Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

נתחיל בזה שאני לא מבין גדול במכוניות :roll:. להלן העובדות:

1. מחליף מקום עבודה למקום קצת יותר מרוחק (כ-20 ק"מ לכיוון) ולכן זקוק לחדש את הרכב (כרגע מאזדה 3 2009 שזמנה עבר).

2. הרכב אינו הרכב העיקרי במשפחה, כיוון שלאשתי יש רכב חברה עם דלק חינם.חוץ מעבודה לא יתבצעו הרבה נסיעות איתו.

3. הציעו לי ליסינג תפעולי של שלמה, ב2 רמות מחיר - 2850 (208,יאריס...) או 3500 (נירו, ASX...)

4. בעל הון התחלתי של כמה עשרות אלפי שקלים.

5. בעל כטיס "חבר".

6. זקוק לרכב חסכוני, אוטומתי, כיפי (כמה שניתן) ובטיחותי.

כיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נאלץ לעסוק בנושא (הרכב הקודם הורש מאבי) זקוק לעצתכם והמלצתכם.

:lol::lol::lol: תודה

פורסם

מה הכוונה "זמנה עבר"?

מאזדה 3 מודל 2009 במצב סביר מסוגלת לנסוע 40 קילומטרים ביום ללא התרגשות. וזאת אופציה הכי נכונה.

אם זמנה עבר כוונה שהרכב נתקע כל הזמן ומבלה במוסך יותר מאשר על הכביש, כדאי לקנות לה תחליף במצב תקין ובתקציב הקיים.

ליסינג תפעולי או פרטי לרכב חדש בשביל 40 קילומטרים ביום זאת שריפת כספים גדולה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

זמנה עבר = בא לי להתחדש אחרי כל כך הרבה שנים + בא לי משהו חסכוני בדלק. הרכב אומנם תקין מכנית לחלוטין (מישהו רוצה לקנות? :-D ) אבל הגיע הזמן למשהו חדש. אז אני מבין שליסינג ממש לא בא בחשבון. בהנחהשהרכב כבר אינו הרכב העיקרי (לנסיעות ארוכות, סופי שבוע וכו) ואני מחפש משהו חסכוני, שיביא אותי לעבודה ובחזרה, וכיפי ונוח לנהיגה, מה הן 2-3 האופציות בהיית ממליץ עליהן (בשאיפה שאחת תצוץ במבצעי "חבר" בקרוב).

פורסם

כדאי שתגיד מה התקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בכל מגרש אתה יכול לקבל עסקה כזו,המכונה הלוואת בלון.

הייתי הולך לעסקה שפוייה יותר,מוריד תקציב לאיזור ה 60000 גג כדי לא להיכנס להרפתקאות.

נגש לטרייד מוביל/אוטו סנטר/טויוטה סלקט/אוטו דיל/לובינסקי דומיהם,מניח את המקדמה על השולחן (עוד לפני כן מוכר את המאזדה שעליה אתה תקבל כסף לגרעינים) ואת השאר פורס בהוראת קבע ל 48 תשלומים ללא תשלום בלון בסוף ואם ממש אתה מתעקש אז 80000 עם בלון לעוד 5 שנים של גג 25000 שח (שזה מה שאני עשיתי-שמתי רכב בערך 30000 שח ו 800 שח כל חודש ל 5 שנים,בסוף התקופה של הבלון 23000 שח נשארו לתשלום וכבר חסכתי 17000 מתוכם)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פות"ש - אתה מעוניין ברכב חדש או משומש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה חייב רכב חדש.

הייתי קונה סיאט ארונה או קיה סטוניק.

מחיר סביב 115.

מקדמה 25

2000 שקל כל חודש למשך 4 שנים.

ללא בלון.

כמובן שניתן להסתפק ברכב מיני כמו פיקנטט ex.

שתעלה 25 מקדמה וכ 1200 שקל בחודש בלי בלון.

אישית, הייתי קונה פיקנטו/איי10

/ספארק מודל 2016/7 בכ-50000 שקל. בלי לקחת משכנתא (כי זה רכב שני ולא עיקרי, אז ניתן להסתפק במיני בת 3 ולא חייב להשתעבד לרכב חדש).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פיקנטו או I10 לא ממש אבל מאזדה 2 2016/17 יכולה להיכנס יופי-טופי בתקציב שפוי של 70-80K עם הלוואה הגיונית,שניתן להחזירה בלי סיכונים מיותרים.

פורסם

חסכון בדלק? בנסיעה של 20 ק"מ לכיוון הוצאות הדלק זניחות לחלוטין.

בכל מקרה בקלומטרג' הזה לטעמי קנה לך אחת פרטית ב50K תחסוך הרבה ירידת ערך.

פורסם

יש עוד אופציה מעניינת- אם אתה מאזור רעננה או קרוב אליה,להיכנס לסוכנות טרייד אין של יבואן מאזדה -טופ טרייד מוטורס.

יש להם לא מעט משומשות בנות 2-5 שנים רובן שמורות עם ק"מ שפוי ולפעמים אף נמוך מהממוצע.

פורסם

מאזדה 2, ואם תצליח לדוג רמת אבזור pure white, תהנה מהרגשה משודרגת בפנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...