Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעיקרון, מזמן שמתי עין על המאזדה 2, העניין שבמסגרת התקציב שלי(סביב ה-60 אלף) אין רכבים למכירה ויכול לקחת זמן עד שיופיעו. העניין שמעולם לא נהגתי עליה ואני מסתמך נטו על ביקורות וחוות דעת.

מועמדת נוספת זו הסיוויק האצבק.

בעיקרון הדרישה העיקרית שלי מהרכב שהמושב יהיה נוח ומתכוונן ככול הניתן(גובה מושב, עומק הגה) שיציג נוחות והתנהגות טובה בכבישים בינעירוניים גליים, ולא איכותיים(כביש 40 דרום אם מישהו מכיר). וכמבון בקרת שיוט חובה.

האם אני סתם נדלקתי על המאזדה 2, ובעצם לדרישות האלה, הסיוויק תהיה טובה יותר?

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם (נערך)

שתי מכוניות שונות- המאזדה מוגדרת כסופר מיני והסיויק היא משפחתית (בדגם הסדאן יותר ובדגם ההאצ'בק בעלת מראה מעט יותר ספורטיבי).

המאזדה קיימת בשפע אבל, מדובר על דגם אחד לפני מתיחת הפנים האחרונה,שדווקא נכנס בתקציב שלך).

השאלה האם אתה רווק ומסתפק בסופר מיני,או שצריך מקרום מאחור ל 3 ילדים ואז צריך משפחתית ?

הסיוויק מגיעה עם מנוע 1800 עם 142/140 כ"ס והמאזדה עם מנוע 1500 -בעל מנועי 111/112/116 כ"ס (לפחות לפי מפרט יד 2 כאשר יש בגרסת הסדאן מנוע 103 כ"ס).

מעיון ביד 2,יש מודעות,אלא שבגלל מתיחת הפנים האחרונה יש הבדל של איזור ה 15-20,000 ש"ח בין הדגם הישן יותר לבין זה המתוח פנים )

מצרף לך לינק אבל,היזהר שלא תתפתה להצעות נמוכות של סוחרים שאינם מגרשי טרייד אין של היבואן.

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=22&model=1197&year=2015-2017&hand=1-1&subModel=25287,32019,27733,21297,32020,30768,27735,32024

מאזדה 2 יש בערימות דווקא בחברות הליסינג: אלדן/אלבר/הרץ- הן בטח עדיפות על קנייה מטרייד אין שקר בניו ואחיו.

לפי הסקירה בלינק הבא,https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4664499,00.html בדגם האקטיב של מאזדה 2 אין בקרת שיוט (תצטרך לקנות את הדיינמיק שבכל מקרה עדיפה גם באבזור הבטיחותי (יותר כריות אוויר או את הפיור וויט שהיא הדגם המאובזר ביותר במאזדה הזו) ולסיוויק האצ'בק יש.

אישית,אם סיווויק היתה שוב הבחירה שלי (כמו הרכב שלי בסמלון בדיוק) סיוויק הייתי את הסדאן ברמת אבזור אקזקיוטיב (רמת האבזור הגבוהה ביותר)- אפשר למצוא את הרכב מפרטי או לחפש באוטו סנטר/סוכנויות מורשות טרייד אין הונדה (פ"ת/כפר סבא).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כתבת בדרישות שלך לא מעט על מושב הנהג, נוחות, כיוונים.

לפני שתחליט מה לקנות, תנסה לשבת ברכבים שאתה שוקל. אם אין לך חברים/ שכנים עם רכבים כאלה, פשוט תתקשר למודעות הכי קרובות לבית שלך ותלך לראות ולשבת.

סיוויק אולי רכב בעל ישיבה הכי נמוכה שיכולה להיות - יש כאלה שאוהבים, יש כאלה שלא סובלים.

גם המושב של מאזדה 2 לא נוח לכולם. זה מאוד סובייקטיבי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...