Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב שנת 2017/2018.

אשמח ליתרונות וחסרונות של הרכבים הללו אחד מול השני ואם אתם חושבים על עוד רכב האצ' בק שיכול להתאים.

חשוב לי שיהיה רכב כמה שיותר אמין, בגאז' בגודל של הגולף ומעלה, מהנה לנהיגה, ועדיפות לרכב חסכוני.

בגרסת הגולף אני מדבר על הקומפורט ליין, מנוע 1.4 עם 150 כוחות סוס.

את המאזדה אני לא ממש מכיר.

מאוד רציתי את הסיוויק בגלל הצורה והמפרט. אך לאחר שקראתי בפורום על עניין השמן ירד לי ממנה.

בלקסוס אני גם אשמח לשמוע חוות דעת כי אני לא ממש מכיר.

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום, כנראה תצטרך לוותר על משהו מהדרישות.

אמינות כמה שיותר גבוהה + הנאה מנהיגה - מאזדה 3.

אמינות כמה שיותר גבוהה+ חסכון בדלק - לקסוס.

מוכן לעניין הגיר dsg+ הנאה מנהיגה - גולף ( גם צריכת דלק לא רעה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום, כנראה תצטרך לוותר על משהו מהדרישות.

אמינות כמה שיותר גבוהה + הנאה מנהיגה - מאזדה 3.

אמינות כמה שיותר גבוהה+ חסכון בדלק - לקסוס.

מוכן לעניין הגיר dsg+ הנאה מנהיגה - גולף ( גם צריכת דלק לא רעה ).

תודה!

מה לגבי היונדאי I30?

פורסם

דגם חדש, מנוע טורבו חדש וגיר רובוטי כפול מצמדים - עדיין לא ברורה רמת האמינות .

אם נוסעים הרבה בעיר, בכל מקרה גיר רובוטי לא מומלץ.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דגם חדש, מנוע טורבו חדש וגיר רובוטי כפול מצמדים - עדיין לא ברורה רמת האמינות .

אם נוסעים הרבה בעיר, בכל מקרה גיר רובוטי לא מומלץ.

אני 90 אחוז מהזמן בתוך העיר. אז הגולף וה-I30 לא מומלצות לדעתך?

ומה החסרונות של המאזדה? מה לגבי צריכת הדלק שלה?

תודה.

פורסם

בדיוק, צריכת דלק בעיר למנוע 2.0 אטמוספרי זה לא להיט.

אז יש לך דילמה - רכב היברידי עם צריכת דלק פי 2 יותר טובה וביצועים פושרים או רכב עם ביצועים עדיפים לא חסכוני.

ההחלטה גם תלויה בכמות הנסיעות השנתית מול הצורך בביצועים.

בקשר לגיר רובוטי בעיר - יש לי ידיד שכל 3 שנים מחליף אוקטביה באחת חדשה, נוסע 30 אלף קילומטרים ב 3 שנים ולא היה רכב אחד בו לא החליפו מצמדים ( היו עוד תקלות, אבל מצמדים תמיד הלכו, לא משנה כמה מספרים על השיפור באמינות DSG ).

פורסם

אז יש לך דילמה - רכב היברידי עם צריכת דלק פי 2 יותר טובה וביצועים פושרים או רכב עם ביצועים עדיפים לא חסכוני.

בקשר לגיר רובוטי בעיר - יש לי ידיד שכל 3 שנים מחליף אוקטביה באחת חדשה, נוסע 30 אלף קילומטרים ב 3 שנים ולא היה רכב אחד בו לא החליפו מצמדים ( היו עוד תקלות, אבל מצמדים תמיד הלכו, לא משנה כמה מספרים על השיפור באמינות DSG ).

תודה רבה. עזרת לי.

פורסם
אני 90 אחוז מהזמן בתוך העיר. אז הגולף וה-I30 לא מומלצות לדעתך?

ומה החסרונות של המאזדה? מה לגבי צריכת הדלק שלה?

תודה.

אם רוב הנסיעות שלך בעיר הייתי לוקח את הלקסוס ההיברידית

הטיפולים לא עולים יותר מאצל פולקסווגן והביטוח לא כל כך יקר לעומת מאזדה ופולקסווגן

אם שמים אותה על מצב ספורט היא תהייה מספיק זריזה וכמובן היא אמינה.

פורסם

גם נוחה היא לא. הלקסוס לא מתמודדת באמת מול שאר המתמודדות, מלבד החיסכון בדלק היא נחותה בכל הפרמטרים הדינאמיים מול האחרות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נכון הלקסוס פחות נוחה וקשיחה מהטויוטה אוריס שהייתה יותר רכה,

בעצם אין כל כך להעדיף את הלקסוס מול הטויוטה רק בשנת 2016 היה תקופה מסוימת שהיא הגיעה עם כסאות עור עם חימום וגימור עץ קטן בדאשבורד מה שלא ניתן לקבל בטויטה...

בנוסף בשניהם יש את התיבה הרציפה שמורידה את האווירה אבל זה רק אם נוסעים בעלייה ו/או נסיעה מאומצת מאוד

פורסם

אם אתה לא לוחץ, ונוסע רגיל, תגלה שהמנוע של המאזדה מאוד מאוד חסכוני, מניסיון, ואני מדבר בתור אחד שהחזיק רכב כזה במשך קצת פחות משנה, המנוע הזה גדול וחזק אך חסכוני.

פורסם

חסכוני ביחס למה?

ב 90% נסיעות בעיר, אם תקבל 1:10 יהיה מצויין, גם בנסיעה סופר רגועה. בשום מקרה זה לא מתקרב לצריכת דלק של רכב היברידי, שחסכוני במיוחד בעיר.

פורסם

לא אמרתי שזה חסכוני כמו רכב הייברידי, אך זה מאוד חסכוני אם מתחשבים בזה שמדובר במנוע הרבה יותר מעניין מכל הייברידי אנמי ומשעמם, אצלי הצריכה הכי גבוהה שהיתה שכללה מידי פעם לחיצות כבדות בחיפה הסתכמה ב12.2 ק"מ לליטר, נסיעות יומיומיות רגועות לרכבת 14 ק"מ לליטר, למנוע 2.0 אטמוספירי זה מאוד מרשים.

• תוכן חדש...