Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 208 GTI ,או מיני קופר S. הרכב אמור לשרת אותי כרכב דיילי ומידי פעם טיולי נהיגה וקצת מסלול.העדיפות לגיר ידני בכל אחת מהם. הקופר S הבנתי שיקרה לאחזקה בגלל שמשתייכת למותג BMW ,לא יודע איך היא לנסיעה יומיומית מבחינת נוחות וכ'ו. הפיג'ו מחקירה קצרה הבנתי שמהנה לנהיגה ובאופן כללי לא יקרה לאחזקה. האבארט הייתי מכוון לטוריסמו בשנים 2013 והלאה ,לשכן שלי היו 5 אבארטים והוא קרוב מאוד לקהילה של הבעלים שלהן ,הרכב מהיר מאוד בעיקר בסיבובים ועם אחיזה מעולה ,אני מפחד מזה שהוא יהיה נוקשה מדי ליום יום אבל נוטה לכיוון שלו. מה דעתכם גם על קניית אבארט 500 סקורפיונה 2013 עם 111,000 ק"מ משופרת ל 180כ"ס. האם המנוע כבר עם בלאי גבוה "ועייף"? או שאין מניעה לקנות כזה רכב?

אשמח לתובנות לפה או לשם אם למישהו יש את אחד הרכבים או התנסה בכולם.

תודה מראש לעונים.

פורסם

למה לא איביזה קופרה מהדור האחרון בעצם? רכב חזק מאוד בעל התנהגות כביש מעולה ופוטנציאל שיפורים מטורף , גיר ידני וגם נכנס בתקציב של כל מה שאתה מציע כאן

פורסם

אפשר להגיד על איביזה קופרה הרבה דברים, "התנהגות כביש מעולה" הוא ממש, אבל מ-מ-ש, לא אחד מהם. אחד הרכבים עם ההתנהגות הכי פחות מגובשת וצפויה שיצא לי לחוות. והתנהגות לא צפויה זה לא טוב כשאתה נמצא על גבול האחיזה.

האבארט 500 היא צעצוע שלמחיר שלו אין שום הצדקה פרקטית או הגיונית. היא קטנה וצפופה, קשה ולא נעימה, חלשה, לא מתנהגת טוב, תנוחת ישיבה גרועה (וזה נאמר בעדינות), וכל זה במחיר כנראה כפול מ-208 באותו גיל.

ה-208 היא כנראה החבילה הכי שלמה שאתה יכול לקבל בקטגוריה הזאת. המחירים סבירים, ההתנהגות טובה, יש מספיק כוח, יש מספיק אבזור, היא מספיק נוחה בשביל לשמש כדיילי ומצד שני מספיק מערבת ומהנה בשביל שתהנה ממנה בטיולים. שני החסרונות העיקריים שלה הם תהודה מעצבנת בתא הנוסעים במהירויות/סל"ד מסויים, וידית הילוכים מעורפלת עם מהלך ארוך.

הקופרS, באותו מחיר של ה-208 תהיה זקנה יותר ופחות טובה בכל אספקט חוץ מההתנהגות, ובאותו גיל תהיה טובה יותר בכל אספקט חוץ מנוחות, אבל גם משמעותית יותר יקרה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
למה לא איביזה קופרה מהדור האחרון בעצם? רכב חזק מאוד בעל התנהגות כביש מעולה ופוטנציאל שיפורים מטורף , גיר ידני וגם נכנס בתקציב של כל מה שאתה מציע כאן

אם אתה ממליץ על רכב שאתה מוכר בזה הרגע, רכב שפות"ש אפילו לא שקל - המינימום של המינימום זה לעשות גילוי נאות בעניין.

פורסם

Morningstar , אני מאוד מעריך את התגובה שלך (למרות שאולי קצת תוקפנית וחשדנית) אבל בוא תתן לי אתה גילוי נאות שאולי ישפוך לי קצת על אור על דברים שאני לא יודע/לא מבין . אבל מה שאני כן מבין זה שהקופרה היא כן אופציה שנכנסת תחת ההכלה של "רכב ספורטיבי" "גיר ידני" "חזק" "לא גדול"(בדיוק כמו כל שאר האפשריות שפותח השרשור נתן כאן) ולכן גם המלצתי על הרכב הנ"ל - בין אם אני מוכר אחד כזה או שבכלל אין בבעלותי אחד כזה .

פורסם

גרועות מאיזו בחינה?(שוב , אני אשמח לדעת סתם כי זה מעניין ואולי אני לא יודע משהו) אני גם לא משתמש ברכב כמעט ובייחוד לא נכנס למסלולים ולחיצות לכן הדעה שלי בנושא היא מהנקודת מבט של משתמש רגיל ופשוט - לעומת הלאון שהייתה לי הרכב מתנהג הרבה יותר טוב בגלל זה רשמתי התנהגות כביש מעולה כי זה מה שאני מכיר !!! בנוסף גם מבחינת נתונים ייבשים יש לה כמה פיצ'רים שלמשל ב208 אין - מתלים אדפטיביים וגם XDS . ולדעתי? ה208 לא נראת טוב בכלל אבל על טעם וריח ....

פורסם

אני לא יודע מה התקציב של פות"ש אבל מה לגבי אופל קורסה opc, נשמע כמו רכב שיכול להיכנס לרשימה שהוא הציג.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

ה opc מביקורות שראיתי, נראית נהדר (לטעמי) ורכב עם אחיזה וביצועים טובים

אבל חיסרון ענק ליום יום עם נוקשות בלתי נסבלת.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יכול להציע לך לשקול גם שירוקו. בסיס מעולה לשיפורים אם אתה בעניין ובכללי רכב עם התנהגות מאוד ספורטיבית.

• תוכן חדש...