כו"ס, היא אינה אלא משפחתית ממוצעת.

רוצה להתמקד במיטו, מצאתי אחת שעברה 120k משנת 2010 (120 כו'"ס). השאלה כמה יקרים ותכופים הטיפולים לעומת סופרמיני ממוצעת (כגון: 208, i20, קליאו...) וכמובן נושא צריכת הדלק.

תודה

• תוכן חדש...