Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי התלבטות לגבי רכבים משפחתיים,הרכבים המשפחתיים עם שנתון יחסית חדש שראיתי הם סובארו אימפרזה ואופל אסטרה שמפוצצות במגרשי הליסינג. למשל, סובארו אימפרזה 2016 החדשה מוצעת ב-39-40(מהשכרהעם 109 אלף קילומטר). בסך הכל הסובארו אמינה והמנוע שלה לא הכי וואו,על אוטו כזה גם מוכנים לתת לי אחריות. מצד שני, אפשר לרדת לשנתונים 2013-2012 ולקנות רכבים עם הרבה קילומטר אך שמות יותר מפוצצים, כמו יונדאי קיה וכדומה.

התקציב שלי 40 אלף. זאת דילמה שיש לי כבר כמה חודשים,מה כדאי?

בסופו של יום אני רוצה אוטו שיסע בצורה סבירה, להגיע מנקודה A לנקודה B , ונבלה כמה שפחות במוסך. האם הסובארו עד כדי כך גרועה? תודה!

פורסם

הסובארו לא גרועה בכלל, אבל 110 אלף ב3 שנים זו שחיטה.

תחפש בתקציב הזה פורטה או i30 שמורה מפרטי משנתום 2014 2013, שיהיה קל יותר למכור גם כן בתור משומשת

פורסם
הסובארו לא גרועה בכלל, אבל 110 אלף ב3 שנים זו שחיטה.

תחפש בתקציב הזה פורטה או i30 שמורה מפרטי משנתום 2014 2013, שיהיה קל יותר למכור גם כן בתור משומשת

לא הבנתי, אז אני מקבל פה תמורה גדולה למחיר עבור הסובארו לא? כמו שקניתי בזול אני אוכל למכור בזול בסופו של דבר לא?

פורסם

ק"מ כזה גבוה ועוד השכרה זה לא מתכון לאמינות. מה שתחסוך בקניה אתה תוציא במוסך. התקציב שלך מכובד ואתה יכול לחפש יד ראשונה פרטי עם תיעוד טיפולים מסודר וק"מ עד 60-70 אלף. הרכב יהיה חדש יותר ואם טופל כראוי ולא עבר תאונות רציניות- אמין הרבה יותר מרכב ששחטו אותו בהשכרה.

אף אחד לא עושה לך טובה בהשכרה. תהיה בטוח שהחברות הללו עוד מרוויחות הרבה כי הם קנו את הרכב באיזה 20% מתחת למחירון כי הם לא קונים רכב אחד ולא שניים....והם עושים לך טובה שמורירים ממחירון לוי יצחק. אז הם לא חסידים ולא צדיקים.

פורסם

מה שאיתמר אמר

בנוסף, הסובארו תשתה דלק יותר מרכבים 'מבוגרים' ממנה עם מנועים וגירים אחרים

פורסם
ק"מ כזה גבוה ועוד השכרה זה לא מתכון לאמינות. מה שתחסוך בקניה אתה תוציא במוסך. התקציב שלך מכובד ואתה יכול לחפש יד ראשונה פרטי עם תיעוד טיפולים מסודר וק"מ עד 60-70 אלף. הרכב יהיה חדש יותר ואם טופל כראוי ולא עבר תאונות רציניות- אמין הרבה יותר מרכב ששחטו אותו בהשכרה.

אף אחד לא עושה לך טובה בהשכרה. תהיה בטוח שהחברות הללו עוד מרוויחות הרבה כי הם קנו את הרכב באיזה 20% מתחת למחירון כי הם לא קונים רכב אחד ולא שניים....והם עושים לך טובה שמורירים ממחירון לוי יצחק. אז הם לא חסידים ולא צדיקים.

איזה רכבים משפחתיים יש ב-40 אלף עם כזה קצת קילומטר? אפילו רכבי סופר מיני לא ראיתי..

פורסם
מה שאיתמר אמר

בנוסף, הסובארו תשתה דלק יותר מרכבים 'מבוגרים' ממנה עם מנועים וגירים אחרים

ראיתי שרושמים את זה הרבה, אבל במבחני רכב שראיתי ראו 1 ל-12, זה נחשב טוב

פורסם
איזה רכבים משפחתיים יש ב-40 אלף עם כזה קצת קילומטר? אפילו רכבי סופר מיני לא ראיתי..

ק"מ זה לא הכל, השאלה גם בכמה זמן ואיך. משפחתית מהשכרה סביר להניח שננהגה ע"י לא מעט נהגים שאין לדעת איך התנהגו אליה, ועשתה לא מעט ק"מ ב 3+ שנים שלה. לעומת זאת למשל קיה 2014 (לדגומא כמו שהציעו לך) עם אותו קילומטראז' תהיה כנראה עדיפה כי העומס עליה היה כנראה נמוך יותר (אותו ק"מ על זמן ארוך יותר) ואם היא פרטית לגמריי אז בכלל טוב.

אני מאחרונים שיגידו לך להתרחק מרכבי ליסינג למשל, אבל השכרה... הייתי אולי שוקל אם מדובר באיזשהו רכב מנהלים שלא ננהג לרוב ע"י כל העולם ואשתו אלא סביר שהיה מוצמד לאיזשהו מנהל בתור רכב ליסינג.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני לא מבין מה הפחד מקילוטראז' גבוה בזמן קצר. למכונית שנסעה 30000 ק"מ בפקקים של גוש דן יהיה פי כמה בלאי ממכונית שנסעה 100000 ק"מ בעיקר בנסיעה בינעירונית (באותו זמן)

עניין הקילומטראז' הוא בראש ובראשונה פסיכולוגי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הייתי קונה רכב מהשכרה.

אבל גם לא חסר כאלה מליסינג.

אני לא חושב שיש היום משפחתית שהיא עגלה.

יש זריזות יותר או פחות אבל כולן נוסעות "סבבה" בסופו של דבר.

אם אתה מתחבר לאימפרזה היא קניה טובה ותחזיק מעמד היטב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...