Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שמתאים ל-3 כסאות בטיחות בתקציב -120K

Amitz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אני יודע שהנושא עלה כברכמה פעמים בעבר אז אשתדל להיות יותר ספציצי לצרכים שלי.

נולד לנו הילד ה-3 לפני כשלושה חודשים ואנחנו חייבים להחליף את האוטו כדי שנוכל לסוע כל המשפחה יחד.

צריך אוטו עם מושב אחורי שיכיל מקום לבוסטור גב עם רצועות, כסא ביטיחות וסלקל שעוד כשנה יוחלף גם הוא לכסא ביטיחות.

התקציב הוא באזור ה-120K

אחרי שיטוט פה בפורום ובקבוצות פייסבוק יצרתי רשימה של מכוניות:

טויוטה ורסו

פורד פוקוס סטיישן

סיטרואן c4 גרנד פיקאסו

שברולט אקווינקוס

מציבושי אאוטלנדר

יונדאי cw i30

אין שימושים מיוחדים - מקומות העבודה במרחק של 8ק"מ מהבית ומדי פעם רוצים לסוע לטייל.

מבקש את עזרתכם לדעת מה מהרשימה למעלה מומלץ ומה לא כדאי.

האם יש מכונית ברשימה שלא מתאימה לדרישות או מכונית כן מומלצת ומתאימה שלא נמצאת ברשימה.

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-C5air cross החדשה בגרסה הבסיסית תעלה לך 150 לפני הנחה, מצריך מתיחת תקציב קלה אבל אתה מקבל רכב חדש לחלוטין מהניילונים שיכול לשמש הרבה שנים קדימה.

ממה שרשמת כנראה שהפיקאסו והטויוטה יעשו את העבודה, אתן למלומדים ממני להאיר את עיניך

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה משהו חדש, מרווח מאד וקרוב מאד לתקציבך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמחק את שלושת הרכבים האחרונים מהרשימה. אחר כך תמחק את הפוקוס ואתה מסודר.

מה שתבחר זה כבר העדפה אישית.

אתה יכול לקנות רכב בן שנתיים-שלוש יחסית בקלות בתקציב הזה .

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמחק את שלושת הרכבים האחרונים מהרשימה. אחר כך תמחק את הפוקוס ואתה מסודר.

מה שתבחר זה כבר העדפה אישית.

אתה יכול לקנות רכב בן שנתיים-שלוש יחסית בקלות בתקציב הזה .

תודה save.

כמה שאלות המשך:

לגבי המחיקות, מה הסיבה? לא מתאימים לדרישות או בגלל המכונית עצמה?

לגבי הסיטרואן גרנד פיקסו, איך היא? קראתי בכמה מקומות שעושה בעיות ורואה הרבה מוסך, אבל אולי זה רק לדגמים היותר ישנים.

לגבי הגרנד פיקאסו - משנה 5 או 7 מקומות (אין כוונה להגדיל את המשפחה)?

בהודעה המקורית לא רשמתי שאני צריך גם בגאז גדול שיכיל גם עגלת תאומים, משנה משהו את התמונה?

שוב, תודה לכולם על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי Amitz
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המכוניות שאמרו לך למחוק לא רחבות מספיק ומה שאתה צריך זה רוחב.

בפוקוס פשוט לא תיכנסו, באאוטלנדר תיכנסו עם תשתמשו בשורה השלישית אבל אז ישער תא מטען קטן

אני פתרתי את הבעיה שאתה פותר לפני חודש וקניתי פיקאסו קצר (2016) והצלחתי להכניס שני מושבי בטיחות גודל מלא וסל קל

תא המטען גדול ובינתיים אני מרוצה מהרכב אבל הוא אצלי רק חודש אז לא אוכל לומר כלום על אמינות בינתיים אבל לא קראתי על בעיות מיוחדות לשנתונים אחרונים.

בכל מקרה לגרנד פיקסו תא מטען גדול עוד יותר וה7 מושבים יקלו אליך ביום שבו תרצה למכור את הרכב גם אם לא תשתמש בהם, ההבדל בלוי יצלחר הוא 17% ובכל מקרה הרכבים הללו נסחרים הרבה מתחת למחירון

לוורסו מוניטין אמינות מעולה וסחירות מצויינת ולכן הוא גם יקר יותר לרכישה ודגמים שמורים די נחטפים אבל יש זמינות מליסינג.

אני העדפתי את הסיטרואן גם בגלל המנוע החזק יותר (1.6 טורבו, בחדשים יותר יש 1.2 טורבו), הרכב יותר שימושי (הרבה תאי אחסון, וילונות נשלפים בדלתות הילדים) והעיצוב מדבר אלי הרבה יותר.

וכמובן, הוא היה בתקציב שלי והוורסו לא אבל לך אין את הבעיה הזאת.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא רק הרוחב , זה גם הגובה.

אתה בטח יודע כמה קשה להוציא ילד ישן מאמצע האוטו בלי לשבור את הגב.

הנושא האחרון החשוב מכל : מזגן לשורה שנייה . תבדוק לאיזה רכב יש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקנות כסאות בטיחות צרים בטח יהיה יותר כלכלי מלהחליף את הרכב.

היה בעבר שרשור על כסאות כאלה, אבל דגמי הכסאות שיש שם כבר לא ממיוצרים ככל הנראה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי, נסעתי לבייבי סטאר בראשון וביקשתי שני בוסטרים לצד הסל קל שיכנסו לגולף. לא נכנס.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שבתחום יודע שרוב מוחלט של הכסאות שזוכים בציון בטיחות מירבי אינם צנומים. להפך. התחושה שלי שכל שנה הם מוסיפים עוד ס''מ של קלקר למעטפת.

לא רק זה, זה תלוי עד איזה משקל הכסא בטיחות שאתה קונה וכמובן אם מדובר ב"סל-קל" אז יש הבדלים דיי גדולים בין היצרנים (ממש כמו "גיזרה בג'ינס") - יש רחבים ויש צרים "באותה המידה" - וזה ממש לא תלוי במה שאתה רוצה אלא ברוחב הכתפיים של הילד (אצלנו הראשון הסתפק ללא בעיה בסלקל עם מידות צרות - ונהנה ממנו חודשים רבים מאוד. עם השניה נאלצנו אחריי חודשיים-שלושה להחליף לסלקל של יצרן אחר עם מידות רוחב נדיבות יותר, כי בכתפיים זה ממש היה לחוץ).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המכוניות שאמרו לך למחוק לא רחבות מספיק ומה שאתה צריך זה רוחב.

בפוקוס פשוט לא תיכנסו, באאוטלנדר תיכנסו עם תשתמשו בשורה השלישית אבל אז ישער תא מטען קטן

אני פתרתי את הבעיה שאתה פותר לפני חודש וקניתי פיקאסו קצר (2016) והצלחתי להכניס שני מושבי בטיחות גודל מלא וסל קל

תא המטען גדול ובינתיים אני מרוצה מהרכב אבל הוא אצלי רק חודש אז לא אוכל לומר כלום על אמינות בינתיים אבל לא קראתי על בעיות מיוחדות לשנתונים אחרונים.

בכל מקרה לגרנד פיקסו תא מטען גדול עוד יותר וה7 מושבים יקלו אליך ביום שבו תרצה למכור את הרכב גם אם לא תשתמש בהם, ההבדל בלוי יצלחר הוא 17% ובכל מקרה הרכבים הללו נסחרים הרבה מתחת למחירון

לוורסו מוניטין אמינות מעולה וסחירות מצויינת ולכן הוא גם יקר יותר לרכישה ודגמים שמורים די נחטפים אבל יש זמינות מליסינג.

אני העדפתי את הסיטרואן גם בגלל המנוע החזק יותר (1.6 טורבו, בחדשים יותר יש 1.2 טורבו), הרכב יותר שימושי (הרבה תאי אחסון, וילונות נשלפים בדלתות הילדים) והעיצוב מדבר אלי הרבה יותר.

וכמובן, הוא היה בתקציב שלי והוורסו לא אבל לך אין את הבעיה הזאת.

mcshmupi,

יש לך מושג האם עגלת תאומים(עם אמבטיה אחת) נכנסת לבאגז' של הורסו בנוחות (בהנחה שהמושב האחורי מקופל)? ואיך זה לעומת הגראנד פיקאסו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשני המיניואנים האלו, כשהמושבים בשורה השלישית מקופלים, ניתן להכניס עגלת תאומים. אני חושב שבפיקאסו שטח ההטענה שמתקבל קצת יותר גדול כי האוטו יותר ארוך.

ניתן למצוא באינטרנט נתונים על נפח ההטענה כשהמושבים מקופלים

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...