Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפון חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה cx5 שנת 2016 שאותה אני מתעתד להחליף בקרוב ברכב חדש מהיבואן (רכב נכה לאחר 3.5 שנים)

יש לציין שאני מאד מרוצה מהרכב וכל חווית הנסיעה אבל כאמור הגיע הזמן להתחדש.

התקציב (כולל העזרה מביטוח לאומי) כ 175K

נסועה שנתית כ 12K רובם בעיר

רק ג'יפונים על הפרק מבחינתי (עקב מגבלה בריאותית הנוחות משחקת תפקיד) יש לי כמה אופציות כרגע על השולחן:

ראב 4 בנזין

ראב 4 היברידי

מאזדה CX5, למען האמת זה הרכב הפייבוריט אבל הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהדגם החדש מגיע עם ריפודי עור בלבד, מעולם לא היה לי רכב עם ריפודי עור ומרתיע אותי במיוחד בחום הישראלי איך ההרגשה להדבק לריפוד כזה, או לתחזק אותו (לא לדבר על 3 ילדים מאחור)...

לתגובת בעלי ניסיון (וגם לא) אשמח

פורסם

ריפודי עור מאוד חמים בקיץ, אבל מצד שני ממש קלים לניקוי עם ילדים...

ככלל, אני לא ממליץ לקנות את אותו הרכב שוב, קח טויוטה, צריכת הדלק תשתפר מאוד, כך גם הכוח של הרכב.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

נראה לי שהראב 4 ההברידית לא רלוונטי בגלל שהמיסים עליו נמוכים יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אפשר הצמד סיטרואן C5 ואו ה 3008 אופציות טובות ונוחות מהמאזדה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

4 רכבים היו לי עם ריפודי עור, כולל שחורים - אף פעם לא הרגשתי שחם לי איתם.

מדליקים מזגן וזהו....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מ-175000 שקל, עוד יישאר לך הרבה עודף, אם תקנה את המיצובישי אקליפס-קרוס.

גיפון עם מנוע טורבו, זריז ומהיר, מאובזר קומפלט, עם כל הפינוקים. גם מבחינה בטיחוטית.

גרסת ה-INSTYLE האמצעית, מגיעה אפילו עם גג פנורמי, וללא ריפודי עור,

ואם תקנה אותו כ-"0" ק"ם, תוכל לקזז את המחיר, מול מחיר היבואן, בעוד 20000 שקל.

פורסם

ברכישה של רכב עם סיוע מביטוח לאומי אין אפשרות לרכוש רכב מ-0 ק"מ.

מיצובישי אקליפס קרוס שתיין דלק, תא הנוסעים שלו פשוט וזול ויחד עם התנהגות הכביש לא עומד ברמה של טויוטה ראב 4 או מאזדה CX-5.

לדעתי מבין שלושת הרכבים שציינת לדעתי המאזדה הכי מוצלח, הוא מאובזר, איכותי, נוח ועכשיו גם מציע אבזור בטיחות כמקובל. כשהגיע הדור השני ב-2017 הייתה אפשרות להזמין רכב ללא ריפודי עור, תוכל לבדוק אם האפשרות עדיין קיימת.

אם אתה מחפש אופציות נוספות אז סיטרואן C5 איירקרוס ופיג'ו 3008 שהוצעו כאן בהחלט שווים בדיקה אבל בדגמי הבנזין המאובזרים הם חורגים מהתקציב, הדיזל פחות מומלץ בנסיעה שרובה עירוני והנסועה השנתית הנמוכה לא תייצר חיסכון מהותי בדלק.

פורסם

מיצובישי אקליפס קרוס שתיין דלק, תא הנוסעים שלו פשוט וזול ויחד עם התנהגות הכביש לא עומד ברמה של טויוטה ראב 4 או מאזדה CX-5.

לדעתי מבין שלושת הרכבים שציינת לדעתי המאזדה הכי מוצלח, הוא מאובזר, איכותי, נוח ועכשיו גם מציע אבזור בטיחות כמקובל. כשהגיע הדור השני ב-2017 הייתה אפשרות להזמין רכב ללא ריפודי עור, תוכל לבדוק אם האפשרות עדיין קיימת.

אם אתה מחפש אופציות נוספות אז סיטרואן C5 איירקרוס ופיג'ו 3008 שהוצעו כאן בהחלט שווים בדיקה אבל בדגמי הבנזין המאובזרים הם חורגים מהתקציב, הדיזל פחות מומלץ בנסיעה שרובה עירוני והנסועה השנתית הנמוכה לא תייצר חיסכון מהותי בדלק.

כרגע ה CX5 האופציה המועדפת, ביררתי עם מאזדה כל הרכבים עם ריפוד עור (דרך אגב הבנתי משיחה איתם שיש להם רכבים במלאי, כנראה נתקעו עם מלאי עודף וגם בגלל סוף השנה המתקרב הם יתנו הנחה של כמה אלפי ש"ח מה שלא יקרה במידה ואקנה ראב 4) .

השאלה העיקרית כרגע במיוחד לבעלי ניסיון, האם ריפוד מעור שחור ברכב שאין לו חניה מקורה זה דיל ברייקר ?

פורסם

את יכולה לפתור את הבעיה בקלות אם תפרסי מגבת על המושבים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי לא דיל ברייקר.

רק תוודא שהמושבים נוחים לך.

לך לראות את הרכב.

ויש להם גם עור לבן, לא רק שחור.

כרגע ה CX5 האופציה המועדפת, ביררתי עם מאזדה כל הרכבים עם ריפוד עור (דרך אגב הבנתי משיחה איתם שיש להם רכבים במלאי, כנראה נתקעו עם מלאי עודף וגם בגלל סוף השנה המתקרב הם יתנו הנחה של כמה אלפי ש"ח מה שלא יקרה במידה ואקנה ראב 4) .

השאלה העיקרית כרגע במיוחד לבעלי ניסיון, האם ריפוד מעור שחור ברכב שאין לו חניה מקורה זה דיל ברייקר ?

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ממש לא דיל ברייקר. כבר דובר על זה כל כך רבות...

מזגן ברכב מודרני מתמודד עם הכל תוך שניות עד דקות.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)

לגבי קנייה מ- "0" ק"ם, צודק. שכחתי את נושא הסיוע.

את האמת? האקליפס קרוס מרגישה טיפה זולה ליד המזדה. אבל היא גם עולה הרבה פחות. גם ישירות מהיבואן.

בסעיפים, מנוע/גיר/בצועים/תאוצות ביניים/וצריכת דלק אפילו,{למי שזה חשוב לו כל כך ברכבים מן הסוג הזה}, המיצובישי טורף כאן את הקלפים.

רוב הגיפונים,{מלבד ההיברידיים} ידועים בצריכת הדלק שלהם.

לא הייתי קורה לאקליפס קרוס "שתיין דלק". בטח לא מול ה-CX-5.

צריכת הדלק האמיתית, לפי אתר אוטו:

מיצובישי אקליפס קרוס צריכת דלק - אוטו

מאזדה CX-5 צריכת דלק - אוטו

אבל בסופו של יום, הקנייה הטובה יותר כאן, תהיה באמת המזדה.

[כאשר זה גם בא לידי ביטוי במחיר]

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

הוא לא מרגיש טיפה זול לעומת המאזדה אלא זול משמעותית.

המחיר מהיבואן אחרי הנחה משקף את הערך האמיתי של הרכב.

הוא לא טורף שום קלפים מבחינת יחידת ההנעה. סקודה קארוק וסיאט אטקה חלשים ממנו אבל קלים ומציעים גיר עדיף וביצועים טובים בהרבה עם צריכת דלק חסכונית באופן משמעותי. אני נהגתי ברכב מספר ימים וגם מדדתי את צריכת הדלק, לא סתם זרקתי שתיין, הרכב הזה מגיע בקלות גם ל-8 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת ודיי נורמלית. מאזדה CX5 בתנאים דומים היה חסכוני יותר, שלא להזכיר שוב את סיאט אטקה או סקודה קארוק שהיו חסכוניים באופן משמעותי.

פורסם

הוא לא טורף שום קלפים מבחינת יחידת ההנעה. סקודה קארוק וסיאט אטקה חלשים ממנו אבל קלים ומציעים גיר עדיף וביצועים טובים בהרבה עם צריכת דלק חסכונית באופן משמעותי. אני נהגתי ברכב מספר ימים וגם מדדתי את צריכת הדלק, לא סתם זרקתי שתיין, הרכב הזה מגיע בקלות גם ל-8 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת ודיי נורמלית.

תראה,

זה לא חכמה למצוא רכבים חזקים וחסכוניים, בסגמנט.

אבל אני{לפחות}, התייחסתי להשוואה מול ה-CX-5. המזדה מתעלה עליה בכל פרמטר, מלבד, סעיפי מנוע, גיר, ביצועים..

אבל אם מכניסים את רכבי ה-VAG,שהזכרת, עם כל הכבוד, צץ לו פתאום "אלמנט" האמינות, בנוסף.

כי, מה לעשות, יחד עם הביצועים החזקים, עולה עניין הנסיעה בפקקים, ורקורד האמינות שמתנוסס מעל הרכבים הללו.

{ולא מעוניין לפתוח שוב תיבת פנדורה בנושא. }.

האקליפס זולה, ומשקפת את מחירה.

המזדה יקרה יותר, ומהווה קנייה טובה מאוד.

אבל אם גלשנו לצריכת הדלק, אינני יודע באיזה רכב נסעת, ובדקת,

ייתכן שלא סיים הרצה? או עם תקלה כזו או אחרת?

כי אני, עם ה-ASX INSTYLE 2019 שלי,{הסופר מיושנת, בת 10 שעברה ניתוח פלסטי ב-2017} ,בעלת מנוע 2000 סמ"ק, אטמוספרי, הגעתי ל-11 ק"ם לליטר, בשטח עירוני, עם עליות, וקצת מזגן, גם , בצג, וגם בפועל בתדלוק משאבה.

יש רכבים שהצהרות היצרן בדבר צריכת דלק נכונה, ויש כאלה שרחוקות מהמציאות.

20191021_113856.jpg

הצהרת היצרן לגבי ה-ASX יצאה מאוד קרובה למציאות

ובכלל, בהתייחס לכותרת הנושא, אפשר היה להציע גם ספורטאגי טורבו 1600, או טוסון.

אלו לא רכבים נדירים, וכאשר רוצים למכור אותם, יהיה הרבה יותר קל מאשר רכבים אירופאיים>, [כפי שהציעו חלק מהחברים כאן].

אני דווקא בעד רכבים אירופאיים, אבל מה לעשות? אנו חיים בישראל, ולפעמים צריך לחשוב גם על מכירת רכב עתידית קלה יותר...

• תוכן חדש...