Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

יש באפשרותי לקנות את הרכב של ההורים, מיצובישי אטראז' 2016 עם קילומטראז 70,000 במחיר טוב (די הרבה מתחת למחירון).

בגלל שאני מכיר את הרכב אז אני יודע שהוא שמור ומטופל.

האופציה השנייה היא לרכוש ספייס סטאר 2019 חדשה בעסקת ליסינג במחיר בפער של 12% מתחת למחירון.

ההתלבטות היחידה שלי לגבי האטראז' היא שעוד מעט הרכב יתחיל להתיישן ותהיה לא עלות אחזקה גבוה (כהרים ההורים ולי אין ככ מושג ולכן מתייעץ).האם נכון שאחרי 100,000 ק"מ כבר לא משתלם להחזיק או שאלו שטויות?

אני מכיר את האטראז מהצבא ובניגוד לדעה הרווחת ואולי בגללי צרכי הצנועים (לא צריך חיית ביצועים וצריכת דלק חשובה) אני חושב שזה אחלה רכב למחירו.

תודה מראש,

איתן

פורסם

מה מחיר רכישה של האטראג?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם ככה הייתי הולך עליו, איבוד ערך כבר קטן ביחס לרכב חדש, אתה מכיר את הרכב והאמת שהרכב לא ישן אז לא אמורות להיות תקלות.

אצלנו ספייס סטאר בת 5.5 עם 104 אלף ק״מ ללא תקלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אלה האופציות היחידות אז גם אני חושב שהאטראז' עדיפה לך.

בסך הכל מדובר באותו הרכב עם הבדלי עיצוב ובגאז' והספייס אמנם עברה מתיחת פנים אבל השינויים לא משמעותיים.

אתה מקבל רכב שאתה כבר מכיר ויודע מה עברו ואיך טיפלו בו והמחיר מאוד אטרקטיבי. הרכב עצמו אמין ולא מפגין בעיות מיוחדות והטיפול בו פשוט וזול.

המחיר שבו הוא מוצע לך שווה קרוב בערכו לירידת ערך שהספייסטאר תספוג ב-3-4 שנים אצלך. גם אם תיסע באטראז' 3 שנים ובסופן תזרוק אותה לפח עדיין תפסיד פחות כסף.

פורסם

אין לך מה לדאוג מבחינת אמינות, אצלנו ביחידה כולן מעל 200,000 ק''מ ואנחנו קורעים להן את הצורה ואין תקלות מיוחדות.

חוץ מזה אני מבין שאתה מכיר את הרכב ומוכן לחיות איתו.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מדהים איך תקלות זה עניין של השקפה.

יש לי חבר שהוא ואשתו בקבע ולכל אחד מהם אטראז.

כשאמרתי לו שזה נחשב לרכב מאוד אמין ואין תקלות בגלל זה הצבא לקח אותו הוא התחיל לצחוק ואמר שהוא לא מבין על מה אני מדבר.

הרכב עם לא מעט תקלות גם אצלו וגם אצל אשתו (כמובן שהם נוסעים המון).

הנקודה היא שאם זה היה אותו דבר אבל עם לוגו של פג'ו כולם היו קורעים את המותג.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...