Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך sx4 2011?

Pvopvm1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו יכול להמליץ לי מנסיון על סוזוקי sx4 סדאן שנת 2011?

קיבלתי הצעה עליו עם 198000 ק"מ..

1. מעוניין לשמוע על אמינות, צריכת דלק

והאם לדעתכם הוא בנוי לנסיעות עירוניות ופעם בשבוע אשדוד-חיפה?

האם יש לו מתחרה שנותן יותר באזור הזה של המחיר והשנתון?

עריכה אחרונה על ידי Pvopvm1
פורסם

אם אתה מחפש תנוחת ישיבה גבוהה זה ה-רכב.

קנינו עכשיו בדיוק מודל 2011 עם 40 אלף קמ (אמיתיים, של שכנה שנפטרה).

לגבי אמינות - הרכב עבר רק טיפולים שוטפים ו2 החלפות בלמים בכל התקופה. ב200 אלף הייתי בודק מה מצב שרשרת הטיימינג.

בדגם gla הוא מגיע מאובזר יחסית כולל כניסה והנעה keyless, פנסי ערפל, מחשב דרך, 6 כריות אוויר ועוד.

הרכב עם מנוע בריא לגודלו בשנתון הזה, ובגאז עצום.

יש בעיה קצת בבידוד הרעשים בנסיעה בכביש מהיר, אבל אפשר להתמודד. הרכב עצמו יחסית חסכוני ביחס לנתוניל היבשים (מנוע 1600 וגיר 4 הילוכים).

נוחות נסיעה טובה, גם לי בתור אחד שישב מאחור.. לא סבלתי אחרי 40 דק נסיעה.

מהנתונים שציינת הרכב שווה בערך 20-22 אלף שקל, אם זה מה שנדרש ממך לשלם והרכב במצב תקין - לך על זה.IMG-20191209-WA0035.jpg

פורסם

יש לי כזו עם כ-125,000 ק"מ. מראה אמינות מצויינת.

רק תיקון קטן לקודמי, הדגם המאובזר הוא GLX.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוסיף שזה רכב אמין וטוב אני מצאתי חיסרון גדול בעניין הקורות צד קדמיות שמסתירות מאוד בזמן פניות.

הדגם הפשוט זה GLA

הדגם המאובזר זה GLX

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

תופעה מוכרת ברוב הרכבים המודרניים. קורה A רחבה מאד לצורך חיזוק כלוב הנוסעים. פות"ש צריך להתנסות ולראות אם הקורה מפריעה לו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בכל מיני רכבים קורות А רחבות פחות או יותר, אבל כאן ממש סכנה בטיחותית - לא רואים הולכי רגל שמתקרבים למעבר חצייה מצד שמאל , אלא אם נוטים את הגוף והראש חזק ימינה, עד שרואים משהו.

הסיבה לכך לא בעובי הקורה - המיקום שלה מהווה בעיה. היא לא נמצאת ממש בצד אלא קדימה יותר ( ביחס לעייני הנהג).

כמובן שאפשר ( וחובה ) להתרגל לזה ולהיות מודעים למצב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נהגתי בSX4 כשלוש שנים וחצי,

רכב נהדר, אמין, זול לטיפול, גרסת GLX מצויינת, אם הותקנה בה מערכת המולטימדיה החדשה עם מסך המגע של Blaupunkt (או איך שרושמים את זה) אז זו אחלה תוספת.

חסרונות?

רעשים מהפלסטיקה מדי פעם ומהרוח והמנוע בנהיגה מהירה, קורת A שצריך להכיר ולהיות זהירים בכיכרות וכאלה..

בגדול? רכב פנטסטי.

שווה לחשוב על CROSSOVER מדור ראשון שהחליף את ה-SX4

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הגיר הרציף בקרוסאובר פחות אמין מאשר הגיר האוטומטי ב SX4, וזה יותר תקף לשנתונים הראשונים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב עם 198K ק"מ, אמין ככל שיהיה, זה לא מעט. ישנם רכיבים שצוברים בלאי.

נתון נוסף שלא מקבל התייחסות, עד כמה שאני זוכר לרכב יש רק 4 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי- אם זה היה רכב למשפחה שלי הנתון הזה היה ממפריע לי מאוד.

פורסם

הנתון הזה הוא לדגם הקודם - לפני מתיחת הפנים. הדגם המחודש (2010-2013) לא נבחן.

חלק מהנקודות ירדו על דברים מהותיים (איזו בעיה בגאומטריה של כרית האויר, לא לגמרי הבנתי), חלק על שטויות כמו מדבקות אזהרה. כרגיל, מספר הכוכבים מספק מידע חלקי ביותר, צריך לקרו את כל ההודעה לציבור.

פורסם

זה הרכב המרכזי במשפחה משנת 2010, שלנו לא נוסע הרבה ועשה עד עכשיו כ82000 ק"מ.

הרכב אמין והטיפולים זולים, התקלה הגדולה היחידה שהייתה עד עכשיו היא ציריה גמורה כשהרכב היה בן 6 עם כ50K ק"מ- כחודש לאחר טיפול שבו הוחלפה גומיית ציריה, בנסיעה חזרה מאילת החלו רעידות והסתבר שהציריה גמורה, תחושתי האישית היא שהמוסך היה אשם בסיפור וכנראה החלפת הגומיה בטיפול התבצעה לא נכון מה שאיפשר לגריז לברוח וללכלוך להיכנס ולהרוס את הציריה.

המנוע חביב ובשילוב עם הילוך ראשון קצר יחסית ומצערת דיי רגישה מקבלים רכב זריז (עד ל40 קמ"ש בערך) ונוח מאוד לנהיגה עירונית, מעדיף את השילוב מנוע-גיר הזה על האוקטביה 1.6 דיזל עם DSG7 שנהגתי עליה לאחרונה במונטנגרו.

התנהגות הכביש בטוחה ויציבה, ההגה כבד יותר ומרגיש מחובר יותר לגלגלים מרכבים מודרניים אחרים שנהגתי בהם(אוקטביה, איביזה, סיטרואן C4 פיקאסו, פריוס...), אישית אני אוהב את זה.

הישיבה גבוהה ונוחה אך כמו שנאמר כאן קורת A בעייתית בכיכרות ופניות שמאלה, עם הזמן מתרגלים להזיז את הראש. מאחור הישיבה דיי נוחה גם לאנשים גבוהים (אני 1.9)

המנוע דיי רועש ובידוד הרעשים לא יותר מסביר, במהירויות מתחת ל120 הנסיעה לא רועשת מדי. לאחרונה הופיעו אצלינו קרקושים מעצבנים מאזור תא הכפפות/פתח מיזוג ימני שאני לא מצליח לאבחן.

הבגאז ענק.

בנהיגה עירונית הרכב עושה אצלנו בערך 7-8 ק"מ לליטר, בנהיגה בינעירונית באזור ה14-15 (אך מעולם לא מדדתי בצורה מדויקת).

סה"כ אחלה אוטו.

פורסם

כמה הערות לפוסט של מיכאל:

1. הבגאז' גדול בדגם 4 הדלתות, וגם פתח ההטענה יחסית נוח. בדגם 5 הדלתות תא המטען קטן.

2. צריכת הדלק אצלי יותר טובה, בעיקר העירונית (סדר גודל של 10 קמ"ל ואף יותר טוב מזה), אולי כיון שה"עירונית" אצלי כוללת גם נהיגה פרברית, ואולי כיון שהרגל שלי לא כבדה על הגז.

3.בידוד רעשים הוא מחלה כללית של סוזוקי, ועברו תחת ידי לא מעט מכוניות של יצרן זה.

4. המרחב הפנימי נחשב קטן יחסית, אבל הגובה מפצה על מרווח הסרנים הקצר יחסית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעוניין לרכוש רכב כזה לזוגתי, כמה שאלות ברשותכם.

מה המשמעות של הסיומת HB לאחר GLX? דבר נוסף, רואה שיש כמה סוגי מנועים, אחד עם 107 כ"ס

אחר עם 119 כ"ס. מה ההבדלים ומה מומלץ? מדובר על רכבים שנת 2010/12.

תודה.

פורסם

HB -האצ'בק

מנועים עם יותר כ"ס בשנתונים יותר מאוחרים והם מומלצים יותר.

• תוכן חדש...