Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושלום רב.

ראיתי היום רכב שפורסם כיד ראשונה פרטית בלבד

וכאשר ביקשתי לראות את רישיון הרכב שמתי לב כי במקום השם המלא של הבעלים כתוב שמו של סוחר רכב ק. מ. ר. א

פעם ראשונה נתקלתי בזה ולא הבנתי את פשר הדבר. המוכר אומר כי נתן למוסך בו הוא מטפל לנסות למכור את רכבו ובו זמנית הוא בעצמו מנסה למכור. השינוי נעשה לפני יומיים ב25/11 ורשום המסמך הודפס בתאריך הזה.

מה אני יכול לעשות כדיי להוכיח או להפריח את הטענה שלו והאם שווה בכלל לקנות את הרכב או להתרחק?

תודה רבה מראש.

פורסם

למה בכלל לקחת סיכון? באיזה דגם מדהים ומיוחד במינו מדובר שבכלל דורש את המחשבה על זה?.

שיתחיל מלשלוח לך היסטורייה של המסלקה של חברות הביטוח כשלב ראשון, 98% ששם כבר תגלה את ההיסטורייה -אישית? לא הייתי בכלל מסתבך ומשקיע זמן, נשמע כמו גיבוב של סיפור תלוש המציאות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כאשר סוחר רכב מורשה קונה רכב הוא אינו מוסיף יד וברישיון למטה יהיה רשום:

הפקדת סוחר – רישיון לטסט, היו בעלים קודמים.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?642332-הפקדת-סוחר-רישיון-לטסט

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה בכלל לקחת סיכון? באיזה דגם מדהים ומיוחד במינו מדובר שבכלל דורש את המחשבה על זה?.

שיתחיל מלשלוח לך היסטורייה של המסלקה של חברות הביטוח כשלב ראשון, 98% ששם כבר תגלה את ההיסטורייה -אישית? לא הייתי בכלל מסתבך ומשקיע זמן, נשמע כמו גיבוב של סיפור תלוש המציאות.

מדובר בסוזוקי סוויפט, כבר מחפשים כמה שבועות ולא מוצאים משהו שעונה לדרישות וזו דווקא כן.

ההיסטוריה של החברה סוחר מוסך מה שזה לא יהיה ממש עגומה, איזו דרך יש לי לברר את ההיסטוריה של הרכב לפרטי פרטים אם כן בכל זאת מעוניין לקנות? אתה היית ממליץ להתרחק אבל כן? תודה רבה ולילה טוב

פורסם

המוכר צריך להוציא היסטורית טיפולים, בנוסף תבקש דוח סליקה של חברות הביטוח.

איזה שנה הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מדובר בסוזוקי סוויפט, כבר מחפשים כמה שבועות ולא מוצאים משהו שעונה לדרישות וזו דווקא כן.

ההיסטוריה של החברה סוחר מוסך מה שזה לא יהיה ממש עגומה, איזו דרך יש לי לברר את ההיסטוריה של הרכב לפרטי פרטים אם כן בכל זאת מעוניין לקנות? אתה היית ממליץ להתרחק אבל כן? תודה רבה ולילה טוב

אם מה שציטטתי בכתב מודגש אינו מדליק לך נורה דומה בראש, אז תרשה לי לתת לך מתג הדלקה.

פורסם

סוזוקי זיפט זה לא רכב כזה נדיר ויש המון שמתחזים לאנשים פרטיים והם סוחרים. המון. בקיצור תיזהר.

פורסם
המוכר צריך להוציא היסטורית טיפולים, בנוסף תבקש דוח סליקה של חברות הביטוח.

איזה שנה הרכב?

אם מה שציטטתי בכתב מודגש אינו מדליק לך נורה דומה בראש, אז תרשה לי לתת לך מתג הדלקה.

סוזוקי זיפט זה לא רכב כזה נדיר ויש המון שמתחזים לאנשים פרטיים והם סוחרים. המון. בקיצור תיזהר.

תודה רבה לכל המגיבים, נעזרתי בחבר שיש לו טיפה יותר גישה ממני, צדקתם לגמרי הרכב עבר תאונה מאוד קשה והוגדר כ אובדן גמור להלכה

הבחור נוכל מארץ הנוכלים וניסה לעקוץ.

ממליץ להתרחק כמו מאש מכל מי שקשור באיזשהי דרך לחברת ק.. מ. ר שירותי רכב

• תוכן חדש...