Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברצוני לרכוש רכב מסוג יונדאי טוסון מודל 2016 עם 71 אלף ק"מ, להלן תוצאות הבדיקה:

http://www.siz.co.il/my.php?i=jzmjm0nzmtg3.png

jzmjm0nzmtg3.png

אני פונה לבעלי ניסיון בעבר במכירת רכב ליסינג- האם יהיה לי קשה למכור את הרכב הנ"ל בעוד שנה שנתיים?

אני מרבה להחליף רכבים בתדירות גבוהה.

אשמח להתייחסותכם,

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לא, זוהי בדיקה של חברת הליסינג.

עכשיו אני מבין ממך שיכולים להיות פערים. האם כדאי לקחת לבדיקה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תמיד כדאי לקחת לבדיקה כל רכב (גם אם תקבל אותו במתנה) בדיקה עולה כ 500 ש"ח והעלות מוחזרת כמעט תמיד

לדוגמה השבוע חברה רצתה לקנות אוטו מחברת ליסינג, היא קיבלה דף בדיקה נקי מליקויים מהמגרש והבטחה שכל תקלה הם יתקנו, עם אחריות לשנה.

אז היא לקחה את הרכב לבדיקה ומצאו רעש בראש מנוע, ושני צמיגים סדוקים.

צמיגים חדשים היא קיבלה מיד (כ 800 ש"ח) הרעש מהראש מטופל במוסך ואם תהיה בעיה בעתיד יהיה לה רישום שהבעיה לא התחילה אצלה.

פורסם
תמיד כדאי לקחת לבדיקה כל רכב (גם אם תקבל אותו במתנה) בדיקה עולה כ 500 ש"ח והעלות מוחזרת כמעט תמיד

לדוגמה השבוע חברה רצתה לקנות אוטו מחברת ליסינג, היא קיבלה דף בדיקה נקי מליקויים מהמגרש והבטחה שכל תקלה הם יתקנו, עם אחריות לשנה.

צמיגים חדשים היא קיבלה מיד (כ 800 ש"ח) הרעש מהראש מטופל במוסך ואם תהיה בעיה בעתיד יהיה לה רישום שהבעיה לא התחילה אצלה.

מחזק!

פורסם

בכל מטר מרובע בישראל נמצאים לפחות 3 טוסונים בכל זמן נתון.

לא נראה לי שיהיה מסובך למצוא אחד ללא תאונות בכלל ולא החלפת שום חלקים.

V5

פורסם

צודק בהחלט.

תודה לכולם על ההתייחסות.

יובל היקר, זוהי הפעם הראשונה שאני שוקל לרכוש רכב ממגרש ומחברת ליסינג מוכרת.

האמנתי שאין סיבה שחברה עם פריסה ארצית גדולה מאוד תזייף בדיקות רכבים, כעת אני מבין שטעיתי ואכן אקח את הרכב לבדיקה.

אך זו לא הייתה שאלתי, שאלתי הייתה האם הבדיקה תקינה והאם יהיה קשה למכור את הרכב במצב הנ"ל.

מיכאל,

בחיפוש רכב אתה צריך לקחת בחשבון המון משתנים אשר משפיעים על הבחירה עד שאתה מגיע לרכב שחיפשת, בין אם זה צבע, מחיר, טרייד אין, ק"מ ושנה. לבסוף כחבילה אחת אתה נשאר עם רכבים שאפשר לספור על יד אחת, לכן ביקשתי את חוות דעתכם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תשמע.

זה רכב שנסע מעל הממוצע אחרי תאונה קדמית ועבר ליסינג.

האם תצליח למכור אותו? בהחלט.

השאלה בכמה.

אם תקנה אותו זול מספיק לעומת רכב אחר עם נתונםי עדיפים - יד1 פרטית עם 30 אלף ק"מ פחות ובלי תאונה וכל זה בהנחה שהתאונה לא משמעותית (תדע בבדיקה) - זה שווה. אחרת - לא.

קח מחירון לוי יצחק. קח את הדגם. תשקלל - עבר ליסינג וק"מ - ותראה שרוב הסיכוייים שחברת הליסינג מבקשת מחיר גבוה יותר.

• תוכן חדש...