Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח להתייעץ עמכם בעניין רכישת רכב חדש שעתיד לשמש אותי לכמה שנים טובות.

אני חדש בפורום אז כמה מילים על עצמי-

1.מתגורר במרכז הארץ.

2.טכנאי מחשבים במקצועי

3.נשוי.

וכעט לרכב-

1.הרכב מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר , במרכז הארץ.

2.רצוי שיספיק לקניות השבועיות\חודשיות בסופר-אין צורך בתא מטען גדול יותר (אם יהיה יותר מדי מקום , אמצע לו שימוש ואז צריכת הדלק תעלה :) )

3.עקב בעיה בריאותית אני לא מסוגל לנהוג על גיר רגיל.

4.היות והרכב יבלה הרבה בפקקים, מעדיף להימנע מרכישת רכב עם גיר רובוטי-אני לא נגד קדמה טכנולוגית-אני בעד נוחות נסיעה.

5.רצוי שתהיה דיבורית באוטו ,חיישני חנייה , באופן כללי-מה שחשוב באוטו זה אבזור שתורם לבטיחות .

6.פיקנטו/I10/ספארק עונות על הדרישות המעטות שהצבתי .

7.אין לי כל ידע מכאני ויש חשש "ליפול" עם רכב שעבר תאונה\טיפול לקוי , אי לכך אני מעדיף להתמקד ברכבים חדשים בלבד.

8.רכישה בסטכנות רכב נראית כצעד לא נבון מבחינה כלכלית .

9.יש לי כרגע פיקנטו בת 7 עם עבר בחברת השכרה, אני מעדיף להימנע ממכירת הרכב בעצמי (אין זמן להתעסק עם זה)

מוכן לשלם עבור המכירה על ידי סוכן מורשה \חברה כלשהי ,שייקחו ממני את הרכב שלי ובתמורה אקבל רכב חדש.

10.מוכן לתשלום חודשי (עד 1000 ש"ח).

אשמחה לכל הערה והארה בנושא , מכל מלמדיי השכלתי :)

תודה מראש לכל מי שימצא לנכון להגיב לדיון זה

פורסם

גש לטויוטה סלקט, קנה רכב היברידי עם אחריות שלהם, יהיה לך שקט נפשי ותחסוך הרבה רמאויות. קח בחשבון שאפשר להתמקח על המחיר קצת. הייתי מחפש אוריס היברידית משומשת עם אחריות שלהם על הסוללה ועל הרכב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אופציית האפס קילומטר יכולה להתאים כאן.

תחליט מה סוג הרכב שאצה מעוניין בו מבין שלושת הקוריאניות (לאחר נסיעות מבחן). ובדוק בכמה הוא מוצע באתרים ובחברות הליסינג הגדולות.

לא להתעצל לגשת גם לאולם היבואן ולהתמקי על המחיר תוך ציון מחיר היד ררשונה שמצאת.

אישית הייתי מנסה למצוא פיקנטו ex מהיבואן, עם 7 שנות אחריות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

יש יאריס היברידית

https://www.toyota-select.co.il/cars-search-results/?atype=smartsave&models%5B%5D=4888&low_year=&high_year=&low_price=&high_price=&km=&car_area=

הבעיה היא הרכב הנוכחי שלך בטרייד, אותו תצטרך למסור כמעט בחינם ( בשביל טרייד אין, ובמיוחד במתכונת של טויוטה סלקט, הרכב הזה הוא נטל, אותו ימסרו לסוחר משנה ).

תשקול למכור לבד, אפילו בהורדה יפה במחיר לטובת מכירה מהירה.

יש אופציה נוספת - ליסינג פרטי באוויס אקספרס על ספארק החדשה

https://www.avis.co.il/%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%A1/

זה יוצא סביב 1400₪ בחודש כולל ביטוחים, טיפולים, טסט וחלוקת המקדמה 7500₪ ל 30 חודשים .

אבל גם כאן את הרכב הנוכחי תצטרך למכור לבד.

אפשר לגשת לטרייד מוביל ולהחליף פיקנטו בפיקנטו חדשה יותר. אבל גם כאן הרכב שלך יימסר כמעט בחינם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...