ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני עומד להזמין רכב חדש, שככל הנראה יהיה סקודה קודיאק. המחירים של גרסאות הבנזין 1.5 והדיזל 2.0, שניהם עם 150 כ"ס, ברמת אמבישן - זהים. איזו גירסה עדיפה? הרכב ישמש בעיקר לנסיעה עירונית/בין-עירונית של כ-70 ק"מ ביום (עבודה...), כך שנוחות הנסיעה היא החשובה ביותר מבחינתי. תודה!
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 528 צפיות
שלום רב. ניסאן נוט 2013-14, נראה שהרכב נסחר במחירים טובים. אודה לכל מידע, לגבי אמינות, צריכת דלק, וכל מידע רלוונטי. האם זהו הגיר הרציף עם הבעיות?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
מה אתם אומרים על הרכב בשנתונים האלה?
הודעה אחרונה מאת Aviel Smolanski, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 958 צפיות
אנחנו לפני רכישת ג'יפון. יש לנו דעה ברורה לגבי הרכבים השונים, אבל עדיין מתלבטים לגבי הצד הכלכלי של הרכישה. המועמדים: פורד קוגה טיטניום משומש 2018 - אפשר למצוא עם כ-10K ק"מ ב-120K. סובארו פורסטר ספורט חדש - 200K, לעיתים נדירות יש בלוחות שנת 2019 בכ-180K. סיטרואן C5 איירקרוס Shine Pk חדש - 180K הנסועה הצפויה נמוכה יחסית - 10K בשנה. הסיטרואן הכי מוצלח סה"כ. הפורסטר נותן גם אקסטרה בשטח, ואנחנו ככה"נ נשתמש בזה (ג'יפאים בעבר, לפני שהגיעו הילדים). הפורד לא כושל בשום דבר וכאמור, זול משמעותית. אני מנסה לכמת עד כמה הרכבים האחרים יהיו יקרים יותר מבחינת איבוד ערך, בדגש על כך ש: סובארו פורסטר שומר על ערכו טוב (האמנם? אולי סתם נדמה לי?). בסיטרו…
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 874 צפיות
מחפש לקנות רכב 7 מקומות בתקציב עד 55k. עיקר הנסיעה בעיר לטווחים של 5-10 קמ יומיומית. חשובה לנו במיוחד הבטיחות אך גם אמינות ונוחות. לאחר מחקר אינטרנט בסיסי הגעתי לדגמים הבאים: רנו גראנד סניק קיה קארנס שברולט אורלנדו טויוטה ורסו בקטגוריה הרנו משמעותית זולה ועל פניו נראית כתמורה הטובה ביותר. שאלותיי: א. האם יש הבדל מהותי בין הרנו בנזין והדיזל בהיבט האמינות? ב. האם יש לרנו חסרונות בולטים מהותיים? ג. האם יש דגמים נוספים המתאימים לתקציב? ד. האם יש תובנות מאירת עינים נוספות? אשמח מאד לדעתכם
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 996 צפיות
היי, רציתי לדעת איך הרכב הזה, דודג' ג'רני 2011... מבחינת אמינות, תקלות ידועות, כוח? האם הוא מומלץ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
מתלבט בין הקודיאק לראב4 היברידי. שניהם פחות או יותר אותו מחיר, אומנם אין לי צורך ב7 מקומות אבל אני אוהב שיש תא מטען גדול ומרווח אז אני מניח שהסקודה גדולה יותר? כמו כן מבחינת חיסכון דלק האם הדיזל יהיה קרוב בחיסכון שלו לראב4? וכמובן מבחינת נוחות נסיעה ואיכות חומרים, האם בסקודה לא נוחה כמו שאומרים? באופן כללי אם מוציאים את נושא 7 המקומות, מי לדעתכם מציע חבילה טובה ואיכותית יותר?
הודעה אחרונה מאת Nisimo, -
-
- 1 תגובות
- 600 צפיות
שלום חברים, אז כמו שציינתי בכותרת, אני מחפש רכב משפחתי אוטומטי בעל אופי ספורטיבי ומהנה לנהיגה עד 150K. פרמטרים שחשובים לי (לפי סדר): - אמינות - הנאה בנהיגה (עד כמה שניתן במסגרת התקציב - הגה מתקשר, כוח זמין וכו') - מראה - פרקטיות ונוחות נסיעה חשבתי בכיוון של ואגיות אבל עניין הdsg מרתיע אותי ממש. לגבי היברידיות - אני לא כ"כ מתחבר. מה שמשאיר אותי עם מזדה 3 החדשה (האצב'ק או סדאן עדיין מתלבט אגב אז אשמח לעצה גם פה). אשמח שתאירו את עייני לגבי עוד מועמדות שעושויות להיות מתאימות. תודה
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 586 צפיות
כרגע אני מתלבט בין הניסאן מיקרה 2012 עם תיבה רציפה לבין הפיגו 107 2012 עם התיבה הרובטית עקרונית מה שחשוב לי זה צריכת דלק נמוכה *****אמינות**** טיפולים זולים חלפים זולים סטונדט אז מחפש רכב שהחזקה שלא תעלה כמה שיותר מינמאלית ואם אפשר גם קטן בעיקר לנסיעות עירוניות לא אכפת לי מחווית הנהיגה ? אשמח להצעות נוספות לדגמי רכב אחרים נ.ב מה אתם אומרים על המייקרה מבחינת עלויות טיפולים אמינות מדבר על דגמי 2011+ ולקנות רכב עם עבר מליסינג או השכרה כמה התאבדות זה? תודה ענקית מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
זאת תוכנית המגירה שלי כדי לחזור לתחביב. תוך שנה מקווה שנעבור לבית פרטי עם בת הזוג ויהיה מקום בטוח לאכסן את הרכב ולעבוד עליו. המטרה להינות גם משיפוץ ושיפור מתמשך של רכב אספנות, וגם לענות על הצורך לאדרנלין בימי מסלול. כל זה אמור לקרות ללא עלויות אקזוטיות. אין תקציב מוגדר היות וזה תהליך מתמשך ולא רכב שישמש אותי ביום-יום. התקציב הראשוני לקניית רכב אני מעריך שיהיה עד כ 50K שזה סכום הגיוני לטעמי. היות והרכב לא מיועד לתצוגה אלא לימי מסלול בעיקר הדרישות ממנו לדעתי הן כאלו: 1. רכב מהנה כבר בבסיסו. מתנהג, מערב, זריז והנעה אחורית. שלא ידרוש השקעה של עשרות אלפי שקלים מיד רק כדי להתחיל להינות. 2. אמינות בסיסית טובה. ברור שברכב ישן זה כמעט ולא רלוונטי, הכוונה שלא יה…
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- 0 תגובות
- 452 צפיות
לפני שהתחלתי ללימוד רכשתי את הספארק בידיעה שאני צריך רכב סופר זול, יחסית מודרני שיקנה לי שקט כלכלי יחסי בתקופה הזו. אחרי כמעט שנתיים, שאין לי שום תלונה לגבי הספארק, למעט קורה A שגדולה מדי וחוסמת שדהה ראייה מאד חשוב, באמת שהאוטו פנטססטי. זריז יחסית, חסכוני יחסית ואמין. אבל מאד מתגדג לי כבר תקופה לקנות משהו עם טיפה טיפה טוייסט, משהו שיהיה לי כייף סתם לעשות איתו סיבוב. שני הרכבים האחרונים שלי, היה להם את האקס-פקטור הזה, ובספארק, למרות שהיא עושה את העבודה שלשלמה היא נרכשה בצורה מושלמת, אין את זה. אולי למעט הגיר ידני, אבל גם הוא לא מהחלקים והכייפים מסוגו. אז מה אומרים? לקנות רכב עם גוון ספורטיבי, זקן, שיש מצב שעבר התעללות כזו או אחרת תהיה טעות? נכון שזה רכב זו…
הודעה אחרונה מאת Taipan, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 507 צפיות
שלום לכולם, איזה מכוני בדיקה (לפני קניה) מומלצים יש בראשון לציון. תודה לאלוהים.
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
אהלן, יש לי פיאט פונטו 96׳ ידני 330K קמ׳, מטפל בה במו ידיי ולפני כן אבא שלי. רגיל לצריכת דלק 1/18 (עירוני משולב עם בין עירוני) ואילת הלוך חזור(מקסטינה) 33 ליטר. לפני כשנתיים תיקנתי מכסה מנוע במקום הלא נכון, ומאז הוא לאט לאט מתחיל להיגמר, אתמול כשנפל לי הדוד באגזוז בזמן נסיעה, הבנתי שזה הזמן להתחיל לחפש אוטו חדש בעיצוב אני אוהב שהם האצ׳בק, למרות שמאזדה 3 והאסטרה גם נראות טוב בעיניי (היחידות שלא האצ׳בק) ניסיתי לחפור קצת ברשת וזה רק הולך ומסתבך, הסתכלתי על B3, פיאסטה, פוקוס, מאזדה 3\2, אופל אסטרה, גולף, סוויפט וכו׳ ולא סגור מה הכי טוב לצרכים שלי (אפילו בחנתי פונטו יותר חדשה, אבל אני בטוח שהיא חלשה מדי ל-4 אנשים לאורך זמן) אני מחפש שיסחוב …
הודעה אחרונה מאת ATok, -
- 2 תגובות
- 632 צפיות
ערב טוב, לאחר ככה''נ השבתה של האיביזה 2017 שהיתה ברשותי מחפש רכב בסגנון עם מנוע יותר גדול - 1500, אולי 2000 (בכלל עניין המימדים הרטובים). ה1.0 באיביזה היה חסכוני אך חלש מידי בנסיעות מחוץ לעיר. חשוב לי- 1. מערכות בטיחות ואבזור- full led זה משהו שהוא חובה מבחינתי. 2. לא מתחבר לsuv. חשבתי על לאון FR 1500/2000 חדש/משומש, גולף-נפסלת בגלל אבזור שאין לה כמו הפול לד, ולוו v40-קצת יקרה לי במשומש-כנ''ל a3. אוקטביה פחות התחברתי לתצורת המרכב. מעדיף האצ'בק. עוד אפשרויות שלא חשבתי עליהן? בגדול הכיוון הוא הלאון אך מה שמטריד הוא שהדגם החדש אמור להיות מושק לקראת מרץ. לא רוצה שוב כמו באיביזה ללכת על דגם שעתיד להיות מוחלף בחודשים הקרובים. אודה לכיוונים נוספים שלא חשבתי ע…
הודעה אחרונה מאת diller, -
רוצה לקנות רכב שנת 2017/2018. אשמח ליתרונות וחסרונות של הרכבים הללו אחד מול השני ואם אתם חושבים על עוד רכב האצ' בק שיכול להתאים. חשוב לי שיהיה רכב כמה שיותר אמין, בגאז' בגודל של הגולף ומעלה, מהנה לנהיגה, ועדיפות לרכב חסכוני. בגרסת הגולף אני מדבר על הקומפורט ליין, מנוע 1.4 עם 150 כוחות סוס. את המאזדה אני לא ממש מכיר. מאוד רציתי את הסיוויק בגלל הצורה והמפרט. אך לאחר שקראתי בפורום על עניין השמן ירד לי ממנה. בלקסוס אני גם אשמח לשמוע חוות דעת כי אני לא ממש מכיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
שלום לכולם, הוריי מחפשים להחליף את רכבם ברכב קטן - סופר מיני. הדרישות אמינה, חיסכונית ורמת איבזור גבוהה. כיום יש להם יאריס ורמת האיבזור שלה מאוד נמוכה ביחס לרכבים זהים מאותו השנתון והמחיר. בנוסף, בגלל שהרבה מהנסיעות שלהם בתוך העיר המלצתי להם לבדוק גם דגמים היברידיים. תקציב עד 110 אלף. אשמח להמלצה איזה רכבים לבחון. תודה.
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי לכולם. אני מחפש רכב לנסיעות יום-יומיות, כ80 עד 100 קילומטר ביום, נוסע לבד או בזוג. דברים שחשובים לי ברכב הם (לפי הסדר): 1. בטיחותי 2. נוח ומרווח (אני 1.95 מטר) 3. זריז וכיף לנהוג 4. חסכוני בדלק 5. רכב לא ארוך מידי לנהיגה נוחה בעיר (3008 ארוך מידי) 6. מראה ספורטיבי קצת הלכתי לאיבוד עם חיפושים -- כרגע מה שנראה לי הכי מתאים זה סיאט אטקה -- בטיחותי, בתקציב, יחסית זריז אך בלי לבזבז יותר מידי דלק, ובדיוק בגבול של האורך שמתאים לי. הבעיה היחידה זה שהוא נראה משעמם, בפנים ובחוץ (ואולי יש עוד בעיות שאני לא מודע להן?) תהיתי אם יש אלטרנטיבות יותר מוצלחות -- חדש או ישן. אני כמו כולם אוהב להתפנק עם אבזור, אבל אם יש אוטו מעניין ישן יותר אשמח לשמוע עליו. …
הודעה אחרונה מאת CarSeeker, -
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם/ן אני מחפשת לרכוש קרוסאובר אבל שיהיה היברידי בלבד! עד 200,000₪ (אשמח אם תתנו לי שמות/רעיונות) כי נכון לעכשיו היחיד שעולה לי לראש- קיה נירו ואשמח לשמוע על קרוסאוברים היברידיים נוספים מלבד נירו תודה
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום רב, אני מתעניין בפיג'ו 208, ראיתי אקזמפלר שעבר תאונה קטנה מקדימה. הבעלים של הרכב היה אשם בתאונה, הוא לא חשב כלל להפעיל את הביטוח וחשב ללכת לפחח לתקן את הנזקים בעצמו. (הראה לי תמונות, נזק קטן מאד) הנהג שהוא פגע בו לא רצה לסגור את הסיפור ביניהם והפעיל ביטוח, לכן הבעלים של הרכב אותו אני מעוניי לרכוש "קפץ" גם כן על המציאה וכבר תיקן את הרכב שלו גם כן במסגרת הביטוח, הוא החליף כמה חלקים בפרונט, עליהם בתיאור כתוב "תואם", כלומר חלקים תחליפיים להערכתי ולא מקוריים. שמאי הרכב מציין בדו"ח שלו שלהערכתו לא נגרמה ירידת ערך לרכב. האם אין חובה על חברות הביטוח להתקין ברכב רק חלקים מקוריים? מהי המשמעות של התקנת חלקים "תואמים" כפי שמצויין בפירוט? האם מדובר בהבדלים זני…
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התייעצות לגבי כדאיות. חבר טוב מנסה למכור מאזדה לנטיס 323 שנת 1998. הרכב יד 1 ננהג על ידי אדם מבוגר בכל השנים מטופל במוסך מורשה ועם קבלות מהיום הראשון. יש טסט לחצי שנה כמעט. הרכב נועל צמיגים של פירלי חדשים ובאמת לאחר סיבוב על הרכב הוא נוסע כמו חדש. הבעיה הרכב חבוט מכל הכיוונים. אין באוטו חתיכה חיה, נסע עליו אדם בן מעל 80 מהיום שיצא מהחברה. מצד שני שום חלק לא נצבע או הוחלף. יש לרכב 74 אלף קמ, האדם שנהג עליו מפסיק לנהוג מסיבות רפואיות. המוסכניק במוסך מורשה של מאזדה הציע לו עליו 2000 שח. האם שווה למכור במחיר כזה או שלדעתכם בשוק הפרטי יהיה ניתן לקבל מחיר טוב יותר? Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום האם זה הגיוני לקנות טיוטה ורסו שנתונים 13-14 במחיר שנע בין 10-15 אלף שקל מעל מחיר המחירון. אני יכול להבין לנסות למכור ב5% מעל אבל מעל 15% ועוד כולם אומרים בביטחון שזה מחיר סופי . כמובן שכולם מישרים קו ביד 2 במיוחד אלו עם ההסטוריה של ליסינג שמוכרים את זה בדיוק כמו רכב מיד פרטי (בתוספת %15). ועוד אומרים בפרוש שהם לא מורידים על ליסנג . בשביל מה יש מחירון ?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 658 צפיות
שלום אני מחפש אוטו לחברה שלי ולקחנו לבדיקה את האוטו. מסתבר שהוא עבר תאונה שבעלת האוטו לא ידעה עליה בכלל. לפי הדו"ח בכלל כדאי לקנות את האוטו או שאתם לא הייתם הולכים על זה? במידה וכן אשמח לשמוע מה המשמעויות של התקלות וכמה אחוזים לדעתכם צריך להוריד מהמחיר. בעלת האוטו מבקשת 17 והמחירים הוא 21. מצרף את הבדיקה כאן. תודה!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה התייעצתי עם חברי הפורום ואחרים בחיפושיי אחר ג'יפון משפחתי עם מנוע בנזין לנסועה ממוצעת. אל הגמר הגיעו ה3008, ניסאן קשקאי, ספורטאז וקדג'אר ( כולם מהשנים 2016-2018 ). לבסוף הגעתי למסקנה, בשקלול כולל, שהאופציה הנכונה עבורי היא קיה ספורטאז'. נכון - זו האופציה הגנרית והמשעממת מכולן, עם המנועים הזללניים ביותר, אבל לאחר חיבוטים רבים, השלמתי עם הגזירה. כנראה שהאמרה שהכל טיימינג בחיים, נכונה גם במקרה זה, שכן ה3008 1.2 ליטר והקשקאי 1.3 ליטר עדיין חדשות מדי מכדי להוות אופציה זמינה ליד שניה בטווח הזמן הרלוונטי. כעת נשאלת השאלה - איזו רמת גימור של הספורטאז', לדעת חברי הפורום הנכבדים, היא הכי משתלמת מבחינת סחירות צפויה עוד 2-5 שנים? האם שווה לדעתכם לה…
הודעה אחרונה מאת nadavi11, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 461 צפיות
שואל בשביל חבר *רכב לזוג סטודנטים בתקציב עד 30k* רכב קטן יחסית אבל לא קופסת שימורים (סופרמיני אולי), אוטומט חובה. 80 אחוז מהנסיעות הן נסיעות בין עירוניות של 250 ק''מ לכיוון (פעם בשבועיים בערך חוזרים הבייתה). בטיחות גבוהה חשוב. עלויות אחזקה נמוכות עד כמה שניתן. מבחינת מנוע, עדיפות לרכבים לא חלשים מידי (1000 סמ''ק חלש מידי לדעתי) כיוון שלרוב נוסע עם טרמפיסטים. חשבתי על יונדאי i20 אשמח לדעות עליה ובכלל להצעות. מאוד רוצה להנעל על רכב השבוע ולהתחיל לחפש. תודה מראש לכולם.
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם. מחפש רכב עד 35 אלף שח, נראה שהתקציב הזה אני בנתונים של 2011-2013 הרכב אמור לעשות בממוצע 70 קמ ביום (בינערוני) ולא חייב להיות משפחתי (אבל גם לא קטן מידיי) מחפש רכב שבשקלול הכולל (דלק, אמינות, טיפולים, תקלות) יהיה הכי כדאי. עד לרגע זה הציעו לי: מזדה2 טיוטה ספייס ורסו יונדאי i20 מי מהבאות הכי כדאי והאם יש משהו שפוספס? תודה רבה.
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום וברכה, אני מחפש רכב חסכוני ואמין שלא יהיה לא תקלות, שישמש אותי לנסיעה לעבודה 60 ק"מ כל יום בינעירוני (30 הלוך 30 חזור), שיתאים למשפחה של 4 נפשות (2 תינוקות) צריך מקום לעגלה למושב תינוק ובוסטר. כתבתי בכותרת 20K, אבל אני בעיקר רוצה שאתם תכתבו לי בבקשה כמה תקציב אני צריך בשביל זה, אם יש הבדל משמעותי בעוד 5K/10K אשמח לשמוע, או שבכלל אני לא בכיוון ואני צריך יותר? אשמח לדעת דגם מפורט כולל שנה וכל מה שצריך לדעת משום שזה רכב ראשון, אין לי ניסיון קודם ואני נהג חדש (לא צעיר).
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 984 צפיות
היי, מחפש לקנות רכב בעסקת טרייד אין (כרגע יש לי קרוז 2010) עד 45,000 (כולל הקרוז) איזה רכבים מומלץ לקנות עם ק״מ נמוך ואמינים? יונדאי i35 וסקודה אוקטביה מתאימים?
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 982 צפיות
אהלן ותודה על העזרה. מחפש רכב למשפחה בתקציב של 100k, נוסעים די מעט בעיקר בשבתות, 2 ילדים. אשמח למשהו ״משודרג״ קרי רמה מעל מאזדה 3 ודומיה. חשבתי על מאזדה6 או טויוטה אוונסיס אבל פתוח להצעות. ראיתי שאת שניהן אפשר להשיג בתקציב הזה במודל 2017 (קילומטרז גבוה למאזדה). תודה!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 0 תגובות
- 485 צפיות
אשמח להמלצות על כל רכב (שנתונים 2012-2014)
הודעה אחרונה מאת Aviel Smolanski, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 566 צפיות
אשמח לקבל חוות דעת על הרכב יונדאי I30 משנתונים 2012 עד 2014 (ב- 2012 זה סוף השנתון), הדגם עם הגג הפנורמי. איך האחזקה שלו? מחלות ידועות? איכות החומרים? מבחינת דלק? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT,