Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי משומש 70-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב משפחתי/מנהלים ביד שנייה.

חשוב רכב אמין נוח לא בהכרח חזק אבל שיגיב טוב בכביש ולא יגמגם בנוסף קצת מרווח עם אחסון טוב .

ממה שקצת בדקתי הבנתי שהקורולה והמזדה 3 יכולות להתאים. מכוון לשנתונים 2015-16

בנוסף גם ראיתי מחירים ממש טובים על ניסאן אלטימה והוא נראה מדהים מכל הבחינות .

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

מכרתי לפני שבועיים קורולה 2014 ב 73000₪, אחלה רכב, מתאים לדרישות שלך, אמין וסחיר מאוד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

מאזדה 3 עם מנוע 2.0 לדעתי תהיה קניה טובה בתקציב, נחשבת אמינה, נוחות סבירה (בעיניי לא מספקת, לדעת ההורים שלי שנוהגים רוב הזמן ברכב היא בסדר), לנו אין בעיה לשבת 4 מבוגרים ברכב, תא המטען בגרסת ההצ'באק עלול להגביל, לכן אולי כדאי לשקול סדאן.

חפש דגם מרמת גימור גבוהה, עדיף עם בטיחות אקטיבית.

לחילופין אולי אפשר לשקול רנו גראנד קופה עם מנוע הדיזל, המנוע אמין מאוד ואמינותו מוכחת, הגיר הרובוטי יכול להחזיק אם ננהג כראוי (נסה לחפש רכב שנסע בעיקר מחוץ לעיר), צריכת הדלק מצוינת מניסיון עם המנוע הזה על 3 כלי רכב מהקונצרן, נוחות טובה מאוד, החיסרון הוא שאין בטיחות אקטיבית (כמדומני רק בדגמים שנמכרים לאחרונה יש).

אופציה די נדירה כנראה היא 308SW עם מנוע הטורבו דיזל וגיר אוטומטי 6 הילוכים, לדעתי אם תמצא כזאת - בחירה מנצחת. מנוע טורבו דיזל נעים יותר מזה של רנו לדעתי, סוחב מעט טוב יותר (למרות שזה של רנו סוחב היטב) וגיר אוטומטי אמין מאוד, רכב נוח, פרקטי, תא מטען די נדיב.

בשתיהן לא יהיה לך מחסור בכוח, בעליות ותחת מאמץ המנוע של הרנו הרגיש לי חזק יותר.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מאזדה 3 עם מנוע 2.0 לדעתי תהיה קניה טובה בתקציב, נחשבת אמינה, נוחות סבירה (בעיניי לא מספקת, לדעת ההורים שלי שנוהגים רוב הזמן ברכב היא בסדר), לנו אין בעיה לשבת 4 מבוגרים ברכב, תא המטען בגרסת ההצ'באק עלול להגביל, לכן אולי כדאי לשקול סדאן.

חפש דגם מרמת גימור גבוהה, עדיף עם בטיחות אקטיבית.

לחילופין אולי אפשר לשקול רנו גראנד קופה עם מנוע הדיזל, המנוע אמין מאוד ואמינותו מוכחת, הגיר הרובוטי יכול להחזיק אם ננהג כראוי (נסה לחפש רכב שנסע בעיקר מחוץ לעיר), צריכת הדלק מצוינת מניסיון עם המנוע הזה על 3 כלי רכב מהקונצרן, נוחות טובה מאוד, החיסרון הוא שאין בטיחות אקטיבית (כמדומני רק בדגמים שנמכרים לאחרונה יש).

אופציה די נדירה כנראה היא 308SW עם מנוע הטורבו דיזל וגיר אוטומטי 6 הילוכים, לדעתי אם תמצא כזאת - בחירה מנצחת. מנוע טורבו דיזל נעים יותר מזה של רנו לדעתי, סוחב מעט טוב יותר (למרות שזה של רנו סוחב היטב) וגיר אוטומטי אמין מאוד, רכב נוח, פרקטי, תא מטען די נדיב.

בשתיהן לא יהיה לך מחסור בכוח, בעליות ותחת מאמץ המנוע של הרנו הרגיש לי חזק יותר.

תודה רבה על התשובה המפורטת !

ויש לך מושג לגבי הניסאן אלטימה ?

פורסם

שלילי, אבל יכול לנסות לבדוק עם חבר שעובד בקרסו וכנראה מכיר את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלטימה רכב נחמד עם גיר רציף (יש כאלה שלא מתאים להם), אני במקומך הייתי הולך על מזדה 6, בשביל יותר מרווח בפנים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לפני חצי שנה היינו באותה נקודת החלטה. הבחירה הראשונה היתה קורולה אך לאור המחירים הגבוהים מדי לטעמי הוחלט ללכת על מזדה6. נרכדה מזדה 6 סוף 14 עם 82000 קמ נקייה יחסית יוצאת ליסינג ב64000 שח. נראה לי כקנייה לא רעה. אין להשוות בינה ובין הקורולה: שקטה יותר, מזגן מעולה, נוחה הרבה יותר. לרעתה: חרא מולטימדיה ואורך כללי גדול שמהווה מגבלה בחניונים ובערים צפופות. ממליץ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...