Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שולח בשביל אחי שמחפש לרכוש רכב:

היתי הבעלים של מאזדה 2 2016 pure white (רכשתי חדשה מהחברה ) ומכרתי אותה באהבה לאחיין שלי.

מאוד אהבתי את המאזדה ומאוד נהנתי לנהוג עליה אבל הגיע הזמן להשתדרג, ולכן אני כותב כאן כדי להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני.

התחלתי בחיפושים אחרי במוו סדרה 1 שנת 2015 בדגם 116i ומצאתי כמה מכוניות אופציונליות לרכישה.

חלק מהרכבים מוצעים עם קיט M שרכשו בתוספת מהחברה.

יש לי הרבה התלבטויות לגבי הרכב וגם לגבי המחיר שצריך לשלם.

1) האם הרכב הזה אמין מבחינת תקלות רציניות ( מנוע, ראש מנוע, גיר ותקלות אחרות שיכולות להיות קטסטרופליות לגבי המשך השימוש בו ו/או מכירה עתידית) ?

2) אחד הדברים שמאוד הפריעו לי במאזדה זה רעשי דרך, האם הבמוו צופה להיות רועשת?

3) אני אישית מאוד אהבתי לנהוג במאזדה ולכן אני מניח שגם אהנה מהבמוו, נכון?

4) האם הM קיט משפיע על מחיר הרכב? שדרוג משמעותי?

5) עלויות ביטוח + טיפולים + תיקונים אני מעריך בסביבות 9-10K בשנה, האם אני מציאותי בנושא? יש אנשים שיכולים להגיד מנסיון?

6) השאלה הכי חשובה , מחירון יד 2 גבוה משמעותית ממחירון לוי יצחק ונראה שכל המוכרים יישרו אליו קו... מחירון לוי יצחק 70,000 שח ( משוקלל 77,000 שח לרוב) ואולם המוכרים ברובם מבקשים מעל 80,000 מה שנראה כלא סביר אבל גם לא בטוח שכדאי להפיל עסקה בגלל 3-4K, אשמח לייעוץ והכוונה בנושא המחיר.

דבר אחרון, במידה ולא הבמוו, איזה רכב אחר הייתם ממליצים סביב 80K שנת 2014+ קילומטרז נמוך וחווית נהיגה שמתאימה גם למשפחה קטנה?

אשמח גם אם תציפו בעוד וכמה שיותר מידע

תודה רבה רבה רבה

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

• תוכן חדש...