ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,578 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מצאתי שתי רכבים יונדאי i25 שנת 2012 אחת בצבע לבן עם 127 אלף קילומטר החשש שלי לגבי הרכב הרכב של הבת שלו הוא טוען שהיא קבלה רכב חדש מהעבודה והרכב נקנה מלפני חודש האם זה סיפור אמין? לכן מוצע למכירה אני יכול לנסות להאמת אותו עם דבריו לשאול כמו איזה רכב היא קיבלה וכדומה הרכב השני בצבע אפור עם 160 אלף קילומטר אך הרכב אצלו כ5 שנים והגיע הזמן להשתדרג לכן הוא מוכר יש קצת צבע דהוי בבגאז' (קצת שולי וגם קצת לא) החשש שלי שזה לא יחמיר עם הזמן וגם 160 אלף זה קצת הרבה לא?
הודעה אחרונה מאת CAPOBOSS, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעוד מספר חודשים אני נאלץ להחזיר את הסונטה (ליסינג). רכב ככ נוח מכל הבחינות: נוחות נסיעה, שקט, אבזור מפנק, אבזור בטיחות ומרחב פנימי. אני יודע שאין כיום עיסקה דומה בגלל המס על היברידיות. אשמח לשמוע על רכבים שיש כיום בסגנון ותמחור דומה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 658 צפיות
לזוג + תינוק טרי
הודעה אחרונה מאת adir10, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 727 צפיות
זו בדיקה של אוויס שנת יצור 2017 70.8K ק"מ היה בהשכרה אצלם (לא בקרסו) הבטיחו שמה שיצא לא תקין בבדיקה שאעשה לרכב בעצמי הם יתקנו אך האם ניתן לזהות בעיה רצינית כבר מבדיקה (חלקית - צוין שללא מערכות אלקטרוניות) על הדרך מבקש המלצה למכון אמין שהוא לא קומפיוטסט באזור ת"א. תודה לעונים..
הודעה אחרונה מאת karnib, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 477 צפיות
שלום, ערב טוב, אני מעוניין לרכוש קיה פורטה 2016 טורבו דיזל, אני צריך חוות דעת על האוטו. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ish_buia, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה אנחנו מתלבטים לגבי הצורך ברכישת רכב נוסף למשפחה, אסביר תחילה את הרקע בקצרה כדי להבהיר את הצורך ואז אשמח לרעיונות של חברי הפורום המנוסים. אנחנו נשואים פלוס ילדה בת שנה, כרגע מתניידים ברכב אחד (סיטרואן C3) שאשתי משתמשת בו יום יום ואני מתנייד באמצעות קורקינט לעבודה בתל אביב וחזרה. לאחרונה העבודה של אשתי הפכה אינטנסיבית ועל כן היא החלה להשתמש ברכב יום יום והרכב לא זמין לי כמעט בכלל, היא גם זאת שלוקחת את הילדה רוב הזמן ועד עכשיו זה עבד בסדר. כעת כשהעבודה שלה יותר אינטנסיבית, יהיו פעמים שאני אצטרך לקחת את הילדה מהגן ועל כן שימוש בקורקינט פשוט לא אפשרי במתכון הזה. בנוסף עד היום אם הייתי צריך את הרכב הייתי יכול להשתמש בו וכעת כאמור זה כבר לא אפ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן, מחפש רכב בתקציב עד 10K - עם אפשרות להתגמש למעלה מעט, תיבה אוטומטית בסגנון הגולף\סיד\פוקוס\i20, רכב האצ'בק 5 דלתות בלבד (מצוקת חניה ואין צורך ברכב עם תא מטען ענק), פחות מכוון לרכבים בסגנון הגטס עם המנוע הפיצי , צרפתיות ואיטלקיות לא באות בחשבון. תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
היי. אני מחפש רכב אוטומט בעיקר לצורך עבודה אבל לא מסחרי, שיהיה בו כמה שיותר מקום.(מעל 1500 ליטר עם כיסאות מקופלים) תקציב באיזור 10k עם אפשרות להגדיל לכיוון 15. הנסיעה תהיה כ100ק"מ ביום ובעיקר בעיר אז הדברים הכי חשובים הם: צריכת דלק תא מטען כמה שיותר גדול אמינות סבירה כרגע חושב על סניק דור שני,רק מפחד מהאמינות וצריכת דלק,אם אגדיל את התקציב אולי דור 3 גם אפשרית אבל גם היא צורכת דלק. אשמח לכל הצעה.
הודעה אחרונה מאת Tigran, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב, אני יודע שהנושא עלה כברכמה פעמים בעבר אז אשתדל להיות יותר ספציצי לצרכים שלי. נולד לנו הילד ה-3 לפני כשלושה חודשים ואנחנו חייבים להחליף את האוטו כדי שנוכל לסוע כל המשפחה יחד. צריך אוטו עם מושב אחורי שיכיל מקום לבוסטור גב עם רצועות, כסא ביטיחות וסלקל שעוד כשנה יוחלף גם הוא לכסא ביטיחות. התקציב הוא באזור ה-120K אחרי שיטוט פה בפורום ובקבוצות פייסבוק יצרתי רשימה של מכוניות: טויוטה ורסו פורד פוקוס סטיישן סיטרואן c4 גרנד פיקאסו שברולט אקווינקוס מציבושי אאוטלנדר יונדאי cw i30 אין שימושים מיוחדים - מקומות העבודה במרחק של 8ק"מ מהבית ומדי פעם רוצים לסוע לטייל. מבקש את עזרתכם לדעת מה מהרשימה למעלה מומלץ ומה לא כדאי. האם יש מכונית ברשימה שלא…
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 937 צפיות
היי, כיום נוהג על פיאסטה 2013 ידנית ומאוד נהנה מההתנהגות של הרכב אך פחות מהכוח והאבזור. דברים שחשובים לי: אמינות כוח - עדיפות לטורבו התנהגות ואחיזה דומה לפיאסטה או קצת מעל תא נוסעים שקט ומפנק יחסית צריכה משולבת של 1/13 ומעלה האופציות שחשבתי: פוקוס 2016 אקובוסט- הבעיה שהרוב בתקציב הם בגימור טרנד ומליסינגים פיג'ו 508 - קצת מעל התקציב ברמת אבזור שהיא לא access פיג'ו 308/c4 - הבעיה של רצועת הטיימינג במנועים וסחירות C4/308 עדיפות בגלל המחיר הנמוך יותר אבל האם כדאי למתוח קצת ולעלות רמה? אשמח גם לאופציות אחרות בסגנון. תודה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי כולם, הקדמה - אני לא מבין כל כך ברכבים. כיום נוהג על פולקסווגן ג'טה 1.2 2017 ליסינג (רכב חברה). דיי מבסוט מהרכב חוץ מהגיר שלו שלוקח 2 שניות להוריד הילוך כשלוחצים עד הסוף. עשיתי נסיעת מבחן על הסקודה אוקטביה 1.5 במשך 20 דקות, לצערי בפקקים והייתי דיי מרוצה מהביצועים למרות הDSG. היא מרווחת ובכללי עונה על הצרכים שלי, לכן אני כנראה אזמין אותה מהקצין רכב. לפני כן כמה שאלות: 1. האם חברות הליסינג משנות משהו ברכב לעומת רכב מצ'מפיון מוטורס? מבחינת אבזור\מערכת מולטימדיה\ג'אנטים וכ'ו? 2. מלבד הספוילר הקטן שהוסיפו השנה (?) יש עוד שינויים שעבר הרכב? 3. אנשים בעלי נסיון עם הדגם הזה, מה החוויה שלכם עד כה? יש לכם טענות? 4. פיצ'רים מיוחדים שיש לרכב? 4. טיפים נוספים?…
הודעה אחרונה מאת gimel182, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום מחפשים רכב חדש לאישתי. כרגע יש לה רנו קליאו 2015 יד ראשונה. הרכב משמש כרכב שני בבית. בהתחלה היא רצתה טויוטה CHR, בסוכנות ראינו שאם כבר אז כדאי יותר את הקורולה, באותו המחיר מקבלים רמת גימור גבוהה יותר. וחוץ מזה שזה תכשיט אין באמת הצדקה לCHR. ההתלבטות כרגע היא בין קיה נירו לבין טויוטה קורולה. מה שחשוב זה שיהיה הייבריד ושווי שוק לאחר מספר שנים של שימוש. מה דעתכם ? דרך אגב, את הטויוטה הלכנו לבדוק ביבוא מקביל שעושה רושם מאוד חיובי. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק 2007-2009 הייבריד ורציתי לדעת איזה תקלות נפוצות יש לה מה צריך לבדוק לפני הרכישה ובכללי אם למישהו היה את הרכב בשביל לספר לי איך היא מבחינת תחזוק והתנהלות בכביש. אף פעם לא יצא לי להתעסק בהיברידיות לכן אני שואל.
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי חדש פה, אין הרבה ידע, ניסיתי לחפש המלצות מהזמן האחרון ולא מצאתי משהו מתאים ןמקווה שהאנשים הטובים יידעו לכוון אותי. זוג בהיריון ראשון, הכי נחמד בעולם עם יאריס, אבל היא קטנה מדי ולא תתאים עוד לצרכים שלנו. אנחנו מחפשים לקנות רכב יד שניה, מודל 2016-2017. חייב לפני הכל להיות להיות א- בטיחותי ב- חסכוני (דלק, תחזוקה) מוכנים להשקיע עד 70-80 אלפי ש"ח. השימוש הוא לרוב עירוני, יש גם נסיעות בין עירוניות של שעתיים כמה פעמים בחודש. הדרישה היא לרכב אוטומטי. מבחינה צורנית הכיוון הוא לג'יפון, וקיימת אצלנו נטייה לסובארו XV בעקבות המלצה חמה מבן משפחה, אבל רוצים לבדוק רעיונות אחרים שאולי לא חשבנו עליהם ושכדאי להיפתח. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בתור לקוח מרוצה של קיה סיד סטיישן 2014, אני מחפש להחליף את הרכב השני. מישהו יכול לפרט לגבי הגירים של הרכבים (צורת פעולה ומספר הילוכים) והאם יש להם שרשרת או רצועת טיימינג? בעיות ידועות? תודה,
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 3 עוקבים
- 30 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לקנות רכב חדש מהיבואן ואני מתלבט בין שלושה רכבים (( משפחתיים )) הרכב הוא רכב יחיד במשפחה (( זוג )) בינתיים ללא ילדים. הרכב ישמש אותי בעיקר בנסיעות לעבודה כ 75 ק"מ (( הלוך חזור )) מחפש רכב אמין, מרווח עם תא מטען טוב (( לא קטן )), מאובזר, חסכוני בדלק במידה ואפשר, ושיהיה נוח בנסיעות . אני מתכוון להחזיק את הרכב לטווח ארוך (( 5 עד 7 שנים )) לכן חשוב שיחזיק מעמד עד אז (( בעזרת השם שנחייה )) . מתלבט בין : רנו גרנד קופה 1.3 בנזין הדגם המפואר . טיוטה קורולה דגם הבנזין . מאזדה 3 החדשה מנוע 2.0 . אני לא מחפש רכב דיזל או היברידי גם אם זה יחסוך בהרבה דלק . אשמח לייעוץ בנושא . ואם יש גיפונים שיכולים להתאים או רכב…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם! אני מחפש רכב בעל קימורים איטלקים. אני מאוד אוהב Chrysler Crossfire אך המלאי של הרכב מאוד מוגבל בארץ וקשה לתפוס אחת טובה שנמכרת ביד-2. אני מחפש רכב עד 100אלף₪ בחזות דומה.
הודעה אחרונה מאת ogMarco, -
אהלן, הוריי שוקלים רכישת רכב בדגש על בטיחות. התקציב עד 165K בשאיפה לפחות מזה. מתכוונים, לפי ההרגל שלהם, להחזיק ברכב כ-15 שנה בערך. בהתאם לתקציב ולתוצאות מבחני ריסוק ראיתי שהנ"ל יכולים להתאים לכך - אבל אין לי שום נסיון עם אף אחד מהם. ל-XV יש יתרון מסחרי נקודתי כלשהו - בניגוד למאזדה, יש אותו גם במשומשים, מה שיכול לחסוך לא מעט כסף. באשר להשוואה הקרה בין השניים במצב חדש - - לסובארו אחריות של 5 שנים, לעומת 3 במאזדה - בהשוואה זה לצד זה באתר "גיר", המאזדה מעט יותר טובה ברוב הסעיפים - נדמה לי שהמאזדה תהיה סחירה יותר במועד המכירה, אבל זה נראה לי זניח לחלוטין - נדמה לי שיבואן מאזדה ידוע כנותן שירות טוב יותר, אבל אני לחלוטין לא בטוח לגבי זה (?) אשמח לכל חו…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 3 תגובות
- 950 צפיות
שלום רב , הבוקר לקחתי לבדיקה מאזדה 2 ,עלתה לכביש בספטמבר 2016 ,עברה עד כה כ 59,000 ק"מ. בבדיקת הרכב התגלו "התקלות" הבאות(אני לא מציין פגיעות בפח,צמיגים יבשים ומצבר ישן,זה לא קריטי באשר להחלטה,רק באשר למחיר כמובן). 1.סרן קדמי/ מערכת היגוי : חריקות במתלה/היגוי. הבוחן אמר כי ישנן חריקות בעת סיבוב ההגה כשהרכב עומד.על מה זה יכול להצביע? 2 שלדה ומרכב: הוחלפה שמשה קדמית. מה המשמעות של כך?האם יכול להוות בעייה? המוכר טוען כי הוחלפה בשל סדק הנגרם מאבן. 3.בלמים.לא תקין כביכול.יש לפרק גלגלים ולבדוק. 4. הערות כלליות: נמצאו תקלות בסריקת מחשב הרכב. הבוחן אמר כי מצא הודעות שגיאה הנוגעות למערכת start and stop: B13D3 pats transmitter P0615 starter relay a circui…
הודעה אחרונה מאת ליצן צהוב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. בודקים ומחפשים לרכוש רכב סופר מיני גבוה. לא יודע איך אבל שהייתי בסוזוקי ראינו רכב ג׳פון קטן שעונה על רב הדרישות חוץ מחיר שלו שמגיעים לכיוון 92 אלף. מדובר על רכב יפני עם גיר רציף ,לא אהבתי שעושים התקנה מקומית למערכת מולטימדיה כולל חבילת גלישה ל12 חודשים למערכת Waze. ומה אחרי זה ? עדיין לא עשינו נסעית מבחן לרכב ,וכמובן לפני הכל הייתי שמח לשמוע חוות דעת של בעלי רכב ובעלי ניסיון בלבד. מה הם החסרונות של הרכב הזה ? צריכת דלקת בעיר עם מזגן ומחיר של טיפולים ? האם יש תקלות או בעיות ,גיר,נוחות נהגיה ורעש ? מסתכלים כמובן על עוד רכב כמו דאצ׳יה סטפווי שיותר זולה ויתר מרווחת ,הבעיה היא גיר רובוטי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני בהתלבטות לפני רכישת רכב אחר, הדרישות שלי מהרכב הבא הן: 1. בגאז גדול מספיק לאחסן עגלה 2. מרווח עד כמה שניתן 3. מראה האצבקי (וצעיר עד כמה שניתן) 4. למרות שאלו משפחתומיות שתהיה חזקה/זריזה 5. חסכונית בדלק עד כמה שניתן 6. עלויות אחזקה זולות עד כמה שניתן ההתלבטות שלי היא בין 4 רכבים שונים, מאזדה 3 מנוע 2.0 שנתונים 2009-2011 יונדאי I30 הדגם עם הגג הפנורמי שנתונים 2012-2013 אופל אסטרה 1.4 טורבו שנתונים שנכנסים בתקציב מיצובשי לנסר ספורטבק שנתונים שנכנסים בתקציב התקציב הוא בערך 40K יש אפשרות להוסיף עוד קצת למשהו שמור ושווה במיוחד. לגבי המאזדה 3, בעיקרון זה יחסית עדיפות אחרונה שלי, כי היו לי כבר 2 מאזדות מנוע 2.0, אחת שנתון 2008 והשני…
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
היי.. רוצים לקנות רכב טוב לא ישן מידי למשל החל משנת 2016 מתלבטים איזה רכב כדאי? בהנחה שאנחנו זוג ומתכננים להרחיב את המשפחה.. חשבנו בהתחלה על יונדאי I20 אבל זה נראה לי קצת קטן.. לכן חשבתי אולי על יונדאי I30? האם לדעתם זה רכב שיתאים לזוג+1 ובעתיד הלא רחוק גם אולי +2? התקציב הוא בערך 70000 גמישים.. יש רעיונות לרכבים אחרים שיכולים להתאים? איך מזאדה 3? בעיקר חשוב לנו שיהיה יחסית מרווח מבחינת מקום בתוך הרכב ושיהיה רכב טוב ואמין. אין לנו עוד רעיונות אז נשמח לשמוע רעיונות שלכם תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שואל בשביל חבר, ג'יפון 7 מקומות עם הנעה לכל הגלגלים לנסיעת שבילים קלה לכל היותר, עד כ- 70 אלף ₪. קילומטרז' נסועה ממוצע. מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מקבל מהעבודה קורולה הצ'בק Excite או סדאן Sense, היום אני עם סופר מיני ומספיקה לי מבחינת גודל, אני נוטה לכיוון ההצ'בק, כמעט סגור על זה בגלל 3 סיבות עיקריות, 1. מולטימדיה מקורית של טויוטה ולא מקומית כמו בסדאן 2. תאורה LED קדמית 3. מהנה יותר האם ללכת על ההצ'בק תהיה טעות בגלל הסיבות האלה בלבד?! ועוד שאלה, המפרט הטכני לא ברור, באתר carsforum ובauto מופיע שיש למנוע 14.5 קג"מ, בicar ובקטלוג מהאתר מופיע שלש 16.6 קג"מ , לעומת זאת לCHR בכל מקום מופיע שלש 14.5 קג"מ, אז כמה באמת מומנט יש לרכב הזה ולמה יש הבדל ביונו לבין הCHR, זה מדובר על אותה יחידת הנעה?
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 520 צפיות
שלום! אני צריך עזרה ויעוץ ברכישת רכב. אני מתחיל בקרוב לעבוד (נסיעה על בסיס יומי מירושלים למרכז) ואני צריך רכב שיהיה חסכוני בדלק ואמין. חשבתי על Ibiza FR 2017 עם מנוע 1.2 (כ"ס 115) כי לפי המפרטים שלו נראה שהוא סבבה בלדק (בערך 18 ליטר ל100קמ) השאלה אם הנתון אמין ואם הרכב אמין באופן כללי. אם לא - אשמח להמלצות נוספות בטווח המחירים הזה שמספק נתונים דומים בצריכת הדלק. תודה!
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע לפרט מה התהליך שהרכב עובר לפני המסירה ללקוח? כמובן שמדובר על רכב חדש מהחברה. הרכב נמצא בארץ מסוף חודש נובמבר (28.11) והתשלום המלא עליו עבר ליבואן ב 5.12. הבנתי גם שיש שמועה שמשרד הרישוי לא עובד בימים הראשונים של ינואר, זה נכון?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 927 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש גי'פון אני בודי בילדר 1.90 לכן חייב רכב גדול סבלתי על רכב קטן יונדאי i20 2013 התקציב שלי עד 90,000 אבל מעדיף ב 80,000 אם יש דבר כזה? 1. שיהיה בצריכה של הדלק כמו ביונדאי i20 2013 2. גדול ומרווח 3. סטייה מנתיב וכל השטויות האלה לדעתי זה מיותר (זה לא חשוב בשבילי) 4. אמין בלי תקלות 5. נראה טוב מבחוץ תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב עד 60 אלף ש"ח, אני אציין מה חשוב לי ברכב ואיזה הצעות אני כבר פוסל מראש, מראש אני פוסל עד הצרפתיות, לפני כן הייתה לי סיאט איביזה 2016 ידני מצוינת מיד ראשונה ומכרתי אותה כיוון שאשתי לא מסתדרת עם הידני, והחלטנו לעבור לרכב אחד, מה שחשוב לי שהוא יהיה חסכוני, אמין בסגנון של תדלק וסע וגם הזריזות לא חשובה פחות. הכיוונים שחשבתי כרגע במסגרת התקציב: קיה פורטה, סקודה פאביה, סוזוקי סוויפט(מאוד התקשתי למצוא שומרה שלא מליסנג),גם קיה ריו היא אופציה, וטויוטה קורולה 2014 הייתה לי בראש וחשבתי לקחת מימון של 15-10 אלף אבל בסוף ירדתי מהרעיון(אשמח גם לשמוע דעות בעניין זה) תודה לעוזרים זה מאוד חשוב לי.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 471 צפיות
אחרי כמעט ארבע שנים וטיפה פחות מ 150,000 ק"מ הגיע הזמן להחליף את האיביזה. אני יודע מה אני רוצה הפעם, פחות סגור איזה רכב מתאים לדרישות. התקציב 60,000 ₪. יש גמישות מסויימת בסכום כלפי מעלה. אני מתכנן להחזיק את הרכב לפחות שנתיים ולפחות 80,000 ק"מ. אם יתאפשר אשמח להשאר עם הרכב יותר זמן וקילומטרים. הפעם הרכב חייב להיות בגודל 'משפחתי' ולא 'סופר מיני'. סטיישן עדיף. עדיפות ראשונה: מקדם הנאה בנהיגה. זה אותו אלמנט חמקמק שגורם לך אשכרה לרצות להכנס לרכב לנסוע. לא רק אמצעי תחבורה שלוקח אותך מנקודה א' לב' אלא משהו מעבר. אני יודע שהחיים הם לא אפס למאה אבל מעדיף לרכוש רכב שמאיץ למאה בפחות מעשר שניות. תשע עדיף.... האיביזה ענתה להגדרה הזאת. יש במשפחה גם פיאסטה ידנית,…
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
- 0 תגובות
- 502 צפיות
שלום אנחנו בתהליכי התרחבות של העסק וחושבים על ליסינג תפעולי. אתם יכולים לרשום לי בבקשה כמה אתה משלמים על ברלינגו/קנגו/דובלו. וגם על דוקאטו/מאסטר/בוקסר/H350 אנחנו עדיין מתלבטים מה לעשות, לרכבים 3.5 טון יש יתרון מובהק בעניין מיסוי ואין צורך בשיווי שימוש לפני שאני מתחיל בסקרי שוק ומתקשר לכל חברה . רוצה לקבל רקע. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yehuda renault,