Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ותודה על העזרה. מחפש רכב למשפחה בתקציב של 100k, נוסעים די מעט בעיקר בשבתות, 2 ילדים. אשמח למשהו ״משודרג״ קרי רמה מעל מאזדה 3 ודומיה.

חשבתי על מאזדה6 או טויוטה אוונסיס אבל פתוח להצעות. ראיתי שאת שניהן אפשר להשיג בתקציב הזה במודל 2017 (קילומטרז גבוה למאזדה).

תודה!

פורסם

סחטיין על הניק!

מאזדה 6 ברמות האבזור הגבוהות יותר עם מנוע 2.5 באמת תרגיש שדרוג, אבל תהיה קצת יקרה. האוונסיס תרגיש קצת פחות משודרגת, יותר משפחתית גדולה.

הייתי אולי מוסיף לרשימה את ה-B4, למרות שהשוק שלה קצת חלש, ועלויות התחזוקה שלה עשויות להיות קצת גבוהות יותר (כי בוקסר, כי 4x4).

אם אתה מחפש משהו קצת יותר משודרג, אפשר לנסות פיג'ו 508 פרימיום (רק אחרי מתיחת הפנים של 2015) או וולוו s60 (גם אחרי מתיחת הפנים, T5 עם 245 כ"ס או T4 עם 190, פחות הגרסאות הקודמות בגלל הגיר הרובוטי).

עוד רעיון משודרג ומעט מופרך - ניסאן מקסימה מ-2016, עוד יותר גדולה ומאוד חזקה (מנוע 3 ומשהו ל'). כנראה לא תיתן צריכת דלק של היברידית, אבל תהיה די חוויתית

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי חושב האמת על ההונדה סיוויק שנתון 2017 בערך

1.5 טורבו עם 182 כוחות סוס

אני נסעתי עליו והרכב מהיר וכיפי בהחלט

מה שכן צריך להחליף שמן כל בערך 7 אלף ק"מ לפי הדיבורים פה בפורום אבל אין לו מחלות הזויות או משהו

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

פורסם

B4

S60 - קרוב משפיה שלי רכש כזו בת שלוש במחיר דומה ומאוד מרוצה

המקסימה גם רעיון מעניין

אף אחת מהן לא תשמור מחירון גבוה אבל לכן גם היום הן אטרקטיביות

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...