Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לאחר חיפושים מרובים אני שוקל לרכוש את אחת משתי המכוניות הללו (משומשות בשנתון 2014 - 2015).

האוטו נועד למשפחה צעירה.

מנסיעה בשתי הרכבים קיבלתי את ההתרשמות הבאה:

1. הסוזוקי מרווח יותר ובולם זעזועים יותר טוב מההונדה מכיוון שהוא יותר גבוה עם זאת בידוד הרעשים לוקה בחסר וכן רעש המנוע נוכח בתא הנהג

2. ההונדה הוא רכב נמוך יותר ומרגישים יותר את הכביש עם זאת בידוד הרעשים מעולה והמנוע שקט. כמו כן משיחה עם המוסכניק שלי הוא אמר שעלויות האחזקה של ההונדה יקרות בהרבה (טיפולים שוטפים, חלקי חילוף, פחחות וכו')

מה לדעתכם הרכב המומלץ יותר לרכישה, אני בעיקרון נוטה יותר לכיוון ההונדה כי הוא מרגיש לי מהוקצע ומעוצב ביחס לסוזוקי (הפשוט והפרקטי).

אני חושש לגבי עלויות התחזוקה הגבוהות.

עריכה אחרונה על ידי DarkLloth
פורסם

הקריטריון העיקרי שלך צריך להיות ההתאמה לצרכים - והצרכים שלך הם הובלת המשפחה. אני לא מכיר את ההונדה מקרוב, אבל ממבט חיצוני נראה כי הסוזוקי הרבה יותר מתאימה לצורך זה: גישה יותר נוחה לספסל האחורי ותא מטען יותר שימושי. אז נכון שההונדה יותר סקסית וכנראה יותר זריזה (תיבת ההילוכים של הסוזוקי מאטה את התגובות שלה), אבל כאשר תצטרך לטפל בילדים בספסל האחורי תדפוק את הראש פחות בתקרה, וכשתצטרך למלא תא מטען הסוזוקי יהיה עדיף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסוזוקי מתאימה מאוד למשפחה.

תהיה חסכונית יותר בדלק, ביטוח וטיפולים.

כן, היא רועשת בהאצות. אבל לא משהו ממש חריג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היו מקרים שהגיר הרציף בסוזוקי התפגר. תיקון שלו מאד יקר.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הבנתי ,בהמשך לתגובתו של menir1.

האם שווה לרכוש רכב יד 2 סוזוקי מסוזוקי טרייד אין 2015 אשר החליפו לו גיר ?

הנה הבדיקה שלו

Suziki.jpg

פורסם
הבנתי ,בהמשך לתגובתו של menir1.

האם שווה לרכוש רכב יד 2 סוזוקי מסוזוקי טרייד אין 2015 אשר החליפו לו גיר ?

הנה הבדיקה שלו

קודם כל הבדיקה מטעמך או מטעמם? דבר 2 תבדוק מה סיבת החלפת הגיר

פורסם

שאלה טובה. ניסיתי פעם לשאול במוסך על הסיפור הזה, קיבלתיתשובה מתחמקת (ומדובר במוסך שאני מטופל בו במכוניות כבר קרוב ל-20 שנה). גם במרשתת לא מתצאתי תשובה ברורה. הרושם שלי היה שמדובר בסדרות ייצור מוקדמות, אבל לא הייתי מסתמך על המידע הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...