ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,578 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 549 צפיות
קניתי קורולה 2016 באלדן. רכב שהיה בליסינג שני נהגים עד עכשיו. לדבריהם הם נותנים לי את האפשרות לבדוק את הרכב במכון מקצועי (באופן רשמי הם מעבירים את הרכב בדיקה ותיקון לפני שמוכרים אותו) ואחריות התיקונים עליהם. לא כ"כ הייתה לי האפשרות להיות מעורב בפרטי הקנייה (קיבלתי עזרה כלכלית מהאבא היקר שלי אבל כתוצאה מכך בעל המאה נהיה גם בעל הדעה ולא כ"כ יכולתי להיות מעורב קודם הקניה) ואני מדבר כבר אחרי שהרכב אצלי (יש באלדן איזו אפשרות להתחרט או משהו כזה אבל לא נראה משהו ממש מעשי). אני רוצה לבדוק את הרכב במקום שיתן לי מענה מקצועי ככל הניתן ויהיה אמין ביותר ומצד שני שאלדן יקבלו את הדו"ח שלו לצורכי תיקונים ועל אחת כמה וכמה אם מדובר בפגיעה שאני ארצה מחמתה לבטל את העסקה (במקרה כזה אפש…
הודעה אחרונה מאת יוני380, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אנו מחפשים לרכוש רכב שני למשפחה,שיהיה מיועד לנסיעות קצרות בלבד בתוך העיר. פיזור לגן ונסיעה לעבודה וחזרה אותו מסלול בחזור (15-10 דק כל כיוון) .לרוב נסיעה של הורה + ילד. קילומטרים בודדים כל יום. מעוניינים ברכב זול ככל הניתן, אך מצד שני הכי אמין שניתן להשיג בתקציב של 15אלף +/-.מאמין שפחות מזה יהיה בעייתי. בגדול זו הדרישה היחידה,אמינות.להימנע מטיפולים וכניסות למוסך.לתדלק ולנסוע.בעדיפות אוטומט אבל לא קריטי. פחות קריטי החיסכון,הריווח,הגודל וכו'... מראש אגיד שחברים ומכרים שונים ממליצים לי ללכת רק על רכבים יפניים/קוריאניים בטענה שרכבים בשנתונים 2011 ומטה יהיו אמינים יותר ליצרניות היפניות/קוריאניות מאשר הצרפתיות והשברולט שאותם ניתן למצוא גם…
הודעה אחרונה מאת rozmanro, -
-
רנו גרנד קופה
מאת d_medic- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 531 צפיות
ראיתי את הרכב בגרסת דיזל שלו, נראה מרשים נח ומפנק במחיר אטרקטיבי, הבחור אמר שזה כבר יותר אכב יפני (ניסן) מצרפתי.. לא הבנתי... אשמח להסבר. כי הדילמה שלי היא ממקום אחר, ניסן מהחווית עבר שלי רכב שמרגיש פלסטי פשוט ללא זוהר, והרנו זכורה לי כרכב לא אמין במיוחד שמזדקן באופן נוראי עם יבואן בעייתי ויקרן בעל תודעת שירות לקויה... אשמח לדעת מנסיון עם הרכב, המותג וכו... תודה Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 75 תגובות
- 13.8 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לקנות סיאט איביזה חדשה 2020, אבל חושש מכמה דברים שנראים לי הגיוניים אבל בעיתיים בו זמנית. הdsg7, תיבת ההילוכים שמגיעה בעסקת החבילה ואי אפשר לדלג עליה או לשנות אותה. יש הרבה מאוד פוסטים בפורום הזה ו/או בפורומים אחרים על כך שתיבת ההילוכים הזאת היא בעייתית. לפי ההבנה שלי (תתקנו אותי אם אני טועה), הבעיות המרכזיות הן שחיקת הקלאץ בגדול. אני הבנתי שזה נגרם בגלל פקקים, עכשיו לא מפריע לי שזה נגרום כל עוד יש לזה פתרון. הפתרונות ששמעתי עליהם הם: שימוש בידני / S בפקקים, לחכות כשרכב נע מספיק ואז ל"זחול" אליו וגם בעצירה מלאה ללחוץ חזק מהרגיל על ברקס כדי שהסל"ד ישאר פחות מ1000. ממש חשוב לי לדעת: 1. לבעלי המקצוע: האם הפתרונות שהסקתי נכונים? ה…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
שלום, הייתי רוצה להרגיש את הרוח בשיער לפני שהוא נעלם ולכן אני מחפש רכב קבריולט אוטומטי, כל השאר פחות חשוב. הרכב היחידי שמצאתי ביד 2 משנתון 2010 ומעלה במחירים האלו הוא פיאט 500 יד שלישית+ וזה קצת חבל כי במדינה שטופת שמש כמו שלנו הייתי בטוח שסוג הרכב הזה יהיה יותר נפוץ... האם תוספת של עוד כמה K תעזור בחיפוש או שכדי לי לוותר על החלום?
הודעה אחרונה מאת justanormalguy, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 528 צפיות
שלום מעוניין לרכוש רכש מסחרי בין השנתונים 2010-2012, אשמח לדעת איזה מבין המסחריות בשנתונים האלו המומלצת ביותר. קנגו/ברלינגו/קונקט/דיאבלו
הודעה אחרונה מאת din264, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחזיק בפיקנטו 2014 מחירון 35,500 חושב למכור ולקנות רכב בחצי מחיר. ובכך גם ארוויח את הרווח מן המכירה, וגם לא אצטרך לעשות ביטוח מקיף יותר. מדובר בחיסכון משמעותי הכיוון הוא רכב קטן גיר אוטומטי בסך הכל מה שהכי חשוב זה אמינות וצריכת דלק, ואם אפשר שגם יראה סביר. מה אני יכול להביא בתקציב הזה?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי כיום אני עם סוזוקי סוויפט ידנית 2012, ומרוצה עד השמיים. היום אנחנו זוג + תינוק + כלב, שעיקר הנסיעות שלנו הן נסיעה פעם בכמה שבועות לאיזור הצפון (לא נוסעים ביום-יום), ולכן קיבלתי הוראה לשדרג את הרכב למשהו גדול ומרווח יותר. אם כבר משדרגים אני רוצה שיתאים גם לעתיד שיוכל להכיל את הכלב באיזור תא המטען + שני כסאות מאחור. אז כרגע הנטייה שלי היא ללכת על סוזוקי קרוסאובר ידנית 2015\2016, בתקווה שהוא מוצלח כמו הסוויפט (ומעבר לכך מתאים מבחינת הגודל). אז בגדול השאלה שלי היא - ממליצים\דיס-ממליצים? רכבים אחרים שכדאי לי לקחת בחשבון? (תקציב - עד 60K, משומשת וידנית) תודה!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 568 צפיות
אשמח לחות דעת. תודה
הודעה אחרונה מאת Shelly2020, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה הורכז שהרכבים החדשים שהצבא ירכוש לרס"נים ולנגדים הבכירים הם יונדאי i20 וסיאט איביזה, האם אתם חושבים שזה ישפיע בעתיד על השוק שלהם כשתיהיה הצפה של רכבים כאלה והמחיר ירד עקב ההיצע המטורף ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 14.7 אלף צפיות
צריכת דלק אמיתית של יונדאי גטס 2005 אוטומט 1350 סמ"ק בממוצע, בדרך עירונית ובין עירונית. תודה!
הודעה אחרונה מאת מאיר נ., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש דלקן, כל השאר משלם לבד. מחפש בעיקר אמינות, בטיחות עבור הילדים ונוחות נסיעה. אוהב לטייל בסופ"ש, אם יש גם רכב בתקציב הזה שיכול גם לתת הנאה בשבילי קק"ל וכדמ' זה בכלל מצויין. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבת שלום, נתחיל בזה שאני לא מבין גדול במכוניות . להלן העובדות: 1. מחליף מקום עבודה למקום קצת יותר מרוחק (כ-20 ק"מ לכיוון) ולכן זקוק לחדש את הרכב (כרגע מאזדה 3 2009 שזמנה עבר). 2. הרכב אינו הרכב העיקרי במשפחה, כיוון שלאשתי יש רכב חברה עם דלק חינם.חוץ מעבודה לא יתבצעו הרבה נסיעות איתו. 3. הציעו לי ליסינג תפעולי של שלמה, ב2 רמות מחיר - 2850 (208,יאריס...) או 3500 (נירו, ASX...) 4. בעל הון התחלתי של כמה עשרות אלפי שקלים. 5. בעל כטיס "חבר". 6. זקוק לרכב חסכוני, אוטומתי, כיפי (כמה שניתן) ובטיחותי. כיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נאלץ לעסוק בנושא (הרכב הקודם הורש מאבי) זקוק לעצתכם והמלצתכם. :lol: תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אשמח לקבל את עזרת הפורום בבחירת הרכב הבא שלי. יש לי הונדה ג'אז 2011, שאני בתהליך מכירה שלה ומחפש להשתדרג לרכב בעל מאפיינים דומים. האופציות על השולחן כרגע הן מאזדה 2 דינאמיק (יד שניה תחילת שנתון 2019) עם 30 אלף קמ (מפרטי) ב-78 אלף שח. טויוטה יאריס היברידית flow חדשה שנתון 2020 (תתקבל בתחילת ינואר) ב-97 על הכביש (יבואן מקביל) ממה שראיתי היאריס חסכונית יותר ושומרת מחיר כחדשה טוב גם ביחס למכוניות יד שניה. אני נוסע כ-11 אלף ק"מ בשנה, ואם לוקחים בחשבון משמעות לירידת הערך (הפסד כספי לאחר 3-4 שנים) וצריכת דלק אני חושב שהיאריס תצא זולה אחרי 4 שנים בכ-10K שח. אשמח לשמוע דעתכם לפני החלטה על רכישה.
הודעה אחרונה מאת Ophir14d, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברה נמאס לי כבר לתחזק גולף הישן (2003) שלי ורוצה להתקדם למשהו יחסית חדש יותר תקציב 40000-50000 ש''ח שנת 2015+ קילומטראז' נורמלי (עד 80000) לא כולל רכבי מיני (פיקנטו, i10, ספארק וכו') לא ידני עד עכשיו לאחר סריקה של שבוע מצאתי כמה רכבים: סיאט איביזה 1.2 ושקודה פאביה בתקציב הזה... עוד לפני מו''מ. האם יש עוד דגמים מקבילים שפספסתי ??? המלצה מניסיון אישי אולי ... תודה לכל תגובה
הודעה אחרונה מאת Galat, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 638 צפיות
אני לא רוצה רכב ענק, מחפש משהוא בגודל הג'אמפי שהוא בינוני, (ולא קטן כמו הדובלו) מנוע חזק ורכב אמין זה חשוב מאוד! תקציב עד 50 אלף ש"ח בעיקר להובלת ציוד לאולמות. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Danieltz19, -
פורד קוגה החדשה 1 2
מאת sayko2- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום, אשמח לשמוע ביקורות לגבי הפורד קוגה החדשה. מדובר על דגם טיטניום (160 אלף) האם שווה קנייה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת tepic, -
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מחפש ג'יפ\ג'יפון אמין ועם כוח יחסית סביר מתלבט בין שלושת הדגמים האלה, מה דעתכם חיסרונות יתרונות ותמורה למחיר? מתכנן לקנות יד 2 2017 ומעלה תקציב עד 140
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 894 צפיות
שלום לכולם, עזרתכם בצמצום אופציות לבחירת רכב עבור בת הזוג. קצת נתונים: 1)אוטומט. 2)נוסעת בממוצע כ14K בשנה כשרובם עירוניים. 3)רכב קטן (האצב'ק ) 4)עד 30K (לא כולל ביטוחים ושאר ירקות). תודה לעוזרים .
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום חברים, עקב התרחבות המשפחה אנחנו צריכים לקנות רכב 7 מקומות. אנו מעוניינים בג'יפ ולא ברכבים המשפחתיים. התקציב הוא מקסימום 130 אלף ש"ח. אחרי שקראתי מגוון מאמרים, השוואות ודיונים בפורים הזה אני עדיין מתלבט ומתקשה להחליט. אשתי נוסעת כ 50 ק"מ בכל יום לעבודה (לא כולל נסיעות לקניות ואיסוף ילדים). אני מניח שבסה"כ זה יוצא 55 ק"מ. עד עכשיו היה לי רכב מאזדה 3 אקטיב (2012) שאני מאד מרוצה ממנו למעט צריכת הדלק הגבוהה. חשבתי שהפעם אתקין מערכת גז בכדי לחסוך בצריכת הדלק. בהתייעצות עם מתקין מערכות הוא אמר לי שהמיצובישי אאוטלנדר 2017 זה רכב שאפשר להתקין לו מערכת גז. שמעתי מגוון דיעות בנוגע למערכת גז. חיסכון בטווח הרחוק אני אקבל השאלה היא האם זה יכול להזיק לרכב…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי מתלבט בין רכישת אאודי q3 1.4 ב140k לבין רכישת ג'יפון חדש במחיר דומה (גמיש). כרגע הכיוון למשל- קרוס אובר\ קיה סטוניק \ ויטרה.. חשוב לי בדגם קצר יחסית. עד 4 וחצי מטר מקסימום.. לא רובוטי. צריכת דלק סבירה. נוחות טובה.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
שלום רב, מעוניין לרכוש רכב שיתאים למשפחה (הרכב הנוכחי: מאזדה 3 ספורט, 5 דלתות, 2008). ביום-יום נוסעים מרחק קצר לעבודה (כ-10 ק"מ). 2-3 פעמים בחודש נוסעים מרחק גדול (כ-50 ק"מ). הדגשים: בטיחות. חיסכון בדלק. מרווח- גם בתא הנוסעים (2 כיסאות בטיחות מאחורה) וגם בבגאז'. אמין. 2 שאלות עיקריות: איזה רכב מומלץ לצרכים כאלה? מאיפה כדאי לרכוש (יד שניה, ליסינג, 0 ק"מ)? אציין שזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב בעצמי ולכן אשמח להכוונה נוספת במידת הצורך. חשבתי על מודל +2015. במידה ויש רכב שמתאים "בול" אבל חורג מהתקציב- ייתכן שהדבר יתאפשר בכל זאת. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
האם יש סיכון בקניית רכב משטרתי עם קילומטראז' נמוך? אני מבין שהמשטרה רוצה למכור כאלה עם 250 אלף קילומטר ומעלה, אבל מה לגבי כאלה עם 120 אלף +/-? נראה לכם שהרכב גמור מבחינה אחרת? חוץ מקילומטראז' נמוך? מה הסיבה שמוכרים אותם? (אני מדבר על אותו רכב, אותה שנה, למשל Hyundai I-25 שנת 2015 שאחד עם 300 אלף ואחד עם 150 אלף)
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, ברצוני לרכוש רכב מסוג יונדאי טוסון מודל 2016 עם 71 אלף ק"מ, להלן תוצאות הבדיקה: http://www.siz.co.il/my.php?i=jzmjm0nzmtg3.png אני פונה לבעלי ניסיון בעבר במכירת רכב ליסינג- האם יהיה לי קשה למכור את הרכב הנ"ל בעוד שנה שנתיים? אני מרבה להחליף רכבים בתדירות גבוהה. אשמח להתייחסותכם,
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 4 תגובות
- 919 צפיות
הי, ההורים שלי מעוניינים לקנות רכב חדש והחליף את הרכב הקיים (אאוטלנדר 2013 7 מקומות). הכיוון הוא רכב קצת קטן וחסכוני אבל עדיין גבוה(ג'יפון), עיקר הנסיעה היא באזור גוש דן. היום היינו בטויוטה והסתכלנו על C-HR, רכב מעוצב יפה אבל יש שם הרגשה כאילו נכנסתי לפיאט 500, הרגשה שהוא נראה מחוץ יותר גדול. רצינו לבדוק גם את קיה נירו אבל לא הספקנו. מי מהם יותר עדיף מבחינת ביצועי מנוע וחסכון בדלק ו"פיצ'רים" או שיש עוד דגמים שהם היברידיים שהם בסדר גודל של C-HR וקיה נירו?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 2 תגובות
- 603 צפיות
בעיקרון, מזמן שמתי עין על המאזדה 2, העניין שבמסגרת התקציב שלי(סביב ה-60 אלף) אין רכבים למכירה ויכול לקחת זמן עד שיופיעו. העניין שמעולם לא נהגתי עליה ואני מסתמך נטו על ביקורות וחוות דעת. מועמדת נוספת זו הסיוויק האצבק. בעיקרון הדרישה העיקרית שלי מהרכב שהמושב יהיה נוח ומתכוונן ככול הניתן(גובה מושב, עומק הגה) שיציג נוחות והתנהגות טובה בכבישים בינעירוניים גליים, ולא איכותיים(כביש 40 דרום אם מישהו מכיר). וכמבון בקרת שיוט חובה. האם אני סתם נדלקתי על המאזדה 2, ובעצם לדרישות האלה, הסיוויק תהיה טובה יותר?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חברה של אשתי החליטה לרכוש פיקנטו חדש ראיתי שיש כמה רמות גימור, והגירסה הנפוצה היא LX שעולה כ82,000 ש"ח, וניתן למצוא אותה בדילים של 0 ק"מ בהנחה של כ-9000 ש"ח א. מנסיונכם, האם קיה פתוחים למו"מ כדי לנסות להתקרב למחירי ה0 ק"מ, או שחבל על המאמץ? ב. האם ההפרש של 9 אש"ח מצדיק קניה מהסוכנות לדעתכם? (לטעמי כן, אבל תמיד טוב לשמוע דעות נוספות) ג. האם יש הבדל באחריות בין רכישה מהסוכנות לרכישה דרך חברות ה0 ק"מ? (שמעתי משהו על 3 ו7 בהתאמה) ד. מתי הוחלף הדגם, ומתי אמור להיות הרענון הבא?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 790 צפיות
- אוטומטי - סופר מיני - שתהיה זריזה וסוחבת - הרכב ישמש כ15 אלף ק"מ בשנה לנסיעה בינעירונית בעיקר - חסכון בדלק גם דבר חשוב אבל שלא ישפיע על הסחיבה והזריזות תודה
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים, אני נמצא כרגע לפני קניית רכב, רציתי לשאול את דעתכם על האופציה של סיאט איביזה 1.4 ידנית 2012, בגדול הדברים שחשובים לי ברכב הם: אמינות, חסכון בדלק, אחזקה זולה, כוח לשיוט, נוחות נסיעה. בגדול הרכב ישמש אותי אחת לשבוע שבועיים לנסיעה של 300 קמ (חדרה-בש) ולפעמים נסיעות קצרות בתוך העיר. ראיתי כבר הונדה ג'אז ידנית והיא הייתה ממש מצוינת וענתה על כל הקריטריונים אך מישהו הקדים אותי יקנה לפני וזהו רכב שקשה למצוא בתיבת הילוכים ובתקציב שלי (מחפש רכבים עד 85000 קמ). אשמח לחוות דעת על האיביזה 2012, שמעתי שהמנוע בשנים האלה קצת חלש וחסר כח, יש בסיס לדברים? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש סיאט איביזה fr 2012 tsi 1.2 עם 100k ק״מ ב-38 אלף ש״ח האם עסקה משתלמת? אם לא אז בכמה הייתם מתמכרים את הרכב? בנוסף הציעו לי ספייס סטאר 2016 גם באזור המחיר הזה, מה דעתכם?
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 2,524 אורחים (הצג רשימה מלאה)