Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפשים רכב חדש לאישתי.

כרגע יש לה רנו קליאו 2015 יד ראשונה.

הרכב משמש כרכב שני בבית.

בהתחלה היא רצתה טויוטה CHR, בסוכנות ראינו שאם כבר אז כדאי יותר את הקורולה, באותו המחיר מקבלים רמת גימור גבוהה יותר.

וחוץ מזה שזה תכשיט אין באמת הצדקה לCHR.

ההתלבטות כרגע היא בין קיה נירו לבין טויוטה קורולה.

מה שחשוב זה שיהיה הייבריד ושווי שוק לאחר מספר שנים של שימוש.

מה דעתכם ?

דרך אגב, את הטויוטה הלכנו לבדוק ביבוא מקביל שעושה רושם מאוד חיובי.

תודה לעונים!

פורסם

שמירת הערך של קורולה כנראה תהיה טובה מהנירו.

אם אין צורך בתא המטען הגדול, הייתי בוחר בקורולה אקסייט (5 דלתות) שתהיה הרבה יותר יפה ומיוחדת מקורולה סדאן ותשמור טוב על הערך כי לא קיימת בליסינג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מעבר לעובדה שזה עניין של טעם,

מארק הציע את גרסת ההצ'באק ולא את גרסת הסטיישן.

אגב, ממה שאני רואה כאן בפורום בשרשורי יד שניה על רכבים היברידיים, גם נירו לא סופגת ירידות ערך מאסיביות. לא הייתי יוצא מנקודת הנחה שהקורולה בהכרח תשמור על ערכה טובה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שכנים שלי רכשו קורולה האצ' לא מזמן והיא נראית פשוט נהדר לדעתי, מעלה חיוך קטן כל פעם שאני עובר לידה. ממה שאני זוכר ממבחני הדרך יש הבדל בחסכון לטובת הקורולה וגם לנסיעה היא אמורה להיות נוחה ונעימה יותר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

הקורולה האצ'בק באמת נראית נהדר אבל היא צפופה ופחות שימושית מהסדאן.

אני הייתי בוחר בנירו, יחידת ההנעה שלו נעימה יותר ופחות רועשת, הוא שימושי יותר בזכות מבנה הסטיישן/SUV, נוח יותר להיכנס ולצאת וגם תנוחת הישיבה הגבוהה נוחה יותר.

פורסם (נערך)

לנירו בינתיים שמירת ערך מצויינת במיוחד ולדעתי דווקא הוא רכישה בטוחה יותר בפרמטר הזה כי מדובר גם בג'יפון.

(אני חשבתי שנושא הקרינה ירתיע רוכשים ויגרום לירידת מחיר מואצת, אבל בפועל הוא לא משפיע בכלל).

ספיציפית הנירו שמר על מחירו גם כנראה בגלל שהוא התייקר כחדש כל שנה בשנים האחרונות דבר שמשך את מחירי הרכבים המשומשים.

לגבי רכב לאישתך, הנירו קצר יותר וגבוה יותר ויהיה נוח יותר לתמרון ומבנה סדאן שבקורולה פחות שימושי.

אם כבר הייתי שוקל רק את הקורולה סטיישן, בעלת מבנה שימושי ותא מטען גדול מאד, אבל הרכב כאמור ארוך יותר ובתור רכב שני אין בכך צורך כנראה.

האקסייט צפופה מדי ובעלת תא מטען זעיר, ה- chr בעל מושב אחורי קלסטרופובי עקב חלונות אחוריים קטנים מדי, לא יודע מה עבר על טויוטה- ירו לעצמם בג'נט עם הדגמים האלה.

מהו הרכב הראשון שלכם?

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לנירו בינתיים שמירת ערך מצויינת במיוחד ולדעתי דווקא הוא רכישה בטוחה יותר בפרמטר הזה כי מדובר גם בג'יפון.

(אני חשבתי שנושא הקרינה ירתיע רוכשים ויגרום לירידת מחיר מואצת, אבל בפועל הוא לא משפיע בכלל).

ספיציפית הנירו שמר על מחירו גם כנראה בגלל שהוא התייקר כחדש כל שנה בשנים האחרונות דבר שמשך את מחירי הרכבים המשומשים.

לגבי רכב לאישתך, הנירו קצר יותר וגבוה יותר ויהיה נוח יותר לתמרון ומבנה סדאן שבקורולה פחות שימושי.

אם כבר הייתי שוקל רק את הקורולה סטיישן, בעלת מבנה שימושי ותא מטען גדול מאד, אבל הרכב כאמור ארוך יותר ובתור רכב שני אין בכך צורך כנראה.

האקסייט צפופה מדי ובעלת תא מטען זעיר, ה- chr בעל מושב אחורי קלסטרופובי עקב חלונות אחוריים קטנים מדי, לא יודע מה עבר על טויוטה- ירו לעצמם בג'נט עם הדגמים האלה.

מהו הרכב הראשון שלכם?

הרכב הראשון שלנו הוא רכב מהעבודה.

טויוטה אוריס הייבריד סטיישן 2017.

אחלה אוטו שבעולם!

פורסם
שמירת הערך של קורולה כנראה תהיה טובה מהנירו.

אם אין צורך בתא המטען הגדול, הייתי בוחר בקורולה אקסייט (5 דלתות) שתהיה הרבה יותר יפה ומיוחדת מקורולה סדאן ותשמור טוב על הערך כי לא קיימת בליסינג.

דווקא מבחינת שמירת ערך ספציפית לנירו יש מצב שהיא תהיה לא פחות טובה ואפילו טובה יותר מהקורולה. נכון להיום הנירו פשוט נחטפות ביד שניה.

מכל הבחינות הפרקטיות לפחות לטעמי הקורולה עדיפה, תחלס אנשים מעדיפים את הנירו רק בגלל הצורה שמזכירה קרוסאובר, אם השיקול הוא עיצוב גם לדעתי הקורולה אקסייט היא הדגם הכי יפה ולטעמי היא יפה הרבה יותר מהנירו ובכלל בעיקר בצבע אדום עם גג שחור מתקבלת אחת המכוניות הכי יפות בהיציע של טויוטה . הפשרה היא על תא מטען קטן וצפיפות במושב האחורי.

אני מסכים שה CHR היא סוג של הצהרת אופנה שאין הרבה היגיון מאחוריה אבל מסתבר שאנשים מאוד מתחברים לקטגוריה הזו שהתחילה בניסן ג'וק.

GREEN אתה אולי אומר שהם ירו לעצמם בג'אנט אבל המספרים אומרים אחרת. זה כמו נעלי עקב, לא הגיוני ולא נוח אבל נשים ימשיכו לקנות אותם שוב ושוב.

פורסם

נסעתי לא מעט בשניהם, אי העדפתי את המרווח מלפנים של הנירו (מאחור לא מעניין אותי אבל המצב די זהה, בכל מקרה של הקיה סבבה לגמרי).

מבחינת סחיבה לטעמי יש יתרון קליל לטויוטה.

• תוכן חדש...