Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קורולה 2016 באלדן. רכב שהיה בליסינג שני נהגים עד עכשיו.

לדבריהם הם נותנים לי את האפשרות לבדוק את הרכב במכון מקצועי (באופן רשמי הם מעבירים את הרכב בדיקה ותיקון לפני שמוכרים אותו) ואחריות התיקונים עליהם.

לא כ"כ הייתה לי האפשרות להיות מעורב בפרטי הקנייה (קיבלתי עזרה כלכלית מהאבא היקר שלי אבל כתוצאה מכך בעל המאה נהיה גם בעל הדעה ולא כ"כ יכולתי להיות מעורב קודם הקניה) ואני מדבר כבר אחרי שהרכב אצלי (יש באלדן איזו אפשרות להתחרט או משהו כזה אבל לא נראה משהו ממש מעשי).

אני רוצה לבדוק את הרכב במקום שיתן לי מענה מקצועי ככל הניתן ויהיה אמין ביותר ומצד שני שאלדן יקבלו את הדו"ח שלו לצורכי תיקונים ועל אחת כמה וכמה אם מדובר בפגיעה שאני ארצה מחמתה לבטל את העסקה (במקרה כזה אפשר אולי לפנות גם אח"כ למכון שהם מקבלים את תוצאותיו).

אני מתגורר באיזור ירושלים ומדובר כנ"ל על טויוטה קורולה 2016. יש לכם המלצה?

תודה רבה מראש

• תוכן חדש...