Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת רכב עד 40 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש רכב קטן (מיני/סופר מיני) עד 40 אלף ש"ח.

רוב הזמן אני לבד ברכב אז מרווח ונוחות במושבים האחוריים לא חשובים לי, גם התא מטען לא.

אני מחפש רכב חסכוני, חשוב לי שיסע טוב ויהיה נוח גם לנסיעות בין עירוניות ולא רק עירוניות.

רציתי לקנות ספייס סטאר והרעש החזק מהמנוע שלו מנע ממני, אז גם שיהיה מנוע פחות רועש מהספייס סטאר :wink:

רכב מאובזר טוב - פחות חשוב לי מהשאר אבל בונוס.

תודה לעונים :-)

פורסם

לשעתי האופציה הטובה היא שברולט ספארק, אמנם תצטרך לעלות לכיוון ה 45-46 אלף אבל הרכב חזק מהספייס סטאר, שקט יותר, מאובזר די טוב החל מרמת איבזור lt+.

זה המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לשעתי האופציה הטובה היא שברולט ספארק, אמנם תצטרך לעלות לכיוון ה 45-46 אלף אבל הרכב חזק מהספייס סטאר, שקט יותר, מאובזר די טוב החל מרמת איבזור lt+.

זה המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

תודה על העזרה :)

40 אלף זה המקסימום שלי וגם יותר מידי בשבילי, אני מעדיף באיזור ה30 ואם אין משהו כזה אז עד 40 מקסימום.

אשמח אם תוכל להציע רכב כזה באיזור ה30 אלף.

בנושא הספייס סטאר הלכתי על הרכב הזה הרבה בזכות מה שהעלת ואז כשהלכתי לראות את הרכב ולנסוע עליו הוא פשוט הרגיש לי כמו רכב ממש ישן לא תואם את השנתון (2015) והרעש היה חזק מידי והיו קפיצות באוטו וזה מה שגרם לי לרדת ממנו, אולי זה היה רק באותו ספייס סטאר ספציפי וזה לא משקף רכבים אחרים?

פורסם

זה אכן מתאר את הספייס למעט הקפיצות.

אם כך, הייתי בודק יונדאי i10 עם מנוע 1.2, היא פחות חיסכונית אבל תא נוסעים מודרני יותר בשילוב שני צבעים, הוא שקטה יותר ובעל מושבים נוחים יותר לדעתי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה אכן מתאר את הספייס למעט הקפיצות.

אם כך, הייתי בודק יונדאי i10 עם מנוע 1.2, היא פחות חיסכונית אבל תא נוסעים מודרני יותר בשילוב שני צבעים, הוא שקטה יותר ובעל מושבים נוחים יותר לדעתי.

אוקי תודה רבה

לגבי פיג'ו 208 מה אתה חושב? ראיתי פה בפורום הרבה על בעיה עם הרצועת טיימינג נשמע קצת מרתיע.

פורסם

הפיגו עדיפה על היונדאי בכול אספקט, אכן יש בעיה עם רצועת טיימינג שנוטה להתפורר, לכן אם מצאת רכב טוב הייתי ניגש למוסך על מנת לבדוק את רצועה, שכן התפוררות שלה יכולה להגרום להוצאות לא נמוכות.

חפש ברמת איבזור אקטיב המאובזרת לעומת אקסס.

פורסם
הפיגו עדיפה על היונדאי בכול אספקט, אכן יש בעיה עם רצועת טיימינג שנוטה להתפורר, לכן אם מצאת רכב טוב הייתי ניגש למוסך על מנת לבדוק את רצועה, שכן התפוררות שלה יכולה להגרום להוצאות לא נמוכות.

חפש ברמת איבזור אקטיב המאובזרת לעומת אקסס.

אוקי, תודה רבה עזרת לי מאוד

• תוכן חדש...