Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניין לרכוש גי'פון

אני בודי בילדר 1.90 לכן חייב רכב גדול

סבלתי על רכב קטן

יונדאי i20 2013

התקציב שלי עד 90,000 אבל מעדיף ב 80,000 אם יש דבר כזה?

1. שיהיה בצריכה של הדלק כמו ביונדאי i20 2013

2. גדול ומרווח

3. סטייה מנתיב וכל השטויות האלה לדעתי זה מיותר (זה לא חשוב בשבילי)

4. אמין בלי תקלות

5. נראה טוב מבחוץ

תודה

עריכה אחרונה על ידי King1989
פורסם

אופציות שהייתי בודק:

סקודה ייטי.

סוזוקי קרוסאובר.

ניסן קשקאי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

טויוטה ראב 4 ומאזדה CX-5 בשנים 2013-2014 יכול להכנס לתקציב אם כן ממליץ על שניהם כמובן תעשה נסיעות מבחן (תקף לכל רכב ⁦[emoji3526]⁩)

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

גרסת הדיזל של הקדג'אר עדיפה מבחינת חסכון בדלק.

הגיר הוא רובוטי כפול מצמדים, יכול לדרוש החלפת מצמדים כתוצאה מבלאי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

קודם כל חלק מהשברולט שנמכרות בארץ לא רלוונטיות לאמריקאים.

ספארק למשל פחות מכוונת לשוק האמריקאי.

לדעתי מה שיצר לשברולט את הסטיגמה אלו מכוניות כמו האבאו והאופטרה שלא היו להיט, לאחר מכן גם הדגמים הראשונים של הקרוז שלא היו מוצלחים במיוחד.

ומכאן, לך תצליח לשבור סטיגמה שנוצרה, גם אם היא לא נכונה על דגם כמו הספארק למשל (שאני יודע שהיא לא רלוונטית עבורך, אבל סתם כדוגמה).

לגביי צרפתיות באופן כללי - היה לי ולהורים ניסיון מאוד טוב עם רנו.

גם לצרפתים היו נפילות, כמו למשל מנוע THP.

הסטיגמה לגביי הצרפתיות מושרשת די חזק אצל הרבה אנשים, מהרושם שלי קשה לשבור לאנשים סטיגמות לגביי מותגים וארצות ייצור.

אני יכול להגיד לך שהזמנתי רכב לא מזמן, רק בגלל הסטיגמות והבעיה שהן יוצרות במכירה, לא קניתי סיטרואן.

מה שכן יואב צודק, לקלאצ'ים יש בלאי, זה לא קשור לרנו אלא לכל רכב רובוטי או ידני שתקנה. זה תלוי איך נהגו ברכב ואיפה. ברכב שננהג בעיקר מחוץ לעיר יהיה פחות בלאי.

מן הסתם גם לגיר אוטומטי יש בלאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...