Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C Class Taxi שנתון 2016 לערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

כבר מספר שנים שאני חושב על רכישת מרצדס מונית לשעבר. קראתי פוסט ארוך כאן בפורום על בחור שרכש מרצדס מונית לשעבר, אך היא הייתה משנתון ישן יותר וצורה ישנה.

חיפוש ביד 2 מניב לא מעט תוצאות עם מחירים שמתחילים ב80 אלף ומגיעים לאיזור 110 אלף עם נתונים יבשים מעולים (150 אלף ק"מ וצפונה).

לפי מחירון יד 2 משוקלל, המחירון לשנתון הזה תלוי דגם וק"מ נע סביב ה70-80 אלף (אנשים דורשים 40 אלף מעל המחירון או שפספתי משהו?).

ברור לי שמחירון לוי יצחק הוא הקובע, אך אני יוצא מנקודת הנחה שאין הפרש של עשרות אלפים בין המחירונים.

כיום אישתי נוהגת בפג'ו 3008 דיזל פרימיום שנת 2018 והיא נוסעת כ200 ק"מ ביום.

אני מחפש רכב חסכוני, אמין, נוח ובטיחותי שיוכל לגמוע מרחקים בקלות.

אישתי מאוד מרוצה מהפג'ו, אבל הרכב צובר קילומטרים והמחירון יורד. אם אבחר במרצדס, אני פוטנציאלית יכול לרכוש רכב בזול יחסית, איכותי ושכבר ספג ירידת ערך רצינית.

דבר שמפריע לי, אך לא שובר שיוויון, הוא רמות האיבזור הדלילות בהשוואה לפג'ו שמלאה באין סוף מערכות בטיחות ונוחות.

אשמח לשמוע פרטים לגבי המרצדס הזו, האם היא נחשבת למוצלחת, אמינה, נוחה בדגם הטקסי? וכל פיסת מידע שתעזור לי להחליט אם להכנס להרפתקאה או לא.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הפיגו חטפה כבר את רוב ירידת הערך, כל החלפה לשם חיסכון תעלה לך יותר מאשר להישאר עם הקיים.

אם אתה מעוניין בדגם הספציפי מסיבות אחרות משהו אחר.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם לי לא ממש ברור הרציונל. אתה כבר מחזיק ברכב חדש יחסית ומאובזר שעונה על הדרישות שלך.

המחירון יורד? רכב זה לא מוצר שמניב תשואה, ולמי שנוסע הרבה מראש אין דרך לחמוק מירידת הערך המואצת.

מעבר לזה, מה יתן לך לקנות מרצדס משומשת? עלויות האחזקה לא יהיו נמוכות יותר, תקבל רכב ישן ובלוי יותר מהרכב שאתה מחזיק היום, ובפועל מכירת הפיג'ו היום תממש את ירידת הערך שהצטברה.

תהנה ממה שיש לך היום, כשהוא יתיישן לרמה שלא תשתלם לך להחזיק אותו, או כשתוכל להשתדרג לרכב מתקדם וחדש יותר יהיה נכון להחליף.

• תוכן חדש...