Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח להמלצה לרכב קטן וחסכוני שישמש בעיקר כרכב שני במשפחה, אך עם נסיעות מרובות בעיקר בתוך העיר, אבל גם מרחקים של 10-15 ק"מ בכבישים בין עירוניים.

הדגשים:

1. חסכוני בדלק (ידני היא אופציה מבחינתי)

2. אמין וזול יחסית לתחזוקה

3. בטיחות - ברכב יהיה גם כיסא תינוק

4. אשמח לישיבה יחסית גבוהה

5. כמה שיותר מרווח ביחס לגודל הקטן (ב"קטן" אני בעיקר מתכוון לקצר באורך)

פחות חשוב לי נוחות נסיעה ואיכות פלסטיקה וכדומה.

אשמח מאוד לכיוונים והמלצות.

תודה מראש 8)

פורסם

הייתי בודק סוזוקי סוויפט , אמינה, תא קטן קטן ביחס לסופר מיני אבל המרווח ממוצע, מושב אחורי נוח.

רנו קליאו דור 4 עם מנוע 0.9 טורבו, די זריזה ומאובזרת אך בעיר מרגישה נוקשה, מושב קדמי נוח אם כי לי חסרה תמיכת צד.

פיגו 208 אופציה נוחה, חפש ברמת איבזור אקטיב, יש מחלה במנוע בפיורטק של רצועת טיימינג מתפוררת באזור ה 50-60 אלף, הייתי בודק את מצבה במוסך, היתרוןמהוא במחיר רכישה זול.

פאביה/איביזה עם מנוע 1.4 גם אופציות טובות, הפאביה מעט מרווחת יותר אך יש תחושה של רכב פחות רחב מקדימה.

כול הרכבים מתייחסים לדגמים הידניים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הזה לא נראה לי שתמצא רכב שמאוד בולט בבטיחות וגם יענה על שאר הדרישות.

כיוון שידני בא בחשבון הייתי בודק דברים כמו פיאט פנדה, פג'ו 108 (1.2 ידנית), נראה לי שבסך הכול הן יענו על הדרישות שלך, אף אחת מהן לא מצטיינת בבטיחות, אבל כמו שכבר אמרתי - אלו האופציות בתקציב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הספייס הוא אוטומטית.

מציע לקרוא את הסיכום 5 שנים שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?676431-מיצובישי-ספייס-סטאר-2014-סיכום-5-שנים

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניאן מיקרה גם יכולה לבוא בחשבון, חסכונית גם בגירסתה האוטומטית. ישיבה גבוהה יחסית. יש היצע גדול בשוק, והמחירים בהתאם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני משוחד - מוכרים כרגע את הרכב של אשתי - סיטרואן C1 גיר ידני. רכב מאאאאד מפתיע לטובה, מאד נוח שיכוך הדרך כמיטב הצרפתיות, זריז יחסית וחסכוני מאד. ברשותנו כמעט 5 שנים (מפברואר 15) אפס תקלות!!!

תא המיטען קצת קטן, המרווח מאחור למבוגרים לא משהו והסאונד של מערכת המולטימדיה לטעמי גם לא משהו (אבל אני בעל דרישות בתחום את אשתי זה סיפק בהחלט)

פורסם

כן, הדגם הידני מ-2016 יכנס בתקציב

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה,

האם גם השברולט ספארק באה בחשבון? מתאימה לדרישותיי?

בהחלט עונה לדרישותייך, לפני הסיטרואן הייתה לאשתי ספרק ידנית. הספרק רכב מאובזר זריז אמין אבל פחות חסכוני ופחות נוח מהסיטרואן

• תוכן חדש...