Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר תאונה (כנראה בגלל זה נמכר עם 50,000 ק"מ)

הוחלפו: כנפיים, פגוש קדמי, מכסה מנוע, פנסים קדמיים

לפי הבודק בקומפיוטסט - החלקים שהוחלפו לא משמעותיים ולא מעניינים,

הדבר היחיד שמשנה לו זה הטורבו והקורוזיה המדוברת שם.

בעל הרכב דרש 75,000 כאשר ה

מחירון

המשוקלל לפי התוני הרכב הוא 77,000

מנהל המכון אמר לי להתחיל לדבר איתו מ 65,000

ומטה והדגיש שלדעתו הרכב במצב טכני מצוין והרכב עצמו יפה.

האם בכלל לגעת ברכב כזה?

כמה להפחית עבור ההערות ?

WhatsApp Image 2019-12-29 at 14.24.16.jpg

פורסם

לדעתי, תאונה בה הוחלפו לא מעט חלקים משפיעה על ערכו של הרכב. יש קונים רבים שלא יגעו ברכב כזה ולכן ערכו יורד. כשתגיע למכור את הרכב תתקל בזה.

מנהל המכון נתן לך עצה טובה.

העצה שלי: כיוון שמדובר ברכב נפוץ לא יהיה קשה למצוא אחד נקי מתאונות. אני הייתי מתקדם הלאה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לדעתי, תאונה בה הוחלפו לא מעט חלקים משפיעה על ערכו של הרכב. יש קונים רבים שלא יגעו ברכב כזה ולכן ערכו יורד. כשתגיע למכור את הרכב תתקל בזה.

מנהל המכון נתן לך עצה טובה.

העצה שלי: כיוון שמדובר ברכב נפוץ לא יהיה קשה למצוא אחד נקי מתאונות. אני הייתי מתקדם הלאה.

נפוץ כן

לרדת ממנו - כנראה גם כן

לא יודע עד כמה יהיה קל למצוא אחד עם ק"מ טוב במצב טוב

רכבים בשנתון הזה עשו כבר 80-90 אלף ק"מ

ומי יודע כמה מהם שאומרים בטלפון "מצב חדש" מחזיקים רכב שנראה בדיוק כמו זה שהגעתי אליו

שגם הם אמרו בטלפון "יש מכות של פתיחת דלת מעבר לזה הרכב חדש"

למה להתעקש על רכב שעבר תאונה? אני הייתי ממתין לאחת נקייה בטח שהבעלים מבקש קרוב מאוד למחירון.

הוא לא,

הוא אמר לי בוא נשב נדבר בכיף

אני אמרתי לו סע לשלום

כי לא טרח להגיד בטלפון שעבר תאונה

פורסם

ה500 שקל ששילמת למכון חסכו לך אלפים אם לא עשרות אלפים ותסכול מזה שאף אחד לא רוצה להתקרב לרכב.

תגיד תודה לבעל הרכב ושלח אותו לדרכו.

את הרכב הבא שתבדוק, ממליץ לבדוק באותו המכון שכרגע הציל לך את הכיס, פעם הבאה, מקווה שתזכור לשאול אם הרכב עבר תאונה, ואם כן, לא תמשיך לבדיקה על חשבונך, מבלי שייתן לך דו"ח שמאי של הנזק ו/או צילום של הלפני ואחריי ...

בכלליות, ברכבים של מעל 50-60, דו"ח שמאי לנזק זה דיי הבסיס .. ואפילו מפתיע שלא ביקשת לראות אחד ..

פורסם
ה500 שקל ששילמת למכון חסכו לך אלפים אם לא עשרות אלפים ותסכול מזה שאף אחד לא רוצה להתקרב לרכב.

תגיד תודה לבעל הרכב ושלח אותו לדרכו.

את הרכב הבא שתבדוק, ממליץ לבדוק באותו המכון שכרגע הציל לך את הכיס, פעם הבאה, מקווה שתזכור לשאול אם הרכב עבר תאונה, ואם כן, לא תמשיך לבדיקה על חשבונך, מבלי שייתן לך דו"ח שמאי של הנזק ו/או צילום של הלפני ואחריי ...

בכלליות, ברכבים של מעל 50-60, דו"ח שמאי לנזק זה דיי הבסיס .. ואפילו מפתיע שלא ביקשת לראות אחד ..

לא הבנתי את הדוח שמאי?

אם הרכב לא עבר תאונה למה שיהיה דוח שמאי?

בשביל זה עושים בדיקה לא?

נסעתי מת"א ללדרום כי מדובר בזוג מבוגרים שטענו שלרכב יש כמה מכות של פתיחת דלת וגם שלחו תמונות שרואים את המכות החסרות משמעות.

שלחתי חבר לבדוק את הרכב והוא אמר שהרכב נראה מצוין חוץ מכמה שיפשופים בטמבון (שאכן נגרמו ממדרכות, עמודים וכל מיני דברים שבאמת לא מעניינים)

כשהגעתי אני, שמתי לב שיש לרכב מכה מאוד קטנה על הכנף דיי קרוב למכסה מנוע, ושנוצרה זוית שכמעט לא ניתן לראות על המכסה מנוע

שאלתי על זה ואז בעל הרכב נזכר שעבר תאונה

"הבן שלו נכנס בטעות לצומת"

סיפר לי בדיוק מה החליפו

לא התעמקתי כי אמרתי אוקי אם הוחלף והכל נראה טוב - אז סבבה

אני עם הרכב הקודם שלי נכנסתי בחזיר ועשיתי תאונה שהייתה שווה בזמנו 35,000

והרכב נהג עוד 3 שנים כמו חדש אחריה.

לא הבנתי למה שהוא יחזיק דוח שמאי אם הרכב לא עשה תאונה?

פורסם

זה לא הדגם עם הזלילת שמן ההזויה של ליטר ל 1000 ק"מ במצב הרע?

יש שם גם סעיף על נזילת שמן, לא יודע עד כמה כסתח אבל זה כבר היה מרחיק אותי משם.

Opel Adam S 2017

פורסם

שנת 2015 קימים שני דגמים. הראשון דגם 2014 [שהוא מתיחת פנים של 2013],

והשני זה הדגם החדש של 2016 שיש למצוא אותו גם ב 2015.

אם אתה יכול אז בחר את הדגם החדש שיצא ב2015 [הצורה של 2016] ולא את מתיחת הפנים של 2013

כמובן שהכל עניין של מחיר. בהתאם ליכולתך.

אם אתה קונה את 2015 , וודא שהמחיר באמת נמוך גם ביחס למה שקורה בשוק החופשי ולא רק במחירון.

בהתייחס לאותו השנתון, צורה חדשה מרסקת את המחיר של צורה שקודמת לה, קח את זה בחשבון, כי יום אחד תרצה גם למכור.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שנת 2015 קימים שני דגמים. הראשון דגם 2014 [שהוא מתיחת פנים של 2013],

והשני זה הדגם החדש של 2016 שיש למצוא אותו גם ב 2015.

אם אתה יכול אז בחר את הדגם החדש שיצא ב2015 [הצורה של 2016] ולא את מתיחת הפנים של 2013

כמובן שהכל עניין של מחיר. בהתאם ליכולתך.

אם אתה קונה את 2015 , וודא שהמחיר באמת נמוך גם ביחס למה שקורה בשוק החופשי ולא רק במחירון.

בהתייחס לאותו השנתון, צורה חדשה מרסקת את המחיר של צורה שקודמת לה, קח את זה בחשבון, כי יום אחד תרצה גם למכור.

לא ראיתיי 2015 אחת שנראית כמו 2016

רק את אלה עם המתיחת פנים

• תוכן חדש...