Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כרגע מחפשת רכב עד 30,000 ש"ח. נוסעת די הרבה אז הרכב צריך להיות אמין. בנוסף יש לי ילד ולכן חשוב לי שהוא יהיה בטיחותי ומרווח יחסית.

אבא שלי מצא פיג'ו 508 שנת 2012 מנוע 1.6 ליטר והמליץ לי עליה. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הרכב ממקור ראשון.

ברגע שאנשים שומעים את השם פיג'ו הם מיד אומרים "להתרחק מפיג'ו, לא לגעת בפיג'ו". השאלה היא האם זה נכון, או שזה פשוט סטיגמה שנדבקה אליה? האם זה נכון לגבי הדגם הזה ספציפית?

ואם באמת לא כדאי להתקרב לפיג'ו אז איזה רכב הייתם ממליצים לקנות במחיר הזה?

פורסם

בס"ד

הדגם הזה בשנתון הזה, מגיע עם מנוע שהוא צרה צרורה, ההפך הגמור מאמינות, לא לחשוב על להתקרב לזה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

עושה רושם שרכב מקטגורית סופר מיני יעשה את העבודה עבורך. האם גיר ידני בא בחשבון? אני שואל כי אז לרוב ניתן לעלות בשנתון תחת אותו תקציב.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
עושה רושם שרכב מקטגורית סופר מיני יעשה את העבודה עבורך. האם גיר ידני בא בחשבון? אני שואל כי אז לרוב ניתן לעלות בשנתון תחת אותו תקציב.

לא, רק אוטומט.

פורסם

תנסי לחפש טויטה ספייס וורסו מרווחת באופן מפתיע אמינה וחסכונית, הסחיבה שלה היא לא משהו שאפשר להתהדר בו.

אופציה טובה נוספת ניסן נוט גם מרווחת באופן מפתיע ויחסית חסכונית.

פורסם
תנסי לחפש טויטה ספייס וורסו מרווחת באופן מפתיע אמינה וחסכונית, הסחיבה שלה היא לא משהו שאפשר להתהדר בו.

אופציה טובה נוספת ניסן נוט גם מרווחת באופן מפתיע ויחסית חסכונית.

אני לא רואה כאלה משומשות למכירה בתקציב שלי...

בכל אופן אני מעדיפה שהאוטו יסחב, בעיר שלי יש לא מעט עליות, ועם הרכב הקודם (סובארו בי 3 2011) העליות היו קצת קשות.

מה לגבי אופל אסטרה 2012-2013? אני רואה הרבה כאלה למכירה בתקציב שלי.

פורסם

אסטרה פחות ממולצת (לא כ"כ אמינה), הנוט סוחבת היטב,

כפי שציינו כאן מעלי מאזדה3\קורולה יעשו עבודה בנאלית אבל טובה בהחלט.

פשוט לפי חיפוש הפיג'ו הנחתי שאת רוצה להיות טיפה שונה מ"העדר".

את צריכה תא מטען גדול?

פורסם

הפיג'ו הנ"ל היא הרבה רכב במעט כסף. יש לו תקלה ידועה עם המנוע ( ה 156 כוח ) עם פיח, ונדרש לנקות פיח במוסך מפעם לפעם ( לא זוכר כמה ק"מ )

כל עוד הוא מטופל סדיר, לא צריכה להיות בעיה.

(החוו"ד שלי מתבסס על הרכב עבודה שיש לנו בעבודה כרכב ביקורת ובאותו שנתון, הרכב גמע כ 270 אלף ק"מ ללא בעיות מיוחדות.)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

היה לי רכב כזה שנתון 2013. במילה אחת - ממש לא: כמו שנכתב כאן דגם 508 שנתונים 12-13 עם מנוע 156THP סובל מ- 2 תקלות ייצור סדריות ידועות: במשאבת דלק ובטיימינג. אצלי כ"א מהם הוחלף פעמיים! כמו כן הרכב סובל מהרבה מאוד תקלות בטורבו וקירור. בממוצע בין כל 2 טיפולים תקופתיים (שהם יקרים מאוד ברכב הזה) הרכב נכנס לעוד טיפול של תקלה.

פורסם

מאזדה 3 בחירה סולידית. צריך להבין שיש סיבה למחיר זול, ושלא לחינם המילה זול מתחילה באות מאד מסויימת.

הפיג'ו 508 בשנים הללו עם פונציאל תקלות בלתי נגמר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...