Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35 אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחפש רכב עד 35 אלף שח, נראה שהתקציב הזה אני בנתונים של 2011-2013

הרכב אמור לעשות בממוצע 70 קמ ביום (בינערוני) ולא חייב להיות משפחתי (אבל גם לא קטן מידיי)

מחפש רכב שבשקלול הכולל (דלק, אמינות, טיפולים, תקלות) יהיה הכי כדאי.

עד לרגע זה הציעו לי:

מזדה2

טיוטה ספייס ורסו

יונדאי i20

מי מהבאות הכי כדאי והאם יש משהו שפוספס?

תודה רבה.

פורסם

הרכבים שהציעו אמינים אך לפחות היונדאי והמזדה פחות טובים מבחינת צריכת דלק.

המזדה זריזה מהיונדאי ,חפש ברמת איבזור דינמיק ולא אקסס- הדינמיק מאובזרת יותר וגם בעלת 6 כריות אוויר לעומת 2 באקטיב.

אופציה נוספת היא סוזוקי סוויפט אשר גם אמינה ויחסית חסכונית, תא מטען קטן ביחס לשאר רכבי המיני.

הייתי נותן מבט גם בספייס סטאר,יותר מרווחת מרכב מיני ומאוד חסכונית בבין עירוני, מצרף שלך את סיכום 5 שנים שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?676431-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-סיכום-5-שנים

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לי שברולט קרוז 2012 מנוע 1.6 ובדיוק אותו קילומטראז הייתי עושה, אמין רק לטפל ולשמור עליו,צריכת דלק סביב 1:10,אחזקה סבירה

פורסם

אפשר להוסיף גם סוזוקי ספלאש אם היא לא קטנה מדי.

אם אתה לא פוסל ידני, נפתחות עוד אופציות מעניינות (למשל פיאסטה, 208, קליאו ובטח יש עוד כמה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הי.

תודה לכולם.

סיכום ביניים, מזדה2 וi20 ירדו כי לא חסכוניות בדלק, לגבי ורסו אמרו לי שבגלל שמדובר על גיר רציף הוא פחות מומלץ ועדיף כבר קורולה לא רובוטית (הטענה שגם קורולה 1.6 תהיה יותר חסכונות מi20 ומזדה2).

מבחינת אוטומטי או ידני, חייב אוטומט וגם קיבלתי המלצה חמה שבגלל שמדובר על רכב בן 6 שנים לפחות עדיף ללכת רק על יפני

חוץ מזה נכנסה הספייס סטאר ונראה שכרגע זה היא מול קורולה...

פספסתי משהו?

פורסם

גור רציף דווקא תורם לצריכת דלק, מנגד עקב פעולתו הרכב רועש יותר.

ספייס וקורולה אלו רכבים שונים לגמרי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...