Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אנחנו מתלבטים לגבי הצורך ברכישת רכב נוסף למשפחה, אסביר תחילה את הרקע בקצרה כדי להבהיר את הצורך ואז אשמח לרעיונות של חברי הפורום המנוסים.

אנחנו נשואים פלוס ילדה בת שנה, כרגע מתניידים ברכב אחד (סיטרואן C3) שאשתי משתמשת בו יום יום ואני מתנייד באמצעות קורקינט לעבודה בתל אביב וחזרה.

לאחרונה העבודה של אשתי הפכה אינטנסיבית ועל כן היא החלה להשתמש ברכב יום יום והרכב לא זמין לי כמעט בכלל, היא גם זאת שלוקחת את הילדה רוב הזמן ועד עכשיו זה עבד בסדר.

כעת כשהעבודה שלה יותר אינטנסיבית, יהיו פעמים שאני אצטרך לקחת את הילדה מהגן ועל כן שימוש בקורקינט פשוט לא אפשרי במתכון הזה.

בנוסף עד היום אם הייתי צריך את הרכב הייתי יכול להשתמש בו וכעת כאמור זה כבר לא אפשרי.

האופציות העומדות לרשותי הן:

1) קניית רכב קטן מאוד כדי שישמש רכב שני בבית, הרכב צריך להיות חדיש יחסית וחסכוני שכן הוא יצטרך לקחת אותי לעבודה בתל אביב כמה פעמים בשבוע.

2) אני צופה בעתיד הלא רחוק התרחבות נוספת למשפחה ועל כן אולי שווה לוותר על אופציה הראשונה ולקנות ישר רכב משפחתי/ג'יפון גדול יותר כך שהסיטרואן יהפוך לרכב המשני, מדובר אולי בהוצאה גדולה יותר בטווח הקצר אך בטווח הארוך זה כנראה נכון יותר כי יחסוך החלפות נוספות.

3)לעשות ליסינג פרטי לרכב סטייל ספארק/פיקנטו שאני יכול לבטל בכל עת ובהמשך אולי כן נצליח להסתדר עם רכב אחד ואז לפחות אני יכול להחזיר את הליסינג באופן מיידי בלי בעיות.

מבחינת משאבים - מעדיף לשים מקדמה נמוכה מאוד ותשלום חודשי קבוע (עד 1500 שקלים בחודש סביר מבחינתי).

אם שכחתי משהו תגידי לי ואפרט יותר.

המון תודה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ספארק/ פיקנטו סבירות לחלוטין לילדה קטנה + תינוק. לפי מה שאתה כותב, אופציה 3 לליסנג לפיקנטו/ספארק היא הטובה ביותר במיוחד שלתל אביב אתה צריך רכב אוטומטי והכי קטן שאפשר.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

סופרמיני בהחלט תתאים לצרכים - גם כאשר יהיה עוד ילד. וגם תהיה חסכונית בהשוואה למשפחתית\ג'יפון. אין בעיה לנסוע 50 ק"מ בכל כיוון בסופרמיני. אני לא בטוח שלצרכים האלה הייתי רוצה פיקנטו (ובגלל הילדים - גם לא סויפט, תא המטען שלה קטן) - אבל כל סופרמיני או תת משפחתית (שהיא סופרמיני עם תא מטען נפרד) סטנדרטית (עם תא מטען סביר, נניח מעל 300 ליטר) תתאים לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...