ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 636 צפיות
אשתי רוצה את הרכב הזה , שמעתי שדגמי אאודי מהשנים האלו אינם אמינים מישהו יכול לעזור מנסיון או משהו כזה ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא מבין גדול ברכבים אז כמה שאלות.. 1) זה היה רכב השנה. מדוע המחיר שלו יורד באופן כל כך דרסטי? 2) האם יש עלויות גבוהות יותר באחזקת הרכב בגלל שזה דיזל? 3) מה הדברים שכדאי לבדוק כשקונים את הרכב הזה מבן אדם פרטי? (חוץ מבדיקה במכון מורשה כמובן) 4) האם גם באמיתי הצריכת דלק שלו מעל 1 ל-20? (נוסע חזק בעיקר בעיר) אם יש לכם חוויות אישיות עם הרכב אשמח לשמוע. לטובה וגם לרעה. שוקל לקנות את הפיגו 3008 1.5 דיזל שנת 2018 או 3008 1.6 דיזל שנת 2017. אז אשמח לקבל גם הכוונה איזה דגם עדיף. תודה.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 685 צפיות
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על סקודה פאביה סטייל מודל 2019. אני מנסה לחפש איזשהו סרטון באינטרנט שמראה קצת על האבזור אבל לצערי מצאתי רק סרטונים ישנים ואין מספיק מידע באתר של סקודה. בנוסף לחוות דעת מספר שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה: 1. ראיתי שישנה אופציה בגרסאת הסטייל לגג פנורמי, האם זה מגיע באופן דיפולטי או שזה בתוספת כסף ? (אין אזכור לזה באתר של סקודה) 2. האם יש חיישנים לניטור שטחים מתים ? 3. מצלמת רוורס ? אשמח לקבל כל מידע אפשרי על דגם ה- 2019
הודעה אחרונה מאת Charly, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שברולט טראקס 2017 עם 70 אלף ק"מ בערך, 1.4 טורבו. אני רוצה להתייעץ איתם כי אחותי עומדת לקנות רכב. יש רכב מסוכנות שהוחלף לו מנוע במסגרת האחריות.(ממש לפני כמה אלפי ק"מ וכמה חודשים) וגם אפשר להוסיף 700 ש"ח לאחריות על מנוע וגיר לשנה. לדעתי זה עדיף לקנות את הרכב שהוחלף לו מנוע מאשר אותו דגם עם אותו מספר ק"מ שלא הוחלף לו המנוע. גם זה ייתן לנו יותר כוח במיקוח. כמה אפשר להוריד מהמחיר על רכב שהחולף בו מנוע במסגרת האחריות? אני מדבר רק מבחינת של בלאי, לא מעניין אותי בכמה היא תמכור אותו אחר כך, כי מתי שהאוטו שלה יגיע למצב שהיא תירצה למכור אותו הוא יהיה במצב גרוע שההחלפת מנוע זה לא מה שיוריד את המחיר בצורה קריטית. אני אומר את זה כי עכשיו האוטו שלה ברמה שהלוואי שהבעיה …
הודעה אחרונה מאת FoxLight, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 562 צפיות
מחפשים רכב אמין וחסכוני בתחזוקה, שיחזיק ל3-4 שנים, עד שנוכל להחליף אם נצטרך. הכיוון הוא סוזוקי סוויפט ודומותיה, אולי i20. כמו כן, מאיפה כדאי לרכוש? סוכנויות רכב, השכרה, יד 2? תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 717 צפיות
אני בחיפושים אחרי רכב עם מקום לשני ילדים, כיפי / מיוחד, בתקציב נמוך יחסית של כ-50K. הגעתי למודעה על אופל אינסיגניה OPC שנת 2012. הרכב יסע כ-5000 ק"מ בשנה, אז לא אכפת לי מצריכת הדלק ועלויות אחזקה. חשוב לי לדעת שהרכב אמין ברמה סבירה, אין לי אפשרות להתעסק איתו על בסיס קבוע, כמו שהיה לי בסיבוב האחרון עם רכב "מיוחד" - גרנד צ'ירוקי 2004 שדרש התעסקות על בסיס דו-שבועי (בעיות חשמל, מזגן וכו'). אני יודע שמדובר ברכב נדיר מאוד, אז כנראה שאין הרבה מידע, אבל אעריך מאוד כל פיסת אינפורמציה שיש לכם לתת.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מאזדה 3 מנוע - 1,600 רמת גימור - Active יש הבדלים ביניהם למעט המראה החיצוני? הצורה החדשה הרבה יותר יקרה מהישנה ובגלל זה אני מתלבט. מדובר ב17-20K לצורה חדשה 2009 לעומת 7-12K לצורה ישנה
הודעה אחרונה מאת galbaruch, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, בעוד יומיים אקבל את הרכב החדש שהזמנתי וכמובן שצריך להגיע לשלב המסירה עם ביטוח בתוקף. כמובן שגם במשרדי הסוכנות יושב סוכן ביטוח שמציע ביטוחים ללקוחות. האם לעשות ביטוח לרכב דרכו יהיה חכם? עד עתה תמיד עשיתי ביטוח בעצמי ישירות מול חברות הביטוח וזה עבד בסדר (טפו טפו לא הייתי צריך להפעיל אותם יותר מדי). יש לציין שההצעה שלו נראית על הנייר טובה עם כמה סעיפים שבדרך כלל לא מופיעים בביטוח "רגיל" וגם המחיר לא רע. בנוסף גם בסוכנות עצמה יש מוסך שכמובן נמצא ברשימת מוסכי ההסדר. בקיצור, יש פה אספקט מעניין שהכל נמצא במקום אחד - מכירה, טיפולים, תיקונים, ביטוח - הכל באותו קומפלקס. השאלה היא האם יש חסרונות לביטוח כזה? האם האותיות הקטנות מסתירות משהו? מה לא מספרים לי? אשמח …
הודעה אחרונה מאת Spongebob, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 560 צפיות
היי, אחרי כשנה וקצת עם סוויפט 2018, שוקל לשדרג לרכב ספורטיבי. מחפש רכב קטן יחסית (סופרמיני עד משפחתית קטנה), שנת 2015 ומעלה ועד כ-100 אלף ש"ח. דרישות עיקריות: 1. רכב חזק (רצוי עם אפשרויות שדרוג קלות של תוכנה וכדומה) וספורטיבי (אחיזה, בלמים). 2. גיר אוטומטי 3. אמינות גבוהה (יחסית לרכב ספורטיבי) עד כה המליצו לי על קליאו טרופי/קאפ, שאמורה לענות על רוב הדרישות (אם כי מאוד קשה למצוא כאלו למכירה). האם יש אופציות טובות נוספות?
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אנחנו מחפשים לקנות i30SW וראינו שרוב המצאי הוא בחברות ליסינג. התוכנית היא ללכת לעשות סיבוב ביניהן. השאלה היא מה איכות התחזוקה? יש הבדל בין החברות השונות? האם הם מתחזקים במוסך יבואן? אולי יש להם טריקים לחסכון על חשבון איכות? נשמח לשמוע ממי שמכיר ונתקל בזה.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב שואל בשביל חבר הוא מעוניין לקנות רכב נכה בגודל של הקבוצה הזו, שזה אומר - ויטו, פרואייס, ג'אמפי, טרנספורטר, או כל משהו אחר בגודל הזה שמתאים לשימוש הנ''ל, ההבדל במחיר בין פרואייס לויטו הוא כ 70 אלף ש''ח, לגבי השאר עדיין לא נבדק, אך הוא מתלבט בעיקר בין שני הדגמים האלה, האם השוני בין הרכבים שווה את פער המחיר הזה? האם מבחינת אבזור בטיחות יש הבדלים ביניהם? (יש סתירות בין כמה פרסומות לגבי האבזור) באופן כללי מה ההבדלים הבולטים בין הרכבים האלו מבחינת בטיחות, נוחות, אבזור, אמינות וכו'? דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת akivas, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, לאחר חיפוש בפורום אני די נוטה לכיוון היונדאי i30cw, אבל רציתי לשמוע המלצות נוספות. מחפש רכב ל2+1. אמין ונוח. אכפת לי מצריכת דלק אבל זה לא העיקר. מה אומרים?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן! שואל בשביל חבר.... זוג צעיר שרוצים לקנות רכב משפחתי לעשור הקרוב. התקציב 60 אלף הכי חשוב (בסדר יורד): אמינות שמירת ערך לאורך השנים צריכת דלק נוחות הם לא הולכים לסוע הרבה- בעיקר בתוך היישוב ופעם בשבוע נסיעה של 100 ק''מ חשבנו על טויוטה קורולה באיזור של 2015...אולי גם טויוטה אוריס היברידית? חשבנו על טויוטה בעיקר בגלל השמירה על הערך למישו יש הצעות אחרות או מכיר את הרכבים האלה ויכול להמליץ או להשמיץ לילה טוב
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
שלום רוצה לרכוש לאמי רכב קטן לנסיעות בעיקר בעיקר היא אהבה מאוד את הI10 ומצאנו I10 2014 אוטומט פה ושם אני קורא תגובות על בעיות מנוע למספר אנשים שהלך מנוע כבר ב80 אלף. וזה קצת מדאיג האם יש משהו או הרכב אמין כצפוי מיונדאי? חשבנו בהתחלה על סקודה סיטיגו אבל ירדנו בגלל הגיר. תודה
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 964 צפיות
שלום חברים, הולך לבדוק אווטלנדר 2015 למה צריך לשים לב? האם יש מחלות לרכב? מוכרח לציין שצדובר ברכב מאוד שמור עם 55000 ק"מ. תודה
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 522 צפיות
יד ראשונה מחברת קל אוטו, קניתי באפס קילומטר וחדש מהניילונים.
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 794 צפיות
שלום! בשעה טובה, יש לנו שלושה זאטוטים, והחלטנו אחרי שנתיים שאנו זקוקים ל7 מקומות. החלטנו ללכת על רכב בן 2-3, ובעקבות פערים במחירים שבין הרכבים.. באתי להתייעץ. Citroen grand Picasso עם שבעה מקומות, כפי הנראה דיזל, מומלץ? המחיר שלו הוא בסביבות חצי מהמחירים של קוריאניות דוגמת יונדאי סנטה פה וקיה סורנטו לשנים האלה.. ואני יודע שירידת הערך שלו גדולה יותר כי הצרפתיות לא חזקות אצלנו, השאלה אם הוא אמין בגרסת הדיזל/פרימיום דיזל ולא פוגע מדי בכיס בעקבות תקלות ידועות/טיפולים שוטפים. מודה לעזרתכם, ולהמלצתכם על משהו מתאים! תקציב של כ80 אלף ש''ח.. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת yuval76, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הארכתי בטירוף אז תקציר. אמל"ק -האם להחליף רכב אמין ופשוט כמו סובארו B4 שברשותי במאליבו 3.5 השתיים מאותה השנה. מה השיקול? מנוע ומראה למה לא? צפופה חוסר מידע מספק על אחזקה ונוחות. כן אני יודע חלומותיי (הריאליים בלבד! כן?) צנועים למדי. בשלב הנוכחי שאני נמצא בו בחיי. עם כל הכבוד והאהבה למוטריקה רכב לא נמצא בעדיפות גבוהה מדאי מבחינה כלכלית. מה שכן מעולם לא הבנתי את אלו שמוכנים להתבצר ברכבי שעמום מוחלט (כמו קורולה למשל) ולשלם עליהם כפול ממכוניות הרבה יותר טובות בשם האמינות. אני משתדל בתקציב המצומצם שלי לפזול למכוניות עם VFM גבוה יותר. אז כך כיום אני מתנייד עם שעמומית נעימה מאוד למשפחה סובארו B4 2010 (אגב אחלה אוטו למשפחה ועולה גרושים!!) אז היא נוחה מרו…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב שיוכל לעמוד בגבורה בדרישות הבאות: מומנט מעל 20 קג"מ - הרכב מיועד בין היתר לגרור עגלה עד 500 ק"ג (בסופ"ש) נסועה שבועית של ~600 ק"מ בדרכים בינעירוניות בעיקר צריכת דלק טובה - או לחילופין שיחיה טוב עם הסבה לגפ"מ תקציב של עד 50K אמינות הכרחית - אין לי שום רצון לבקר במוסכים מעבר למינימום הנדרש מזגן טוב גיר אוטומט חשבתי לכיוון של: אוקטביה 1.4 סביבות 2014 (~25 קג"מ) מונדאו 2013 2.0 אקובוסט (203/240 כ"ס - ~30קג"מ) - עלול להיות בעייתי מבחינת עוצמת המיזוג רעיונות נוספים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yovavb, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אני מעוניין לרכוש רכב יד שנייה והייתי רוצה לדעת האם יש דרך לדעת מי נהג ברכב באמת. למה זה חשוב לי? כי הרכב הוא רכב ספורט והאדם שאני רוצה לרכוש ממנו את הרכב הוא אדם מבוגר. הבעיה היא במידה ואדם אחר ״צעיר״ יותר נהג על הרכב אז יכול להיות שהוא השתמש בו בצורה פחות עדינה. האם יש גם בדיקה מסויימת שיכולה להעלות שימוש אגרסיבי ברכב? תודה לעוזרים
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! אני אחרי קריאה מרובה בפורום על כל קבוצת הVAG (גולף, אאודי, סקודה וסיאט). אני די מודע לכל המחלות והיתרונות של קבוצה זו, ולמען האמת שאני אוהב את הרכבים האלו. אני מחפש לקנות כרגע רכב מהקבוצה, ואשמח להתייעץ אתכם בתור המומחים לפני שאני מקבל החלטה. הדילמה שלי היא כזאת - בקבוצת רכבי הVAG ידוע שהם משתמשים במכלולים דומים ברכבים שלהם (גיר הDSG לדוגמא וכו'). השאלה שלי היא האם קיים הבדל כלשהו בעלות האחזקה בין הרכבים בקבוצה זו. לכאורה, נדמה כי עלות אחזקה ברכב אאודי תהה כמעט זהה לגולף או סיאט. האם קיים הבדל בין החברות השונות בהינתן ומדובר בשנתון, קילומטרז, ונפח מנוע זהים בין הרכבים? תודה רבה לכל מי שיענה, כל פיסת מידע תתקבל בברכה (:
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 33 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי, הגיע הזמן שלנו להחזיר הלוואת בלון על הסונטה לימיטד ע"ס 85 אלף ש"ח. בגדול אנחנו מרוצים מהרכב האם נכון שהכי כלכלי יהיה לקחת עוד הלוואת בלון (אולי ממקור אחר שהוא לא בנק) ולקנות מעצמי את הרכב? האם מכירים דרכי הלוואה מוצלחים? כמו-כן, אנו צריכים לקנות רכב חדש שני. בדקנו C3 - הופתעתי בטירוף מהגיר המעולה אבל האוטו רועעעעדדדד! טויוטה יאריס לא נוחה בעליל ורועעששתת! הולכים לבדוק פיקנטו, i10 והונדה ג'אז אבל מבאס אותי שהשקת הדגם הכי גבוהה משלושתם זה 2016, אני אוהב לקנות דגם השקה חדש... נראה לי שהכי מתקרב לכיוון זו הסיאט איביזה אבל בקושי נותנים אחריות... והם גם לא עונים בכלל לקבוע נסיעת מבחן... המלצות???
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר שנים שאני "חם" על שני רכבים- שברולט קאמרו ופורד מוסטנג. אני לא אשקר שעיקר הסיבה היא המראה, למרות שגם חווית הנהיגה מאוד מושכת. לא מצאתי יותר מדי קאמרו בישראל ולכן אני שוקל לקנות פורד מוסטנג מהשנים של בין 2016 ל2018. האם מישהו מכיר/נהג על הרכב ויכול להמליץ/לא להמליץ או לספר למה בדיוק צריך לשים לב בעת קניית הרכב? בנוסף, מאחר שזה רכב לא נפוץ בישראל, האם יש מוסך באזור חיפה שמטפל במוסטנג? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לקחתי לבדיקה רנו גרנד סניק 2013, 68700 ק"מ, יד 2. המוכר קנה אותה לפני 3 שנים במימון ישיר. הבוחן אמר לי שהמנוע והגיר תואמי גיל וקילומטראז'. אני יודע שרושמים הרבה דברים במכוני הבדיקה- אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בין העיקר והטפל. למה צריך להתיחס ברצינות ומה סביר בנסיבות האלה?
-
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי, אני מתלבט בין סיאט איביזה סטייל וקיה ריאו gdi. מה לדעתכם הדגם המוצלח יותר? מעניינים אותי הביצועים, נוחות נסיעה, אבזור וצריכת דלק. תודה לעוזרים,
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 2 תגובות
- 619 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש טויוטה c-hr משנתונים 2016-2019 . נתקלתי בבעייה שקיימת גם בארץ וגם בחו"ל של שמשות קדמיות שנסדקות לבד בדגם זה . האם מישהו יודע האם הבעיה קיימת עדיין או שנפתרה על ידי היצרן?
הודעה אחרונה מאת masterp, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אשמח לייעוץ בקניית רכב חדש לזוג מבוגרים. תקציב: עד 100K קטגוריה: סופר מיני\משפחתית קטנה (גיר אוטומטי) סוג נסיעה: 10-15 אלף ק"מ בשנה. 70% עירונית. שיקולים לפי החשיבות: 1. בטיחות (אקטיבית ופסיבית) 2. אמינות 3. מחיר (אחזקה וקנייה) 4. לא עגלה (שיהיה מספיק כוח לעליות במהירות חוקית) חובה שיהיו מצלמה+חיישני רוורס (אם לא מותקן צריך לשקלל במחיר) אופציות שנפסלו: יונדאי i20 בגלל מושבים לא נוחים אופציות שנשקלות: סוזוקי באלנו (94K) - מנוע וגיר ותיקים ו"פשוטים" (אין טורבו, והתיבה רציפה) - האם זה אומר שיותר אמין? קיה ריו (105K, אבל היה מבצע עד שבוע שעבר של 101K) נראה ומרגיש יותר איכותי. אחריות יותר ארוכה. על הנייר מערכות הבטיח…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טויוטה וורסו 2015 המוכר מציין במודע שהוחלפה דלת ליד הנהג(בשיחה איתו גם תיקון בדלת מאחור). המחיר נראה אטרקטיבי וגם הנתונים 6700 ק"מ השאלות שלי מה כדי לבדוק לפני ? אין פגיעה בשלדה לפי מה שהמכר טוען(כמובן שאקח את הרכב לבדיקה וכו') איך מתמחרים רכב כזה ? האם כדאי להיכנס לדבר כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת avielda, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב לקנייה ונתקלתי בדגם הנ״ל ראשית אשמח לשמוע דעות עליו, דברים טובים/פחות טובים. בנוסף הבנתי שיש לו שני דגמים, אחד לפני מתיחת פנים ואחד אחרי השינויים העיקריים ששמתי לב אליהם זה בעיקר בעיצוב שונה בפנים הרכב, הגה חדש, מיקום מתגים וכו. יש עוד שינויים שנערכו? בעקרון אני מעדיף את הדגם השני אבל לא מצליח למצוא ככ פרטים עליו כמו השנה שקרתה המתיחת פנים. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נפלה לידיי האופציה לבחור רכב ליסינג מהעבודה. כן, חיפשתי בפורום. לא, לא מצאתי את שחשקה נפשי קצת עלינו- משפחה של חמישה. ילדים בגילאי 3,6,9. אוהבים לטייל. אופי הנסיעה- 90 ק"מ ליום (45 לכיוון). חצי מהם בפקקי הבוקר של כביש 4. מחפש SUV עם מקום מספיק לשלשה ילדים ושיוכל להכיל גם את הקמפינג או את הציוד הדרוש לטיול המזדמן. מה חשוב: חסכון יחסי בדלק- אני משתתף חלקית בהוצאות מקום מרווח לשלשה ילדים תא מטען גדול. וכן, אני אוהב לנהוג ויודע ש"קצת" אצטרך להתפשר ברמת הביצועים. ההבדל בעלות ביניהם הוא 450 ש"ח לטובת הקיה. המתמודדים הסופיים: 1. אקסטרייל 1.3 בנזין חמישה מקומות 2. סקודה קודיאק ביזנס- 1.5 בנזין (כן, הוא 7 מקומות, אבל כשהם מקופלים זה אחלה תא מטען) …
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- quzzaa
- Chmimo
- yoni162
- יובל .מ.
- matan_mil
- WideFocus
- פינדר
- ariel000
- Night Driver
- ניצן ניסן
- איתי29
- yd b-4