Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני מתלבט בין הניסאן מיקרה 2012 עם תיבה רציפה לבין הפיגו 107 2012 עם התיבה הרובטית

עקרונית מה שחשוב לי זה צריכת דלק נמוכה *****אמינות**** טיפולים זולים חלפים זולים סטונדט אז מחפש רכב שהחזקה שלא תעלה כמה שיותר מינמאלית ואם אפשר גם קטן בעיקר לנסיעות עירוניות לא אכפת לי מחווית הנהיגה ?

אשמח להצעות נוספות לדגמי רכב אחרים :)

נ.ב מה אתם אומרים על המייקרה מבחינת עלויות טיפולים אמינות מדבר על דגמי 2011+ ולקנות רכב עם עבר מליסינג או השכרה כמה התאבדות זה?

תודה ענקית מראש

פורסם

בשנים הראשונות יש דיווחים על תיבה בעייתי במיקרה, לעומת הפיגו המיקרה חזקה יותר, מרווחת יותר, תא מטען גדול.

לפיגו גיר רובוטי פחות נעים בעיר, הרכב חיסכוני מאוד עם זאת, היו תלונות לגבי ממיר קטליטי, אם בהיסטוריה של הרכב תיראה שהוחלף ממיר זאת הסיבה.

מה הנסועה הצפויה?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בשנים הראשונות יש דיווחים על תיבה בעייתי במיקרה, לעומת הפיגו המיקרה חזקה יותר, מרווחת יותר, תא מטען גדול.

לפיגו גיר רובוטי פחות נעים בעיר, הרכב חיסכוני מאוד עם זאת, היו תלונות לגבי ממיר קטליטי, אם בהיסטוריה של הרכב תיראה שהוחלף ממיר זאת הסיבה.

מה הנסועה הצפויה?

Sent from my iPad using Tapatalk

הנסיעה הצפויה בעיקר עירונית מדי פעם בין עירונית עכשיו מבחינת איכות נסיעה לא ממש משנה לי הפחד העיקרי שלי בפיגו זה הגיר הרובוטי שאנשים מתארים את זה בתור תקלה קטנה ובום 5000+ על התיקון

פורסם

זה לא הגיר אלא המצמדים שיכולים להישחק יותר בנסיעה עירונית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...