Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רכבים - מאזדה 3 / יונדאי I30 / אופל אסטרה / מיצובישי ספורטבק

ChaoscripT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני בהתלבטות לפני רכישת רכב אחר,

הדרישות שלי מהרכב הבא הן:

1. בגאז גדול מספיק לאחסן עגלה

2. מרווח עד כמה שניתן

3. מראה האצבקי (וצעיר עד כמה שניתן)

4. למרות שאלו משפחתומיות שתהיה חזקה/זריזה

5. חסכונית בדלק עד כמה שניתן

6. עלויות אחזקה זולות עד כמה שניתן

ההתלבטות שלי היא בין 4 רכבים שונים,

מאזדה 3 מנוע 2.0 שנתונים 2009-2011

יונדאי I30 הדגם עם הגג הפנורמי שנתונים 2012-2013

אופל אסטרה 1.4 טורבו שנתונים שנכנסים בתקציב

מיצובשי לנסר ספורטבק שנתונים שנכנסים בתקציב

התקציב הוא בערך 40K יש אפשרות להוסיף עוד קצת למשהו שמור ושווה במיוחד.

לגבי המאזדה 3, בעיקרון זה יחסית עדיפות אחרונה שלי, כי היו לי כבר 2 מאזדות מנוע 2.0, אחת שנתון 2008 והשנייה 2010, אני מכיר את הרכב, מחלות, אחזקה, דלק (אוכלת יפה המאזדה) ועוד. אני כן הייתי רוצה קצת לגוון :)

יונדאי I30, אשמח לשמוע את דעתכם, ממה שראיתי הרכב יפה מאוד (לדעתי כמובן), אני מניח שהאחזקה היא יחסית זולה, לאחותי הייתה I35 מליסינג, דווקא הייתה חסכונית יחסית.

אופל אסטרה טורבו, לאחרונה הכנסתי את הרכב הזה לרשימה, אשמח לשמוע את דעתכם, איך הרכב הזה, איך האחזקה, דלק וכו'. ראיתי שיש דגמים עם סנרוף, כנראה שיהיה קשה למצוא אחת כזו.

מיצובישי לנסק ספורטבק, הכנסתי את הרכב לרשימה למרות שהוא ממש אבל ממש אפרורי בפנים הרכב, הוא ממש ריקני ואין בו יותר מידי.

אשמח לעזרתכם בנושא,

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסטרה להוריד עקב רקורד אמינות לא מרשים.

אף אחת מהן לא בולטת בחסכון בדלק.

הגיר במיצובישי גורע מתחושת הכוח.

וואו עד כדי כך האסטרה לא אמינה?

אני יודע שהן לא חסכוניות בדלק, בשביל זה רשמתי יחסית.

הגיר הרציף הזה אני קצת חושש לגביו (לגבי אמינותו).

האם יש רכבים אחרים שאתה יכול להמליץ עליהם? שהם גם טיפה מפוארים?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבצע חיפוש בפורום, תבין למה אתה יכול לצפות.

לא נראה לי שיש לך ממה לחשוש מהגיר הרציף של מיצובישי, לא יצא לי לשמוע עליו מבחינת בעיות והם מוכרים יחסית הרבה רכבים רק עם הגיר הזה כבר כמה שנים טובות.

אין ממש אופציה עממית מהשנים האלה שיכולה להקרא מפוארת, מקסימום טיפה יותר מאובזרת. אולי במוו סדרה אחת אבל העלויות יהיו בהתאם.

קשה לי להמליץ לך על משהו, אני כנראה הייתי בודק אם 3 האצ'בק מהדור השלישי נכנסת בתקציב, או אם אתה מחפש לגוון ללכת לראות אם סיוויק מדברת אליך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבצע חיפוש בפורום, תבין למה אתה יכול לצפות.

לא נראה לי שיש לך ממה לחשוש מהגיר הרציף של מיצובישי, לא יצא לי לשמוע עליו מבחינת בעיות והם מוכרים יחסית הרבה רכבים רק עם הגיר הזה כבר כמה שנים טובות.

אין ממש אופציה עממית מהשנים האלה שיכולה להקרא מפוארת, מקסימום טיפה יותר מאובזרת. אולי במוו סדרה אחת אבל העלויות יהיו בהתאם.

קשה לי להמליץ לך על משהו, אני כנראה הייתי בודק אם 3 האצ'בק מהדור השלישי נכנסת בתקציב, או אם אתה מחפש לגוון ללכת לראות אם סיוויק מדברת אליך.

הכוונה שלי במפוארת, הייתה יותר מאובזרת כן.

יכול להיות שאולי הגזמתי עם המיצובישי, אבל ראיתי שחובה להחליף לה שמן גיר מקורי. הבעיה היא שהאוטו הזה לא מאובזר בשיט! המראה הפנימי שלו נראה אפרורי ללא כפתורים וללא שום דבר.

מאזדה 3 שנתון 2014 כבר לא נכנסת בתקציב, המחיר שלהם קופץ ל-60+ (בטח מנוע 2.0). BMW פחות הייתי רוצה, לא רוצה להכנס לבור ללא תחתית.

הונדה סיוויק מאוד מדברת אליי, לא יודע למה בשנת 2012 ומעלה החליטו בחברת הונדה להוריד את הסנרוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, ועדיין הסכומים שלהם קופצים אל קרוב ל- 60K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מחפש הרבה דברים (חלקם מנוגדים) בתקציב נמוך.

אם אתה לא מפחד מצרפתיות, פיג'ו 308 יכולה לענות על רוב מה שאת מחפש (מרווח, כח, חיסכון, אבזור), אבל חייבים להבין את נושא רצועת התזמון מתפוררת ולקחת אותו בחשבון.

אם לא, ואתה מוכן לוותר על חיסכון בדלק, פורד פוקוס אחרי מתיחת הפנים (2016, מנוע 1.5 טורבו) יוצאת ליסינג יכולה גם להיות אפשרית, במתיחה קלה של התקציב (45-50).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הרבה דברים מנוגדים, על הכל השתדלתי לרשום יחסית, כי מן הסתם לא ניתן לקבל את כל החבילה ברכב אחד, וזה בסדר גמור.

כמו שציינתי, היו לי 2 מאזדות אומנם מנוע 2.0 אבל היו שותות .. (אולי פחות ממנועי 1.6 אבל עדיין).

קצת חושש מצרפתיות ומפחד להתחיל להתעסק איתם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמת זיו, לא ציינתי, אך לצערי לאשתי אין רשיון על ידני.

מה לגבי יונדאי I30?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני די בספק שהיא תענה על דרישות 4 ו-5.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו פה בעבר כמה שרשורים על בעיות בגג הפנורמי ביונדאי i30, ומעבר לגג הזה גם היא לא יותר מדי מאובזרת.

מצטרף להמלצה על הסיוויק, באמת נחמדה ונראית מעולה, יש גג זכוכית פנורמי לא נפתח למיטב זכרוני בדגם שנמכר עד 2012.

אתה יכול לבדוק גם את טויוטה אוריס. היו דגמים שהגיעו עם מגנזיום, גג שמש, מערכת מולטימדיה וריפודים בהירים. היא אמינה, חסכונית יחסית וזולה לאחזקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דור,

הכל באופן יחסי. ברור שיש יותר זריזות וחסכוניות אבל לצערי לא עונות על רוב הדרישות האחרות.

מייק,

לגבי הסיוויק, אכן משנת 2012 היא מגיעה ללא גג, אך עדיין עם תת דגם "Sport Design".

אבדוק לגבי הטויטה אוריס, לא יודע אם המתיחת פנים תכנס לי לתקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...