Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לנבא אבל מבחינת סחירות 5 שנות האחריות עשויות לעזור מאוד - למכור רכב בן 4 עם אחריות יצרן שווה הרבה לרוכשי יד שנייה.

פורסם

לא בדיוק, הגאז נבחנה ב2015 והסיטרואן ב 2017.

אם תיכנס לפירוט המבחן תיראה שיש דברים שהגאז טובה יותר ויש שc3.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז בסוף הלכתי להונדה ועשיתי נסיעת מבחן על הג'אז גם. הם קצת עפים על עצמם ולא עושים הנחות משמעותיות כמו שאר היבואנים וטוענים שההבדל באמינות בינם לבין המתחרים תהומי וגם שהג'אז שומרת על ערך כמשומשת הכי טוב בשוק, יחד עם היאריס. בגלל שביצועים קצת פחות חשובים לי וחיסכון אמיתי בדלק ושימושי ואמינות דווקא כן, אני נוטה דווקא לג'אז. האם למישהו יש ניסיון איתה מעבר לנסיעת מבחן, איך זה להתנהל איתה ביום יום? תודה!

פורסם

לי אין ניסיון איתה אבל ממה ששמעתי מדובר ברכב טוב ופרקטי אבל עגלתי במיוחד (משמע לא סוחב). אם זה לא מטריד אותך זו אופציה טובה.

אבל יש פה כמה מנוסים שבוודאי יתרמו יותר ממני

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...