Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון fr 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קנייה של הרכב הנ''ל-מה דעתכם בהתחשב שאמור לצאת בחצי שנה הקרובה דגם חדש לגמרי, אוקטביה לא משכה לי את העין גם בגלל מרכב סדאן, גולף ללא פול לד (אבצע נסיעת מבחן בכל מקרה). את הלאון במנוע 2.0 עם קלאצ'ים רטובים אפשר להשיג במחיר נורמלי איכשהו. ידוע על מבצע חבר בקרוב?

בתודה,

פורסם

גם אם יצא דגם חדש הוא יגיע עם אותם המנועים.

ה1.0 1.5 ו2.0 זה מנועים דיי חדשים אצלם.

אני מאוד אהבתי את הרכב,הגרסה המאובזרת עם "כל" התוספות עולה 160 בערך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

למעט אלקנטרה אני מבין. זו תוספת נפרדת של עור מלא בשמונה אלף שיכלול גם כמה שטויות כמה מתזי פנסים וחימום מושבים בארץ המדברית שלנו. צ'מפיון תמיד היו אלופים בדברים האלו..

פורסם

מה השאלה? האם שווה לקנות לפני השקת דגם חדש?

מבחינת תמורה:עלות, הלאון 2.0 היא אחלה בחירה. קלאצים רטובים, Keyless, מנוע חזק, עם פוטנציאל שיפורים טוב. תוכנה תיתן מענה טוב מאוד בכ"ס. ה2.0 מגיעה עם הנעה ללא מפתח ופנסי לד מלאים, וגם עם מערכת סאונד נחמדה.

פורסם

ברורים שעשיתי... לפי מה שנאמר לי לא נשארו לאון 2.0 אלא 1.5. לא יודע אם רוצים להעיף מלאים. בכל מקרה מבצע נסיעת מבחן על הגולף.

פורסם

חכה שיתחדש המלאי.

הייתי מחפש יד2,מידי פעם צצות כאלה בנות חודשים בודדים מכל מיני אנשים שהבינו שקפצו מעל היכולת שלהם.

ההפרשים במחיר משמעותיים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שהייתי בסוכנות לפני 3 חודשים גם לי נאמר שלא היה מלאי, וגם לא "יהיה". כנראה שיטה להלחיץ אותך כדי לקנות.

דרך אגב תתעקש לקבל רכב ללא מובילאיי, צריך להיות בקרת סטייה מנתיב מהמפעל, שפוטרת מובילאיי. כמובן רק אם אתה שונא את המערכת.

פורסם

יד 2 זה בעייתי לי בשל מימון. אם אמצא משהו באוטודיל כמובן שאבדוק. הלאון תחילה הגיעה עם מובילאיי. עכשיו ממה שהבנתי יש סטייה מנתיב-.

הקטע ההזוי, שעשיתי נסיעת מבחן על הגולף והיא לא הרגישה אכותית לעומת הלאון.

פורסם

לאון סטייל כבר נמכרת תקופה רק עם בקרת סטייה אקטיבית. ב-FR עדיין יש מלאי בלי ולכן חלק מהרכבים נמסרים עם מובילאיי. אני הייתי מתעקש על רכב עם מערכת אקטיבית מקורית.

הפלסטיקה בגולף איכותית יותר גם במקומות שפחות באים איתם במגע. בידוד הרעשים שלה עדיף וגם נוחות הנסיעה, הלאון נוקשה יותר. לגולף יש מערכת מולטימדיה עם מסך עדיף אבל מבחינת אבזור לאון FR מביסה אותה בנוק אאוט.

פורסם

היא יותר נוחה במעט, אך אני חולק עליך שהיא יותר אכותית. ב-100 קמ''ש היו רעשי רוח די חזקים. האטקה לעומת זאת עולה על הגולף בעניין הזה בצורה משמעותית. לגבי האבזור.. ללאון יש פול לד ותאורת אווירה.. לא חושב שיש עוד אבזור מעבר לזה שאין גם לגולף.

שאלת השאלות- מתי יגיע הדגם החדש של הלאון?ככה'נ תוצג בתערוכת ז'נבה במרץ.

פורסם

אני הרגשתי שהגולף שקטה יותר, בעיקר כשהלאון מגיעה עם ג'אנט 18.

בנוסף למה שציינת ללאון 2.0 יש חישוקים גדולים יותר, פקדים להעברת הילוכים מגלגל ההגה ומערכת שמע איכותית יותר. היא מעניקה תמורה טובה יותר למחיר בעיקר יחידת ההנעה החזקה והנעימה יותר, אבל זה תלוי גם בגובה ההנחה שתקבל.

האוקטביה כבר הוצגה וכנראה תגיע לארץ רק בסוף השנה הבאה, סביר להניח שבזמן קרוב למועד הגעת הגולף. הלאון טרם הוצגה כך שכנראה לא תהיה כאן לפני 2021.

פורסם

דגם חדש עוד חצי שנה ,איזה מלאי יתחדש? לפני שהם לא יעיפו את מה שיש להם במלאי , לא יקבלו דגמים חדשים.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לאון סטייל 1.5 כבר מגיעה בלי מובילאיי? במפרט באתר שלהם זה לא מעודכן.

בכמה היא נמכרת עכשיו בימי המכירות?

120K יבואן

115K ליסינג

• תוכן חדש...