Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הקבוצה וצהריים טובים :)

אני נהג חדש עם רישיון קרוב ל5 חודשים

אני מחפש רכב קטן וחסכוני שיעמוד בתקציב שלי 35.000 ש"ח

אני מחפש רכב אמין וזול יחסית ואשמח שתייעצו לי על רכב

כרגע שמתי עין על רכב מסוג פג'ו 301 2016 1200סמ"ק ואם מישהו מבין ברכב הזה בכללי אשמח לקצת פרטים עליו ואם שווה לי לקנות אותו.

עוד נושא חשוב, רציתי לדעת מה צריך בדיוק לשאול את הבעלים של הרכב יד שנייה כשקונים רכב?

תודה רבה לעוזרים :) המשך יום טוב

פורסם

ידני בא בחשבון או רק אוטומטי?

ה-301 מכונית בסיסית יחסית וגרסת ה-1.2 מגיעה עם גיר רובוטי חד מצמדי (יכול להיות שהיו גם ידניות), אז כדאי לבדוק שהגיר מתאים לך באופי ההתנהגות שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היו גם ידניות.

מדובר על רכב מרווח ונוח לנסיעה, תא מטען גדול.

דווקא 1.2 זאת הגירסה הפחות עדיפה לטעמי, הרכב לא חזק, ואם מדובר על גיר רובוטי אז הוא פחות נעים מבחינת העברת הילוכים מאשר תיבה אוטומטית רגילה.

יש לך צורך במשפחתית או סופר מיני או מיני גם יתאימו?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לעונים :)

אני מחפש רכב שיהיה חסכוני מבחני הדלק, שיחזיק זמן בין תדלוקים

לגבי סוג הרכב אם משפחתי מיני או סופר מיני, בשבילי זה פשוט מה שעומד בתקציב שלי וכאמור חסכוני :)

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה בעניין של אוטומט הייתי מחפש מיצובשי ספייסטאר, אזור שנתון 2014 אמור להיכנס לך בתקציב.

מבחינת מה לשאול את המוכר -

בשיחת הטלפון הראשונה אני תמיד משתדל לוודא שהוא לא סוחר,

מתי טסט לרכב/קילומטרז'/בעיות כרגע ברכב/האם קיים היסטורית טיפולים/מצבר/צמיגים/תאונות

אחרי כל הנושאים האלה ובמידה וכל התשובות בטלפון לטעמי אני קובע להיפגש וממשיך משם...

בהצלחה

פורסם

במקומך הייתי מתמקד ברכבים עם אופי צעיר יותר מספייס סטאר או פיג׳ו 301...

בתקציב שלך אתה יכול למצוא יופי של רכבי סופר מיני יחסית חדישים (בעיקר אם אין בעיה עם ידני) כמו פיג׳ו 208, רנו קליאו, סיאט איביזה וכ׳ו

היתרון ברכבים האלה מעבר לעיצוב הוא האיכות הכללית העדיפה, כל הרכבים הנל מיועדים לשווקים מפותחים בניגוד לספייס סטאר ופיג׳ו 301 שמיועדים לשווקים מתפתחים.

זה בא לידי ביטוי באיכות הרכבה, התנהגות כביש ובטיחות.

ד״א יתכן ומדובר בדעה לא פופולארית, אבל אישית הייתי קונה רכב זול יותר במצבך (נגיד עד 20K) ואז מוותר על ביטוח מקיף, ביטוח מקיף לנהג צעיר בגילך יעלה הון.

שיהיה בהצלחה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

בתור אחד שהחזיק פיג'ו 301 1.2 2016 חדשה במשך שנתיים וחצי, תחפש בבקשה רכב אחר,

אתה תקלל את הרגע שקניתה את הרכב הזה,

זה רכב מתפרק, לא אמין, הנדסת אנוש נוראית, מרעיש בצורה מתישה, לא בטיחותי והרשימה עוד ארוכה.

• תוכן חדש...