Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהתחלתי ללימוד רכשתי את הספארק בידיעה שאני צריך רכב סופר זול, יחסית מודרני שיקנה לי שקט כלכלי יחסי בתקופה הזו.

אחרי כמעט שנתיים, שאין לי שום תלונה לגבי הספארק, למעט קורה A שגדולה מדי וחוסמת שדהה ראייה מאד חשוב, באמת שהאוטו פנטססטי. זריז יחסית, חסכוני יחסית ואמין. אבל מאד מתגדג לי כבר תקופה לקנות משהו עם טיפה טיפה טוייסט, משהו שיהיה לי כייף סתם לעשות איתו סיבוב.

שני הרכבים האחרונים שלי, היה להם את האקס-פקטור הזה, ובספארק, למרות שהיא עושה את העבודה שלשלמה היא נרכשה בצורה מושלמת, אין את זה. אולי למעט הגיר ידני, אבל גם הוא לא מהחלקים והכייפים מסוגו.

אז מה אומרים? לקנות רכב עם גוון ספורטיבי, זקן, שיש מצב שעבר התעללות כזו או אחרת תהיה טעות? נכון שזה רכב זול וכולה כמה אלפים ויש לי קולגות ללילמודים שמתניידים ברכבים פי 100 יותר יקרים, אבל סדר העדיפויות שלי שונה, לכן ה-20 אלף האלו שאני מוכן להשקיע על אוטו משמעותיים עבורי כי זה בערך המקסימום שאני מוכן להשקיע על אוטו בתקופה הנוכחית.

• תוכן חדש...