ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,578 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
התקציב שהחלטתי הוא עד 100,000 ש"ח, חשבתי לרכוש רכב יוקרה שאני מתחבר אליו ומרשים מבחינה חיצונית, כמו: קאדילק, אינפיניטי קופה, לקסוס קבריולט, אוודי, BMW וכדומה. הבעיה שרכבים כאלה במחיר של עד 100,0000 ש"ח הם רכבים בני 10 שנים בערך ועם לפחות 120,000 קילומטר. חבר טוען שזה סיכון כלכלי ועדיף לי רכב לא יוקרה אך נראה טוב, חדש יחסית בן שנתיים שלוש שאני יכול להשיג באותו מחיר. ואז האחזקה והטיפולים יהיו יותר זולים וגם הרכב יהיה יותר סחיר ויהיה לי יותר קל למכור אותו בעוד 5 שנים. רכב שקניתי ב120,000 קילומטר למשל יכול להגיע ל200,000 קילומטר בעוד 5 שנים. אז מה ההבדל בעלות האחזקה והטיפולים? עד כמה זה משמעותי וכדאי? יש לציין: אני לא מחפש בהכרח את החיסכון, ככה שאם ההבדל א…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, היום לאחר לא מעט התלבטויות לגבי איזה רכב לרכוש, לקחתי רכב לבדיקה במכון רישוי. נתונים: קיה ספורטאז, יד 1 (נקנה במסגרת 0 ק"מ), תחילת שנת 2019, 18 אלף ק"מ. אשמח לשמוע את דעתכם. לעניין השמן- הרכב טרם עבר את הטיפול השנתי שהוא צריך לעבור בקרוב.
הודעה אחרונה מאת גאלוד, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, כבר מספר שנים שאני חושב על רכישת מרצדס מונית לשעבר. קראתי פוסט ארוך כאן בפורום על בחור שרכש מרצדס מונית לשעבר, אך היא הייתה משנתון ישן יותר וצורה ישנה. חיפוש ביד 2 מניב לא מעט תוצאות עם מחירים שמתחילים ב80 אלף ומגיעים לאיזור 110 אלף עם נתונים יבשים מעולים (150 אלף ק"מ וצפונה). לפי מחירון יד 2 משוקלל, המחירון לשנתון הזה תלוי דגם וק"מ נע סביב ה70-80 אלף (אנשים דורשים 40 אלף מעל המחירון או שפספתי משהו?). ברור לי שמחירון לוי יצחק הוא הקובע, אך אני יוצא מנקודת הנחה שאין הפרש של עשרות אלפים בין המחירונים. כיום אישתי נוהגת בפג'ו 3008 דיזל פרימיום שנת 2018 והיא נוסעת כ200 ק"מ ביום. אני מחפש רכב חסכוני, אמין, נוח ובטיחותי שיוכל לגמוע מרחקים בקלות. …
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול לגבי פורד מונדאו - עד שנת 2011 פורד מונדאו הייתה עם גיר שהוא לא כפול מצמדים? ומ 2012 והלאה החלו לייצר מונדאו עם גיר שיותר יקר לתחזק? מה זה אקו בוסט? זה רק בגרסאות של ה 240 כ״ס? מה עדיף לי לקנות כך שעלויות התחזוקה יהין נמוכות יותר - טיטאניום עם 240 כ״ס או טרנד עם 203 כ״ס? ומאיזה שנתונים? התקציב מאפשר לקחת אפילו Trend שנתון 2014. שזה מעולה בשבילי. מאזדה/טויוטה/הונדה נמכרות במחיר הרבה יותר גבוה ההעדפה היא לכמה שפחות תקלות פוטנציאליות. רציתי ללכת על מאזדה 6, אבל היא גם מציעה פחות מבחינת עוצמה, גם יקרה יותר וגם ישנה יותר באותו טווח מחירים.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 549 צפיות
שלום, הבנתי שב 2012 יצאו שתי צורות של סיוויק, אחת שקיימת מ 2006 או 2007 עד 2012 וצורה חדשה שיצאה במהלך 2012 ואילך רציתי לשאול מה ההבדלים בין הרכבים (מלבד צורתם) אם ידוע לכם, והאם יש אופציה לרכב טוב יותר בסביבות ה 40-45 אלף ש״ח. אני מחפש בעיקר יפניות בלי טכנולוגיה מסובכת, בלי קלאצים מאוד רציתי פורד מונדאו אבל השוק שלו חלש, והוא לא עונה על ההגדרה הזאת נראה שהטיפולים/תיקונים במקרה של תקלה יהיו כואבים בכיס כנ״ל לגבי סקודות שונות (אוקטביה/ראפיד) בשנתון 2012, מאוד רציתי לשקול אותם אבל שללתי בגלל בעייתיות של הגיר. ושאלה נוספת לגבי ההונדה: ההאצ׳בק היא גרסה יותר מוצלחת של הונדה ביחס לסדאן?
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 481 צפיות
היסתכלתי ברשיון רכב ורשום שם בעלים קודמים:01 ואחרי כן שם בעל הרכב הנוכחי. להפתעתי במקוריות הרכב לא רשום מילה אחת הכל ריק. ידוע לי בוודאות שהרכב נקנה מחברת ליסינג לאחר שנתיים שימוש.מדוע לא מצויין ברשיון הרכב? כיצד אדע שהרכב הינו ליסינג לשעבר?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברים כאצור בכותרת מחפש רכב מנהלים ספורטיבי עד 300 אשח. עדכנית מתנייד בקאדילק ats ומאד מרוצה. דרישות עפי סדר: 1- לא גדול (במידות) מה ats. 2-מפנק מחד ועם קמצוץ ספורטיבי מאידך. לציין כי הספורטיביות משנית . 3-לפחות ארבעה מושבים. 4-חדש מהחברה. נבחן ונפל- סופרב 4x4- גדולה מדי על אף אחלה תמורה למחיר. אודי a4- יקרה מדי. לקסוס is-אנמית מעט, מה גם שמדובר בדגם ישן. עדכנית, מחכה לראות את הats החדשה, אך רוצה לבחון כיוונים נוספים. המלצות מעניינות? תודה מראש Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 950 צפיות
שלום יש לי התלבטות לגבי רכבים משפחתיים,הרכבים המשפחתיים עם שנתון יחסית חדש שראיתי הם סובארו אימפרזה ואופל אסטרה שמפוצצות במגרשי הליסינג. למשל, סובארו אימפרזה 2016 החדשה מוצעת ב-39-40(מהשכרהעם 109 אלף קילומטר). בסך הכל הסובארו אמינה והמנוע שלה לא הכי וואו,על אוטו כזה גם מוכנים לתת לי אחריות. מצד שני, אפשר לרדת לשנתונים 2013-2012 ולקנות רכבים עם הרבה קילומטר אך שמות יותר מפוצצים, כמו יונדאי קיה וכדומה. התקציב שלי 40 אלף. זאת דילמה שיש לי כבר כמה חודשים,מה כדאי? בסופו של יום אני רוצה אוטו שיסע בצורה סבירה, להגיע מנקודה A לנקודה B , ונבלה כמה שפחות במוסך. האם הסובארו עד כדי כך גרועה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צריך את התובנות שלכם בנוגע לבחירת רכב בתקציב של עד 65 אלף ש"ח שיענה על (רצוי כל) הדרישות הבאות, בחשיבות יורדת: 1. אמינות - רכב שיכנס למוסך רק בשביל טיפולים שגרתיים. רצוי יפני עם מוניטין מוכח. 2. נוחות נסיעה - הרבה מהנסיעות יהיו בתוואי בין עירוני הררי מפותל יחסית וחשוב שהרכב יתן תחושה שהוא מחבק את הכביש. 3. בטיחות - רצוי רכב עם ציון בטיחות גבוה ואם אפשר גם מערכות בטיחות אקטיביות. 4. אבזור ואיכות בנייה - פחות אכפת מחימום כיסאות וחלון גג, אבל מערכת מולטימדיה, מחשב דרך, כפתור הנעה זה דברים נחמדים. 5. אחזקה - הבנתי שלגרמניות עליות הטיפולים גבוהות ביחס לשאר, או שההבדלים מינוריים? מבחינת גודל הרכב זה פחות קריטי אם הוא עונה על הדרישות. כרגע מה שחש…
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 761 צפיות
היי מחפש רכב אוטומט (לא רובוטי) לנסיעות קצרות עירוניות בעיקר, בתקציב של עד 25 אלף . הכי חשוב שיהיה אמין ולא יעשה בעיות ושלא ישתה דלק. כל השאר פחות מעניין.. תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 466 צפיות
שלום יש פה בפורום מודעת מכירה של קשקאי עם נתונים יפים על הנייר, אם כי המחיר הנדרש בלתי סביר בעיני לרכב בן 10 לפני שאני פוצח במו"מ, חשוב לי לברר את עלות האחזקה של הדגם צריכת דלק, טיפולים שוטפים, תיקוני בלאי וכו' כמו כן זכורה לי שמועה על גיר לא מלהיב מבחינת אמינות. האם יש אמת בדבר?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אשמח לעזרה מעוניינים לקנות רכב לאישתי, הרכב ישמש אותה לפיזור הילדים, בבוקר החזרתם וסידורים. הרכב יסע כמה ק"מ בודדים ביום. התקציב 5-6 אש"ח חשבנו על גטס אשמח לעוד המלצות לרכב בתקציב זה עדיפות לבטיחות ואמינות עד כמה שניתן. ואך לבדוק רכב יישן יחסית תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
פיג'ו 407 3.0
מאת אליה- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 602 צפיות
מי מכיר מי יודע? 3.0 V6 שנת 2006 , טופלה במורשה וכו'.. תיבת הילוכים בדגם הזה היא אוטומטית פלנטרית? מה רמת האמינות הכללית? סבירה? או 'ברח על נפשך ואל תביט לאחור'? [emoji848] Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב ושלום רב. ראיתי היום רכב שפורסם כיד ראשונה פרטית בלבד וכאשר ביקשתי לראות את רישיון הרכב שמתי לב כי במקום השם המלא של הבעלים כתוב שמו של סוחר רכב ק. מ. ר. א פעם ראשונה נתקלתי בזה ולא הבנתי את פשר הדבר. המוכר אומר כי נתן למוסך בו הוא מטפל לנסות למכור את רכבו ובו זמנית הוא בעצמו מנסה למכור. השינוי נעשה לפני יומיים ב25/11 ורשום המסמך הודפס בתאריך הזה. מה אני יכול לעשות כדיי להוכיח או להפריח את הטענה שלו והאם שווה בכלל לקנות את הרכב או להתרחק? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
שלום מעוניין לקנות רכב חדש, וכידוע המחירים בשמים שמעתי שישנה אפשרות לייבא רכב מחו"ל. אכן אפשרי? ואם כן, כדאי?
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לחוות דעתכם לגבי קניית סקודה קודיאק עם מנוע 1.5 TSI עם 150 כ"ס ברמת גימור STYLE. השאלה מתייחסת יותר למנוע - האם המנוע הנ"ל מספיק לרכב כזה גדול. כמה נקודות חשובות: 1. ברשותי סקודה אוקטביה עם מנוע 1.4 TSI מהדור האחרון - הרכב נוסע מצוין, אבל הוא גם שוקל פחות מקודיאק. 2. קודיאק עם מנוע 2.0 (באותה רמת גימור) קופץ ב- 30K ש"ח במחיר והוא מעבר לתקציב ואין לי צורך אמיתי ב- 4x4. 3. מנועי דיזל לא קיימים במלאי ולכן לא משתתפים במבצע חבר. 4. מדובר בקודיאק לאחר מתיחת הפנים, הרכב צפוי לעלות לכביש בינואר 2020.
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
סיאט לאון fr 2.0 1 2
מאת diller-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לפני קנייה של הרכב הנ''ל-מה דעתכם בהתחשב שאמור לצאת בחצי שנה הקרובה דגם חדש לגמרי, אוקטביה לא משכה לי את העין גם בגלל מרכב סדאן, גולף ללא פול לד (אבצע נסיעת מבחן בכל מקרה). את הלאון במנוע 2.0 עם קלאצ'ים רטובים אפשר להשיג במחיר נורמלי איכשהו. ידוע על מבצע חבר בקרוב? בתודה,
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, התפלאתי שלא מצאתי פה כלום על הרכב הנ"ל - סיטרואן C4 נפח 1.2 בנזין אוטומטי 2015 - על פניו נראה רכב טוב מאד, בטיחות, ביצועים, נוחות, מחיר (התקציב שלי עד 40K ומצאתי בלובלינסקי כזה ב 42K) הבעיה כמובן שהוא צרפתי... השאלה אם זו סטיגמה שעדיין נכונה..? למישהו יש נסיון, האם זה רכב אמין? לצערי אני לא מבין ברכבים כך שנושא האמינות מאד חשוב לי... (ואם יש המלצות באופן כללי על לובלינסקי או משהו, אשמח) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 572 צפיות
שלום רב. מחפש עבור חבר קאדי מקסי דיזל. מעדיף מנכה, בשל סיכוי טוב יותר לרכב שמור עם ק"מ נמוך. האם יש איזו סוכנות/מגרש שעוסקים בהוצאת רכבים כאלו לשוק הרחב?
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 994 צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת מיצובישי אטראז 1.2 אוטומט אינסטייל 6/2016 הרכב עם קילומטראז של 48000 עבר טיפולים תקופתיים כל 20,000 או שנה כמו שאמור להיות. הרכב נרכש על ידי קרסו מיד פרטית 00 (אני מניח שמי שהרכב היה שלו עשה טרייד אין) ועבר בדיקה על ידי קרסו עצמם. לא הצלחתי כרגע לעלות את התצלום של הבדיקה אז אכתוב מה שרשום שם: (הבדיקה מלפני שבוע) מנוע,קירור, דלק והצתה: צריכת שמן לבדוק בנסיעה, רעשים אביזרי מנוע, ניקוי מערכת הקירור היגוי:לתקן זווית היגוי ציר קדמי ואחורי, שחיקת צמיגים, סטיית הגה שלדת רכב: נמוכה: מכות/ לחיצות פח/שריטות פגמים בצבע, החלפה דלת אחורית ימים, תיקון פגיעה כנף אחורית ימנית, תיקון פגיעה פח סף חיצוני, פגיעות מרכב תחתון. שולית: פ…
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום, צריך לקחת רכב לבדיקה בזמן הקרוב. יהיה נוח יותר להגיע לאזור הרצליה-רעננה-צפון תל אביב. יש מכון מומלץ באזור הזה? מכיר את ההמלצות בפורום על המעבדה לרכב ונבדקי רכב אבל הם קצת רחוקים ואם יש המלצה קרובה יותר אשמח לדעת. תודה לעונים וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Tal7, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש להחליף רכב לרכב ידני טורבו בעל מנוע יחסית קטן , נכון לעכשיו אני נוהג על מיטסובישי לנסר 2011 מנוע 1.8 גירסת ספורט ואני לא מרוצה מהרכב כיוון ש - א - הרכב שותה דלק ברמות שלו תיארתי לעצמי בקניה (50 ליטרא ל 400ק"מ) ב - אני לא מקבל את הביצועים שהיתי מצפה לקבל (פעם חשבתי מנוע יותר גדול נוסע יותר מהר...) מה שאני מחפש עכשיו זה רכב ידני מהיר שנוסע כמו שצריך(אני נהנה מנהיגה פשוטה בעיר ומחוץ לה) שלא שותה יותר מדי דלק ואמין בטווח עד 40 אלף שח נ.ב. לאחר בירור שביצעתי אמרו לי להיתרחק מרכבים עם מנוע טורבו ומסיאט איביזה (כי המנועים והגיר החדשים לא אמינים ) ומאלפא רומאו מיטו (תקלות וטיפולים יקרים)
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 707 צפיות
מחפש רכב מיני עבור נהגת יחידה הנסיעות ברובן עירוניות דרישות: אמינות אוטומט צריכת דלק - בונוס כרגע ראינו את היונדאי i20 שנראית כמו אופציה לא רעה הייתי שמח לקבל המלצות נוספות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
שלום רב, אני מעוניין להחליף רכב שני במשפחה. היקף נסיעה עד 8-10 אלף ק"מ בשנה. הרכב מיועד לאשתי + 3 ילדים (ילד אחד עדיין בכיסא בטיחות). הרכב ישמש למשך 7-8 שנים לפחות. לכן אני מעדייף שיהיה אמין, חסכוני בדלק, בטיחותי וכמובן נוח ל- 3 ילדים. עד כה התקציב היה 100 אלף ש"ח. השבוע בחנתי סוזוקי ויטארה שנת 2019 דגם 1 ליטר, יד 2 עם 5 אלף ק"מ. היתרונות: מתאים לתקציב, רכב יחסית גבוה, מתאים מבחינת גודל מבפנים ותא מטען. חסרונות: מנוע חדש (לא מכיר את האמינות שלו), לא חסכוני בדלק, קצת נוקשה בכביש וכמובן יש את עניין הבטיחות (שהאמת עם כל הכבוד, בהנחה ויש מערכת אימובילאי, לא כל כך מדבר אלי...). למרות שהייתי ממש סגור על הרכב עד כה, משיחה עם מספר חברים החלטתי לבחון את הנוש…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני שואלת בשביל אבא שלי - הוא ראה פה http://mca.fiat.co.il/fiat500-nov19/?utm_campaign=500_nov19 שיש מבצע על פיאט 500 פופ חדשות ורציתי לברר קצת בשבילו - זה רכב טוב? כדאי לקנות? מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות של הרכב הזה אולי? ואיך הצריכת דלק שלו? ומישהו אולי יודע כמה הלוואה הוא יכול לקבל בשביל לקנות את הרכב? ממה שאני רואה בפרסום הזה https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/products?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_motsarimvesirutim/sitearea_halvaotshrai/mimunlerechev/carhalvaa אפשר לקבל מימון לרכב חדש שהוא עד 90% מהשווי שלו, שזה משהו שאנחנו לא ממש מבינים - איך מחשבים את השווי של הרכב? לפי המחירון או לפי המבצע?…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 514 צפיות
היי אנחנו זוג לפני חתונה שמחפשים לקנות רכב ומבולבלים מהמבחר העצום שיש היום בשוק. מחפשים רכב אמין [הבנתי שיפניות אמינות] וחסכוני, לא משנה הנראות שלו.. בלי הרבה להתעסק איתו, אוטומט, ביטוח- יש לנו נהג חדש ונהג רגיל לא משפחתי כי אנחנו רק 2 אנשים אבל שגם לא יהיה קטן מידי- לעגלה בהמשך.. מקווים להישאר עם הרכב ב5 שנים הקרובות. הנסיעות שלנו הם בעיקר בתוך העיר כרגע , פעמיים-שלוש בשבוע מחוץ לעיר אבל השימוש בו יהיה גבוה כי שנינו נוהגים עליו. המליצו לנו על יונדאי אקסנט, קיה פורטה, הונדה סיוויק מה אומרים על הרכבים? ואשמח לשמוע המלצות נספות תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לקחתי לבדוק רכב מלובינסקי טרייד,אשמח לדעת האם יש משהו חריג בתוצאות הבדיקה (מצורפת גם היסטורית טיפולים). לפי המלצות מהפורום, עשיתי את הבדיקה במעבדה לרכב בחולון. סה"כ קיבלתי רושם טוב, נראה לי מקום מאוד מקצועי וקיבלתי שירות טוב עם הסבר מפורט, אך שמח לשמוע גם את דעתכם. תודה לכולם. בדיקה.pdf היסטוריה מעודכן.pdf
הודעה אחרונה מאת דוב המערות, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 680 צפיות
יש לי רכב i10 שנה 2011,מעוניין למכור אותו ולהשתדרג לרכב משפחתי. צפוי לעשות 20 אלף קמ לשנה. חשוב שיהיה אמין ובטיחותי הבעיה שלא קל למכור את הi10 ולקבל עליה מחיר טוב לכן התקציב ירד ל60k. יש המלצות לרכב?
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 569 צפיות
קרובי משפחה מחפשים רכב משפחתי לשלושה ילדים : תינוק , 3 , ו5 שיושב בבוסטר כמובן דרוש תא מטען גדול לעגלות וכו' תקציב - 50 ויעלו ל60 עבור רכב שיצדיק זאת. נראה לי סטיישן הכוון הנכון במקרה זה . נסועה צפויה כ20000 בשנה ואולי יותר חשבתי על : הונדה סיוויק סטיישן - האם שתיינית ? טויוטה אוריס סטיישן היברידית - מחיר קנייה גבוה לכאורה בלוחות ? האם נוחה ? צמד הקוריאניות I30 / קיה סיד - יש הרבה מבחר אבל המון ליסינג והשכרה נראה לי שלא ירצו אירופאיות מה דעת חכמי הפורום על המועמדות ? עוד הצעות ?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם קיים רכב אמין וחסכוני בסביבות ה-10000 ש"ח? אין לי בעיה עם ידני. לשם השוואה אני כרגע נוסע על רכבי המשפחה שהם אמינים אבל כל אחד ממש בקצוות מבחינת חסכון בדלק - רכב אחד שותה ליטר ל-9 קילומטר בעיר, והרכב השני(ידני) שותה ליטר ל-17 בעיר! אני מניח שלא קיים רכב ב-10000 ששותה 1 ל-17, אבל אולי יש משהו יותר טוב מ 1 ל-9? (ואמין, שלא אצטרף לדאוג מתקלות כל הזמן) תודה!
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 2,524 אורחים (הצג רשימה מלאה)